Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Καλοκαίρι με μπίρα και μπέργκερ σε ένα στέκι που διαφέρει απ’ όσα γνωρίζεις

Στο Malthouse beer n food μπορείς να απολαύσεις αυτό που θέλεις, φαγητό, ποτό ή και τα δύο σε συνδυασμό

Δημοσιεύτηκε στις 06 Ιουνίου 2024

Tο Malthouse beer n food λειτουργεί εδώ και 12 χρόνια κι αυτός είναι ένας καλός λόγος για να θυμηθούμε όλα εκείνα για τα οποία το έχουμε τοποθετήσει ψηλά στη λίστα με τα food spots του Πρωταρά, του απόλυτου καλοκαιρινού προορισμού, τα οποία δεν παραλείπουμε να επισκεπτόμαστε κάθε καλοκαίρι.

Εξάλλου, δεν νοείται καλοκαίρι και μάλιστα στον Πρωταρά χωρίς μια μπύρα και ένα μπέργκερ μετά την παραλία ή το βραδάκι. Και ο προορισμός για να τα απολαύσουμε και τα δύο είναι ένας: το αγαπημένο Malthouse beer n food, το οποίο έγινε πλέον σημείο αναφοράς για τους λάτρεις των πιο ιδιαίτερων μπυρών αλλά και για όσους ξέρουν να εκτιμούν το καλό φαγητό.  

Μια μπιραρία διαφορετική, αφού εδώ το όλο concept είναι μοντέρνο και όχι ιδιαίτερα βασισμένο στην αγγλοσαξονική φιλοσοφία ή τη γερμανική, όπως έχουμε συνηθίσει. Τα δε video clips από παλιά κλασικά αλλά και πιο νέα ξένα pop rock κομμάτια, εμπλουτίζουν μουσικά τον χώρο, και ανεβάζουν τη διάθεση.

Το Malthouse beer n food λοιπόν, προσφέρει μια επιλογή από μπίρες που ανανεώνονται σχεδόν καθημερινά, γι' αυτό και δεν θα βρεις τυπωμένο κάποιον κατάλογο. Η λίστα περιλαμβάνει περίπου 80 ετικέτες προσεκτικά επιλεγμένες, από όλο τον κόσμο, αλλά και 15 βρύσες εξίσου εκλεκτές για τους λάτρεις της draught εκδοχής του ζύθου.

image00025.jpeg

Στην νόστιμη πλευρά του Malthouse beer n food, θα βρεις πιάτα βασισμένα σε αγνά υλικά και χειροποίητες παρασκευές. Τα μπέργκερ έχουν τον πρώτο λόγο και μάλιστα στην πιο τεράστια εκδοχή τους με αγνά και ποιοτικά υλικά, τόσα όσα χρειάζεται για ένα λαχταριστό αποτέλεσμα. Αν σε αυτά προσθέσεις και το γεγονός ότι μπορείς να φτιάξεις το μπέργκερ σου όπως ακριβώς επιθυμείς εσύ, χωρίς κανένα περιορισμό, τότε μπορείς να καταλάβεις ότι η γευστική εμπειρία είναι μοναδική.

DSCF6876.jpg

Στο μενού φιγουράρουν ακόμα και καλοψημένες μπριζόλες, που δεν θα βρεις αλλού στην περιοχή, ενώ μπορείς να ρωτήσεις και για τα πιάτα βασισμένα στη φαντασία της κουζίνας αλλά και του ίδιου του επισκέπτη, που δεν αναγράφονται στον κατάλογο. Όλα ωστόσο είναι φτιαγμένα με ιδιαίτερη φροντίδα, φρέσκα υλικά αλλά και σε τεράστιες μερίδες. 

Άλλωστε, σαν γνωστοί λιγούρηδες που είναι και οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες, προσπαθούν να ικανοποιήσουν το πιστό κοινό τους προσθέτοντας καινούρια πιάτα αλλά και ανανεώνοντας τα ήδη αγαπημένα παλιά.

ribs.jpg



Εάν δεν έχεις ακόμα επισκεφτεί αυτό το μαγαζί, καλό είναι να ξέρεις ότι δεν λειτουργεί με κρατήσεις και τους κύριους καλοκαιρινούς μήνες ίσως να χρειαστεί να περιμένεις λίγο μέχρι να αδειάσει κάποιο τραπέζι για να καθίσεις. Παρόλ' αυτά θα με θυμηθείς όταν δεις ότι σίγουρα άξιζε τον κόπο η όποια αναμονή.

Τέλος, μάθε ότι αν ψάχνεις ένα μέρος που να παίζει και καλή μουσική τα βράδια, τότε, είσαι στο κατάλληνο. Αρκεί να επισκεφτείς τις σελίδες τους στα social media για να ανακαλύψεις τα live acts που φιλοξενούνται στη σκηνή τους κάποιες καθημερινές σε pop/rock/funky/groovy ρυθμούς.

Malthouse Beer n Food (23831054) Πρωταρά 16, Παραλίμνι 5296.
Website: https://malthousebnf.com/
Facebook: MalthouseBnF
Instagram: malthousebnf

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close