Δημοσιεύτηκε στις 31 Μαΐου 2024
Το MYMALL Limassol διοργάνωσε ένα αξέχαστο και γεμάτο διασκέδαση τριήμερο φεστιβάλ για να γιορτάσει τα 15 χρόνια λειτουργίας του, προσφέροντας αμέτρητες στιγμές γέλιου και χαράς στα παιδιά. Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ποικιλία ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων, όπως βόλτες με άλογα και πόνυ, τραμπολίνα bungee jumping, ιπτάμενους ελέφαντες, συγκρουόμενες βάρκες, πισίνα με μπάλες waterwalker, τοξοβολία, φουσκωτά παιχνίδια, VR παιχνίδια, τηλεκατευθυνόμενα αυτοκίνητα και πολλές άλλες δραστηριότητες που δημιούργησαν αξέχαστες οικογενειακές στιγμές.

Για τους μικρούς επισκέπτες υπήρχαν επίσης δωρεάν διασκεδαστικά παιχνίδια, όπως παραστάσεις παπαγάλων, πασχαλινά παιχνίδια, παραστάσεις από σχολές χορού και μουσικής, αυτόγραφα ποδοσφαιριστών κ.ά! Οι μαζορέτες της Λεμεσού έδωσαν επίσης το παρόν, προσθέτοντας στη γιορτινή ατμόσφαιρα με τις εμφανίσεις τους.
Η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού των SoMe Αναστασία Πηνιώτη, παρέλαβε το βραβείο της την Κυριακή από τον Δήμαρχο Νίκο Νικολαΐδη, ένα οικογενειακό ταξιδιωτικό πακέτο στη Ρόδο, προσφορά της Let’s Go Tours by Amathus. Ακολούθησαν ομιλίες από τον κ. Αντρέα Χατσιμητσή, τη Φωτεινή Τσιρήδου και τον Δήμαρχο.

Το φεστιβάλ διοργανώθηκε από ‘Inspired Family Fun’ με χορηγό επικοινωνίας το LoveFm και υποστηρίχθηκε από τους χορηγούς Let’s Go Tours by Amathus, τον χυμό ENA, καθώς και από τον Δήμο Λεμεσού, τον Δήμο Ύψωνα και το Ocean Basket.
Τέλος, το MYMALL Limassol, ευχαριστεί όλο τον κόσμο που παρευρέθηκε εκείνο το τριήμερο και έκανε τα 15 γενέθλια του MYMALL τόσο ξεχωριστά.
Σχετικά

Πώς θα επηρεάσει την Κύπρο η κακοκαιρία που σαρώνει τις Κυκλάδες
Φτάνει αύριο - Αναλυτικά η πρόγνωση

Συννεφιασμένος σήμερα ο καιρός-Με βροχές και σκόνη η επέτειος της 1ης Απριλίου
Αναλυτικά η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Σεισμός στην Πάφο – Οι πρώτες πληροφορίες
Σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στην Κύπρο

Οι 10 ωραιότερες ευρωπαϊκές πόλεις για περπάτημα
Διαδρομές γεμάτες ιστορία, πανέμορφα τοπία, αξιοθέατα και απολαύσεις για το στομάχι και τον ουρανίσκο.

20+1 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτή τη βδομάδα στην Κύπρο
Με αγαπημένους Έλληνες καλλιτέχνες και άλλες εκδηλώσεις

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΓΑΜΟΣ: 10 υπέροχα κτήματα και αίθουσες δεξιώσεων και τα πιο εκλεκτά catering για τον γάμο των ονείρων σας!
Οι επαγγελματίες που θα μετατρέψουν τον γάμο σου στην απόλυτη γιοαρτή!

5 ανοιξιάτικες εξορμήσεις εντός Κύπρου για την αργία της 1ης Απριλίου
Ετοιμάσου για μία μίνι εκδρομή για να απολαύσεις τις ομορφιές της άνοιξης στην ύπαιθρο

Ισχυροί άνεμοι και σκόνη στο «μενού» του καιρού – Η πρόγνωση μέχρι την Πέμπτη
Αναλυτικά η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Οι κερασιές άνθισαν και η Ιαπωνία γιορτάζει τον ερχομό της άνοιξης
Ξεκίνησε η εποχή των ανθισμένων κερασιών στην Ιαπωνία

Νέοι προορισμοί και τα αυξημένα δρομολόγια στα κυπριακά αεροδρόμια
Δες όλες τις λεπτομέρειες για πτήσεις από και προς το νησί μας

Μεμονωμένες βροχές και καταιγίδες για σήμερα – Επιστρέφει η σκόνη από αύριο
Αναλυτικά η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Η Λεμεσός μόλις απήκτησε 3 υπέροχα πάρκα, με γήπεδα καλαθόσφαιρας
Νέα γήπεδα 3on3 σε τρία πάρκα της πόλης