Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Δύο νέα εστιατόρια ανανεώνουν φέτος τη γεύση του Πρωταρά

Τα εστιατόρια που συνδυάζουν το καλο φαγητό με τα κοκτέιλ και τη μουσική, αποτελώντας πόλο έλξης για ντόπιους και ξένους

Δημοσιεύτηκε στις 01 Ιουνίου 2024

Ο Πρωταράς κάθε καλοκαίρι αποτελεί σημείο αναφοράς τόσο για βόλτες τα σαββατοκύριακα όσο και για διακοπές...

Ο παραθαλάσσιος διαχρονικός προορισμός της ελ. επ. Αμμοχώστου, ο οποίος έχει αποκτήσει πλέον κοσμοπολίτικη αίγλη, είναι έτοιμος και φέτος για το πολυαναμενόμενο opening για τη φετινή σεζόν! Και παρόλο που αρκετά μαγαζιά έχουν ήδη ανοίξει τις πόρτες τους, είναι και μερικά που ετοιμάζονται, ανανεώνοντας τα μενού και φέρνοντας νέα αύρα στην περιοχή.

DSC01603.jpg

Ανάμεσά τους τα εστιατόρια Ahinos και Inamo, τα οποία βρίσκονται στην καρδιά του κοσμοπολίτικου Πρωταρά, στην ίδια φιλόξενη βεράντα, και τα οποία επανέρχονται φέτος, ανανεωμένα, δημιουργώντας ακόμα περισσότερες προσδοκίες και δίνοντας υποσχέσεις για νόστιμα γαστρονομικά ταξίδια.

DSC08140.jpg

Και για τα δύο πάντως διαθέτουν εκείνα τα συστατικά του απόλυτου καλοκαιρινού προορισμού: κουζίνα υψηλών προδιαγραφών για μια άκρως γευστική εμπειρία, θέα στο ακαταμάχητο γαλάζιο της θάλασσας του Πρωταρά και τα φαντασμαγορικά φώτα της περιοχής, εύγευστα κοκτέιλ από καταρτισμένους bartenders και ήχους από έναν DJ εξ Ελλάδος ορμώμενο!

DSC08153.jpg

Από τη μία λοιπόν το εστιατόριο Ahinos είναι ένα σύγχρονο εστιατόριο, με μοντέρα διακόσμηση και χαλαρή ατμόσφαιρα, που βλέπει πιάτο την καταγάλανη θάλασσα του Πρωταρά από ψηλά! Όσο για την κουζίνα του, αυτή θα κινείται μεταξύ μοντέρνων μεσογειακών γεύσεων και ασιατικών επιρροών. Στο ανανεωμένο μενού του λοιπόν θα βρεις μία πληθώρα πιάτων με κρεατικά αλλά και θαλασσινό μεζέ με μοντέρνα προσέγγιση, καθώς επίσης και καλοφτιαγμένα sushi.

DSC08174.jpg

Από την άλλη, το Inamo, το οποίο σε περιμένει για να σε μυήσει στην ασιατική φιλοσοφία του, ταξιδεύοντάς σε με γεύσεις από όλη την Ασία.

Το ενδιαφέρον, έγκειται στο ότι φέτος θα μπορείς, είτε επιλέξεις να καθίσεις στο Ahinos είτε στο Inamo, να απολαύσεις πιάτα και από το μενού των δύο εστιατόριων ταυτόχρονα. Πρόκειται για ένα πάντρεμα που όταν γίνεται με το σωστό τρόπο το αποτέλεσμα ενθουσιάζει και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο!

DSC08262.jpg

Η γευστική εμπειρία ολοκληρώνεται με τα γλυκά που φέτος υπόσχονται να απογειώσουν κάθε ουρανίσκο αλλά και με το κόκτειλ μενού, που περιλαμβάνει καινούρια και ιδιαίτερα summer cocktails, με την υπογραφή των bartenders τους, και το οποίο έχει πιστούς λάτρεις.

Τα Σάββατα το δείπνο σου θα συνοδεύει και χαλαρή μουσική, με τον Ελλαδίτη DJ Χάρη Ευσταθιάδη να αναλαμβάνει τα decks.

Τηλέφωνο: 23 831211
Διεύθυνση: Πρωταρά 26, Πρωταράς, ελ. επ. Αμμοχώστου.

Ahinos Mediterranean & Sushi: Δ-Σ 17.00-23.00 και Κ 12.30-22.30.
Facebook: Ahinos Mediterranean & Sushi
Instagram: ahinos.mediterranean

INAMO Asian Philosophy: Σ-Κ 17.00-23.00.
Facebook: INAMO Asian Philosophy
Instagram: inamo.asian

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close