13 June 2024
Μουσική , Συναυλίες & Events

Το Telethon φιλοξενεί για καλό σκοπό τον διάσημο Κουβανό πιανίστα Ρολάντο Λούνα

Ο Ρολάντο Λούνα είναι πρώην μέλος του θρυλικού συγκροτήματος Buena Vista Social Club

Δημοσιεύτηκε στις 06 Ιουνίου 2024

Τον καταξιωμένο Κουβανό πιανίστα Ρολάντο Λούνα και την Κουβανή τραγουδίστρια Μάριορι Μοντέρο φιλοξενούν στην Κύπρο το TELETHON και η Πρεσβεία της Κούβας σε συνεργασία με τη Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου, στη φιλανθρωπική συναυλία με τίτλο «A Night in Havana – Jazz Fusion».

Ο Ρολάντο Λούνα, πρώην μέλος του θρυλικού συγκροτήματος Buena Vista Social Club, θα αναδείξει τη δεξιοτεχνία και το μουσικό του χάρισμα, ενώ η Μάριορι Μοντέρο θα καθηλώσει το κοινό με την αισθησιακή και ζεστή φωνή της.

Οι καλλιτέχνες υπόσχονται μια μαγευτική βραδιά, γεμάτη με αγαπημένα κομμάτια, τζαζ, λάτιν τζαζ και fusion μελωδίες, που θα ταξιδέψουν το κοινό στην εξωτική Αβάνα. Οι διασκευές για τη Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου έχουν επιμεληθεί από τον ίδιο τον Λούνα και θα εκτελεστούν υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Γιώργου Κουντούρη.

Η συναυλία, διεξάγεται στο πλαίσιο του «Μήνα TELETHON», και συμπίπτει χρονικά και με τους εορτασμούς για τα 30 χρόνια αδιάλειπτης προσφοράς και αλληλεγγύης του θεσμού TELETHON προς τον συνάνθρωπο και την επιστήμη.

Όλα τα έσοδα από τη συναυλία θα διατεθούν για τη στήριξη του έργου του TELETHON.

Στη σκηνή, ο Ρολάντο σαγηνεύει με το χάρισμά του, την ποίησή του και τους εκπληκτικούς πάντα αυτοσχεδιασμούς του. Το συναίσθημα που μεταδίδει έκανε τους «καθαρολόγους» να ξεχάσουν γρήγορα την πολύ «οργανική» τεχνική του, η οποία παραμένει εξαιρετικά αποτελεσματική και πάντα στην υπηρεσία της μουσικής και της ποίησης.

Πέμπτη 13 Ιουνίου, Αμφιθέατρο Σκαλί Αγλαντζιάς, Λευκωσία, 20.30. Sold Out Tickets 22392608

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close