Δημοσιεύτηκε στις 10 Μαΐου 2024
Η Ευρυδίκη και οι Μπλε έρχονται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, μετά από τις sold out εμφανίσεις τους με σκοπό να μας χαρίσουν και πάλι μοναδικές βραδιές με ποτό, μουσική ιδιαίτερες μελωδικές εκτελέσεις γεμάτες συναισθήματα και έντονους ρυθμούς με χορευτική διάθεση, που μας θυμίζουν πόσο μας λείπουν οι όμορφες στιγμές. Στις 7 Ιουνίου, στην "Πλατεία" Αμφ. Ιδαλίου.
Η Ευρυδίκη, ξεχωριστή και πολυτάλαντη, μεταμορφώνεται μουσικά σε ότι επιθυμεί επιβεβαιώνοντας τη διαρκή εξέλιξη της πολύπλευρης τριανταδυάχρονης πορείας της στο ελληνικό τραγούδι, ενώ η Τζώρτζια με την χαρακτηριστική φωνή και την εκρηκτική παρουσία, βρίσκει ανορθόδοξους τρόπους να σε παρασύρει στον κόσμο των Μπλε. Σύνδεσμός τους, το σαξόφωνο του Γιώργου Παπαποστόλου, ιδρυτή, συνθέτη και παραγωγού του πλέον 28 χρόνων πετυχημένου συγκροτήματος.
Η συνεργασία τους συναυλιακή και δισκογραφική με τίτλο DUETS, ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2022 με συνεχείς sold out εμφανίσεις στο Σταυρό του Νότου και συνεχίστηκε με εκρηκτικές συναυλίες στην Ελλάδα και την Κύπρο, κερδίζοντας όλο και περισσότερο το κοινό που απαιτεί πλέον τη συνέχισή της.
Τον Φεβρουάριο του 2023 μας παρουσίασαν την πρώτη δισκογραφική τους συνεργασία, κυκλοφορώντας το single «Άκου τη Ζωή» που έχει ήδη αγαπηθεί από τους fans, ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο στούντιο ηχογραφώντας το νέο τους "ΝΤΟΥΕΤΟ"
Στο Αμφιθέατρο Ιδαλίου αλλά και στην "Πλατεία", στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Αμφιθεάτρου, όπου θα πραγματοποιηθούν όλες οι φετινές συναυλίες του RED, θα λειτουργεί από νωρίς μπαρ στο οποίο θα διατίθενται προς πώληση ποτά και σνακς.
Προπώληση εισιτηρίων από την Ticketmaster.cy και acs courier (77777040)
* Powered by Ράδιο Πρώτο
Στηρίζουν: Stoly και το μουσικό site music.net.cy
Πληροφορίες: 99059257 (RED)
Μουσική Σκηνή RED.
ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Εισιτήρια εισόδου: €20
Οι κρατήσεις στα τραπέζια (από το 1 - 120) θα πρέπει να αγοράζονται από 4-6 εισιτήρια ανα τραπέζι, και πρέπει να αγοραστούν συνολικά σε μία αγορά. Υπάρχει ελάχιστη κατανάλωση ποτών 90 ευρώ για κάθε τραπέζι.
Οι κρατήσεις στα τραπέζια (απο το 121 -128 ) θα πρεπει να αγοράζονται για 3 ατομα ανα τραπέζι.
Υπάρχει ελάχιστη κατανάλωση ποτών 45 ευρώ για κάθε τραπέζι
Δυο άτομα - Ελάχιστη κατανάλωση 10 ευρώ το άτομο
* Σε κάθε κράτηση ο αριθμός των stools δεν θα υπερβαίνει τα 2.
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Επίσημα σημεία πώλησης εισιτηρίων της εκδήλωσης είναι τα παρακάτω:
www.ticketmaster.cy *
Καταστήματα ACS Courier
-
Αμφιθέατρο Δήμου Ιδαλίου
07 Ιουνίου 2024
Σχετικά
Το City of Dreams Mediterranean διοργάνωσε μία ξεχωριστή VIP βραδιά με την Κέλλυ Κελεκίδου
Η μουσική βραδιά διοργανώθηκε στο πλαίσιο της νέας σειράς του θερέτρου, «A night to remember with»
Το City of Dreams Mediterranean διοργάνωσε μία ξεχωριστή VIP βραδιά με την Κέλλυ Κελεκίδου
Η μουσική βραδιά διοργανώθηκε στο πλαίσιο της νέας σειράς του θερέτρου, «A night to remember with»
Ετοιμάσου για την Καρναβαλίστικη Φιέστα του Windcraft Band
Με 30 μουσικούς στη σκηνή, το Windcraft Band υπόσχεται μια βραδιά γεμάτη ενέργεια,
Eurovision 2026: Είδαμε, ακούσαμε το "Jalla" και γράφουμε την άποψή μας
Χιούμορ, ταυτότητα και ένα κολλητικό “Jalla Jalla” η Κύπρος παίζει με τον εαυτό της, κερδίζει τους φαν και ανεβαίνει στα στοιχήματα
Στις 14 Φλεβάρη, αφήστε τα ρομαντικά playlists και κατεβείτε Πρόζακ
Στις 14 Φλεβάρη, αντί να αγοράζετε ο ένας στον άλλο λουλούδια, ρίξτε τα σε εμάς
Ο Λεωνίδας Μπαλάφας επιστρέφει στην Κύπρο
Μια βραδιά γεμάτη μουσική, συναίσθημα και αυθεντικές στιγμές, σε έναν χώρο που ξέρει να φιλοξενεί δυνατά live
Πέθανε ο τραγουδιστής των 3 Doors Down – Εφυγε από τη ζωή ο Brad Arnold σε ηλικία 47 ετών
Ο Αρνολντ έφυγε από τη ζωή λίγους μήνες αφότου ανακοίνωσε ότι είχε διαγνωστεί με καρκίνο του νεφρού.
Super Bowl LX: Το πάρτι του Bad Bunny στο Halftime Show – Lady Gaga, Ρίκι Μάρτιν και πολιτικά μηνύματα
Στις οθόνες του Levi's Stadium εμφανίστηκε με τεράστια γράμματα το μήνυμα «The only thing more powerful than hate is love» (Το μόνο πράγμα πιο δυνατό από το μίσος είναι η αγάπη).
Eurovision 2026: Ακούστε το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον φετινό διαγωνισμό
Το τραγούδι τιτλοφορείται "Jalla" και ερμηνεύει η Αντιγόνη
Τα «Μαγικά Κουτάκια των Καλλιτεχνών» συνεχίζουν με τον Χρήστο Νικολόπουλο στο Παλλάς στη Λευκωσία
Ένα πρωτοποριακό ραδιοφωνικό–μουσικό live με πρωταγωνιστή έναν από τους σημαντικότερους δημιουργούς της ελληνικής μουσικής.
Eurovision 2026 - Ελλάδα: Τι δείχνουν τα στοιχήματα για την εκπροσώπηση της χώρας, ποιο τραγούδι προηγείται
28 καλλιτέχνες διεκδικούν μία θέση για την εκπροσώπηση της χώρας μέσω του «Sing for Greece - Εθνικός Τελικός 2026» στον μουσικό διαγωνισμό
Μια κατανυκτική συναυλία βυζαντινής μουσικής στη Λευκωσία
Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Νικόδημος Καβαρνός σε μία μοναδική εμφάνιση στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, την παραμονή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.