Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Ο επίγειος παράδεισος που σου υπόσχεται τις ωραιότερες διακοπές της ζωής σου!

Μια εμπειρία που αξίζει να "γευτείς"

Δημοσιεύτηκε στις 06 Ιουνίου 2024

Αν η γαλήνη, η αρμονία, η χαλάρωση και η ηρεμία είναι οι τέσσερις πρώτες λέξεις που σου έρχονται στο μυαλό όταν σκέφτεσαι τις διακοπές σου, τότε αυτό το άρθρο σε ενδιαφέρει απόλυτα.

Στις επόμενες σειρές θα διαβάσεις τα πάντα για τον ιδανικό προορισμό για σένα, το ανακαινισμένο Elya Beach Suites και φυσικά θα μεταφερθείς εκεί αυτόματα μέσα από τις συγκλονιστικές φωτογραφίες που σου έχουμε και που σίγουρα θα χαζέψεις με μεγάλο ενδιαφέρον!

thumbnail_IMG_7285.jpg

Το Elya Beach Suites είναι ένας επίγειος παράδεισος τοποθετημένος ακριβώς πάνω στη θάλασσα του Αγίου Θεοδώρου Λάρνακας (15 μέτρα μακριά). Βρίσκεται μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο με απίστευτη θέα προς το απέραντο γαλάζιο και σε περιμένει, πλήρως εξοπλισμένο να σου παραδώσει ιδιαίτερα μαθήματα… ανέμελων διακοπών.

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για ένα μοναδικό σύμπλεγμα με Beach Suites, που θα σου χαρίσουν αξέχαστες διακοπές με την οικογένεια ή και με φίλους. Αρχικά θα σε εντυπωσιάσει η τοποθεσία τους, μιας και είναι χτισμένες ανάμεσα σε ελαιόδεντρα, και σχεδιασμένες ειδικά για να προσφέρουν ήσυχες και χαλαρωτικές διακοπές μακριά από τη φασαρία των πόλεων και με παροχές, που θα κάνουν τη διαμονή σου πιο άνετη και οικεία.

thumbnail_IMG_7297.jpg

Η διακόσμησή του εναρμονίζεται άψογα με το φυσικό περιβάλλον με το bohemian-chic στοιχείο να κυριαρχεί στα 10 υπέροχα, παραθαλάσσια σπίτια του, εκ των οποίων 8 διαθέτουν τρία υπνοδωμάτια και 2 μπάνια, 1 διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο και άλλο ένα με δύο υπνοδωμάτια -μελέτησέ τα όλα και κλείσε αυτό που θα γίνει για το διάστημα του καλοκαιριού που θες το “σπίτι μακριά από το σπίτι σου”.

thumbnail_IMG_7315.jpg

Όλα τα σπίτια είναι πρόσφατα ανακαινισμένα, και πλήρως εξοπλισμένα με όλα όσα θα χρειαστείς για μια άνετη διαμονή! Διαθέτουν ακόμα μοντέρνες κουζίνες, μεγάλες βεράντες και patio, ακόμα και έπιπλα κήπου. Και όλα είναι ιδανικά για να φιλοξενήσουν τόσο οικογένειες όσο και παρέες φίλων μιας και κάθε σπίτι μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 6 άτομα.

Επίσης στην υπέροχη αυλή του, υπάρχει χώρος για μπάρμπεκιου, μόλις λίγα μέτρα από τη θάλασσα, ο οποίος διαθέτει μάλιστα όλες τις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό!

ελυα.jpg

Η δε μεγάλη πισίνα, που είναι αποκλειστικά για τους ενοίκους, θα χαρίσει στις διακοπές σου την απαραίτητη δροσιά και είναι ιδανική τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά.

Όλο το συγκρότημα κατοικιών είναι κτισμένο μέσα σε ένα τοπιοτεχνημένο κήπο, διαθέτει άμεση πρόσβαση σε μια αποκλειστική παραλία με καθαρή και ήρεμη θάλασσα, ενώ στο beach bar, που δεσπόζει δίπλα στην παραλία, και προορίζεται κι αυτό μόνο για τους ενοίκους, θα περάσεις τις καλύτερες στιγμές της μέρας.

thumbnail_IMG_7300.jpg

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι σε πολύ κοντινή απόσταση θα βρεις πολλές ωραίες τοπικές ψαροταβέρνες και κυπριακές ταβέρνες για να απολαύσεις καλό φαγητό και μία παγωμένη μπίρα!

Πληρ.: 99 584210
E-mail: reservations@elyabeachsuites.com
Website: elyabeachsuites.com
Facebook: Elya Beach Luxury Suites

IMG_7317.JPG

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close