Μουσική , Τα καλύτερα της Κύπρου

30 και βάλε "δροσερές" συναυλίες με αγαπημένους καλλιτέχνες έρχονται τον Ιούλιο στην Κύπρο

Ένα πλούσιο μουσικό καλεντάρι μας περιμένει τον δεύτερο μήνα του καλοκαιριού γεμάτο ήχους και τραγούδια

Δημοσιεύτηκε στις 25 Ιουνίου 2024

Τον Ιούλιο μας περιμένουν μεγάλες εκπλήξεις με μουσικό περιεχόμενο. Μεγάλοι καλλιτέχνες από την Ελλάδα θα φτάσουν στο νησί μας χαρίζοντάς μας συναυλίες που θα χαρακτούν στη μνήμη μας.

Κύπριοι μουσικοί θα ανέβουν στις σκηνές του νησιού μας για να μας ταξιδέψουν. Μουσικές συνυπάρξεις, ερμηνείες και φεστιβάλ θα γεμίσουν τον Ιούλιό μας με χρώμα. Ετοιμαστείτε για ένα μήνα διασκέδασης και προετοιμάστε άμεσα το πρόγραμμά σας. Ο φετινός Ιούλιος θα μας δροσίσει με μουσικές και τραγούδια σε ανοικτούς χώρους του νησιού σε πόλεις και χωριά!

ntalaras_bv9YU0U.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg

Γιώργος Νταλάρας και Άλκηστις Πρωτοψάλτη
Ο Γιώργος Νταλάρας και η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, δύο μεγάλοι καλλιτέχνες, ενώνουν τις φωνές τους, σε μία μουσική συνάντηση που θα αφήσει εποχή. Η Άλκηστις και ο Γιώργος μετρούν πολλά χρόνια φιλίας, αγάπης και συνύπαρξης στη δισκογραφία, όταν τη δεκαετία του ’80 η Άλκηστις ερμήνευσε μοναδικά το Μάμπο Μπραζιλέιρο στο δίσκο LATIN. Σήμερα, «Με μια καρδιά», οι δύο κορυφαίοι ερμηνευτές συναντιούνται επί σκηνής, παρέα με δέκα δεξιοτέχνες σολίστες μουσικούς, με τραγούδια σταθμούς από την τεράστια δισκογραφία τους, καθώς και με άλλα σπουδαία τραγούδια που διάλεξαν με ζήλο, με μεράκι και με μια καρδιά.

>> Δευτέρα 1 Ιουλίου, Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας, 21:00. Εισιρήρια: ticketmaster.cy

S-15.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg

Sistema Cyprus
Το Sistema Cyprus με 250 παιδιά επί σκηνής έρχεται να ροκάρει μαζί σας, με πρωτοποριακές ορχηστρικές και χορωδιακές ενορχηστρώσεις, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, την Τρίτη 2 Ιουλίου 2024 στις 7:00 μ.μ. Το Sistema Cyprus και οι 3 ορχήστρες του, σε συνεργασία με τις Παιδικές Χορωδίες Ανθής Παπαφιλίππου και Δήμου Λευκωσίας, επαγγελματίες μουσικούς και μία υπέροχη ροκ μπάντα, θα παρουσιάσουν στη σκηνή μουσικές από το Ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο της ροκ σκηνής, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Santiago Ossa Alzate.

>> Τρίτη 2 Ιουλίου, Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, 19.00. Εισιτήρια: SoldOutTickets

200_kithares.width-800.jpg

200 κιθάρες, Βασίλης Λέκκας και Ρίτα Αντωνοπούλου
Μια ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα μουσική συνύπαρξη επί σκηνής, μια ανατρεπτική συναυλία της Κιθαριστικής Ορχήστρας Κύπρου με τον Βασίλη Λέκκα και την Ρίτα Αντωνοπούλου σε ένα μουσικό υπερθέαμα! Πρόκειται για μια ιστορική παράσταση, με διάσταση εθνικού γεγονότος και θα κληθούν να παραστούν σημαντικές προσωπικότητες της χώρας, από την Πολιτική, τον Πολιτισμό, τις Τέχνες και τα Γράμματα. Για πρώτη φορά 200 Κιθαριστές θα παρουσιάσουν μερικά από τα αριστουργήματα των μεγάλων μας δημιουργών. Η προτεινόμενη παράσταση αποτελεί μια σύγχρονη ερμηνευτική προσέγγιση, με τους σημαντικούς ερμηνευτές της νεότερης γενιάς, Βασίλη Λέκκα και Ρίτα Αντωνοπούλου.

>> Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024, Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, 20:30. Εισιτήρια: Ticketmaster.cy & ACS Courier.

tatas_fp.jpg

Μικροί Ρεμπέτες και Νίκος Τατασόπουλος
Μια βραδιά με αυθεντικά ρεμπέτικα ακούσματα έρχεται το καλοκαίρι. Οι Μικροί Ρεμπέτες μαζί με τον βιρτουόζο του μπουζουκιού Νίκο Τατασόπουλος, παρουσιάζουν την συναυλία «Οι Μικροί Ρεμπέτες το ντουνιά» στις 3 Ιουλίου 2024, στο Αμφιθέατρο Δερύνειας. Ο ξεχωριστός Νίκος Τατασόπουλος ένας από τους κορυφαίους δεξιοτέχνες του μπουζουκιού ταξιδεύει στην Κύπρο για μια μοναδική συναυλία με τους Μικρούς Ρεμπέτες.

