28 June 2024
Μουσική , Music News

Το μουσικό συναπάντημα της ΣΟΚ με τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Κύπρου

Μια βραδιά μουσικής με την νεαρή ανερχόμενη Κύπρια πιανίστα Άννα Αβρααμίδου

Δημοσιεύτηκε στις 12 Ιουνίου 2024

Η καλλιτεχνική σεζόν φτάνει σε ένα φαντασμαγορικό αποκορύφωμα με το πολυαναμενόμενο μουσικό συναπάντημα της Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου με τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Κύπρου, υπό τη διεύθυνση του εκλεκτού μαέστρου και καλλιτεχνικού διευθυντή της Σ.Ο.Ν.Κ. Γιώργου Κουντούρη. Μία συναυλία όπου η μεστή εμπειρία μοιράζεται τη σκηνή με το αναδυόμενο ταλέντο.

Anna Avramidou photo.jpg

Σολίστ της βραδιάς είναι η λαμπρή νεαρή ανερχόμενη Κύπρια πιανίστα Άννα Αβρααμίδου, η οποία αναμφίβολα θα μαγέψει το κοινό ερμηνεύοντας το Rhapsody in Blue του George Gershwin. Η μόλις 15 ετών Άννα Αβραμίδου έχει καταπλήξει τον κόσμο της μουσικής κερδίζοντας το 1ο βραβείο στον 6ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Νέων Πιανιστών Franz Liszt το 2023. Tα δύο συμφωνικά σύνολα θα κλείσουν την ξεχωριστή αυτή μουσική βραδιά με ένα ρωσικό αριστούργημα, τη Συμφωνία αρ. 5 του Dmitri Shostakovich.

Yiorgos Kountouris photo.jpg

Η συναυλία Kυπροφωνία 5 έχει επιλεγεί για να συμμετάσχει στο Σχέδιο NSA (H) "Navigating Sustainability in Art Heritage", μια ιδιωτική πρωτοβουλία της εταιρείας MusicEra. Μέσα από το σχέδιο παρέχεται η αποτύπωση και δημιουργία οπτικοακουστικού (video) αρχειακού υλικού  στους τομείς της μουσικής, του χορού και του θεάτρου. Στόχος του Σχεδίου είναι να συμβάλει στη διατήρηση της εγχώριας πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω οπτικογράφησης και ηχογράφησης των επιλεγμένων παραγωγών από τα συνεργεία της MusicEra.

CYSO-CYPROPHONIA5 A3 POSTERS-GR.jpg

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της MusicEra

Τιμή εισιτηρίου:
€15 / €10 (μειωμένο) Δικαιούχοι μειωμένων εισιτηρίων: Μαθητές, στρατιώτες, φοιτητές, συνταξιούχοι, πολύτεκνες και πενταμελείς οικογένειες με παρουσίαση ταυτότητας. Δωρέαν είσοδος σε άτομα με αναπηρίες.

Προπώληση εισιτηρίων:
Aπό την ιστοσελίδα cyso.interticket.com και 2 ώρες πριν την έναρξη.
Πληροφορίες: 22 463144, www.cyso.org.cy

>> Παρασκευή 28 Ιουνίου, Αμφιθέατρο Σκαλί Αγλαντζιάς, Λευκωσία, 20:30.

Σχετικά

Ατζέντα
June 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close