>> Τετάρτη 3 Ιουλίου, Αμφιθέατρο Δερύνειας, 20:30. Εισιτήρια: soldoutticketbox.com

remos_1k8SYDD.width-800.jpg

Αντώνης Ρέμος
Ο Αντώνης Ρέμος, ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής, δίνει ραντεβού με τους φίλους του, φέτος το καλοκαίρι, σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας αλλά και στην Κύπρο. Μετά από αρκετά χρόνια, ο Αντώνης Ρέμος, μας έδωσε ένα ολοκαίνουργιο άλμπουμ με τραγούδια που έχουν ήδη ξεχωρίσει και αγαπηθεί, ένα νέο cd γεμάτο τραγούδια επιτυχίες που θα τον συντροφεύσουν το καλοκαίρι σε όλες του τις συναυλίες. Τραγούδια που με την μαγική φωνή του και την αμεσότητα του, τις μοναδικές του ερμηνείες, θα τραγουδήσουμε όλοι μαζί του. Πάντα και Ποτέ Live! για τις πιο δυνατές συναυλίες του καλοκαιριού. Μεγάλα τραγούδια, μοναδικές ερμηνείες, υπέροχες στιγμές γεμάτες μουσική, χορό και διασκέδαση. Ο αγαπημένος μας ερμηνευτής θα βρεθεί κοντά μας τον Ιούλιο για δύο καλοκαιρινές συναυλίες.

>> Τετάρτη 3 & Πέμπτη 4 Ιουλίου, Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας, 21:00. Εισιτήρια: ticketmaster

vasilis3.width-800.jpg

Φεστιβάλ ΕΔΟΝ
Το 36ο Φεστιβάλ Νεολαίας της ΕΔΟΝ, επιστρέφει και ήδη ανακοίνωσε τρεις μεγάλες συναυλίες, εκ των οποίων η πρώτη με τον κορυφαίο τραγουδοποιό και μοναδικό ερμηνευτή Μίλτο Πασχαλίδη, που θα ανοίξει την αυλαία του Φεστιβάλ στις 3 Ιουλίου, σε μια συναυλία γεμάτη με τα κορυφαία τραγούδια του και όχι μόνο. Την δεύτερη μέρα θα απολάυσουμε τον Κώστα Μακεδόνα, τον Φοίβο Δεληβοριά και τον Εισβολέα. Δύο ακόμα μεγάλες συναυλίες σε Κεντρική και Λαϊκή Σκηνή, με τους Βασίλη Παπακωνσταντίνου και Ελένη Τσαλιγοπούλου αντίστοιχα, στις 5 Ιουλίου.

>> Τετάρτη 3 & Πέμπτη 4 & Παρασκεή 5 Ιουλίου, Πύλη Αμμοχώστου, Λευκωσία. Εισιτήρια: festivalcy.com & Πληρ. 22766459.

sampanis2.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg

Γιώργος Σαμπάνης
Ο Γιώργος Σαμπάνης δίνει καλοκαιρινό ραντεβού με το κοινό του με συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο! Η περιοδεία έχει τίτλο “Λες και με ξέρεις” Summer Tour 2024, για την προώθηση του νέου του δίσκου. Είναι αναμφίβολα από τους πιο σημαντικούς και «επιδραστικούς» ερμηνευτές αλλά και δημιουργούς της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής. Όλες οι προσωπικές του επιτυχίες σκαρφαλώνουν στο νούμερο 1 του επίσημου ραδιοφωνικού airplay chart. Επίσης συγκεντρώνουν εκατομμύρια προβολές στο YouTube. Φυσικά έχει γράψει δεκάδες μεγάλες επιτυχίες για άλλους καλλιτέχνες που πρωταγωνιστούν στον αέρα των ραδιοφώνων και στις καρδιές του κόσμου. Guest στη σκηνή μαζί του η Klavdia.

>> Πέμπτη 4 Ιουλίου, Κοινοτικό Πάρκο Λυμπιών, Λευκωσία, 21.00. Εισιτήρια: ticketmaster.cy. Πληρ. 96138282.

sakis_Q5Y2fl3.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg

Σάκης Ρουβάς
Ένας από τους πιο επιτυχημένους και πιο γνωστούς Έλληνες τραγουδιστές, showmen και performers, ο Σάκης Ρουβάς ετοιμάζεται να κατέβει στο νησί μας αυτό το καλοκαίρι. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ θα εμφανιστεί το Σάββατο 6 Ιουλίου στο Theama live στη Λεμεσό, μέλος του ομίλου Breeze, του μεγαλύτερου ομίλου ψυχαγωγίας και διασκέδασης στο νησί.

>> Παρασκευη 5 Ιουλίου, Theama live, Λεμεσό, 23:00, Εισιτήρια: breezegrouptickets.com

b_minthis_music_under_the_stars_k.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg

Καλλιτέχνες της Sony Music
Οι λάτρεις της μουσικής και των αριστοτεχνικών μελωδιών κορυφαίων μουσουργών έχουν κάθε λόγο να γιορτάζουν, καθώς τον Ιούλιο, το Αμφιθέατρο του Minthis resort θα φιλοξενηθούν δύο εξαιρετικές μουσικές βραδιές, που συνδυάζουν διάσημα αριστουργήματα με σύγχρονα αγαπημένα μουσικά έργα στο πιο όμορφο και ειδυλλιακό περιβάλλον.

Περισσότερα ΕΔΩ

>> Παρασκευή 5 & 12 Ιουνίου, Μinthis Resort, Τσάδα, Πάφος, 19:30. Εισιτήρια: soldoutticketbox.com

k2_items_src_78ec916fbc6add4adaf9.2e16d0ba.fill-1375x729.png


Νίκος Μακρόπουλος
Η κοινότητα της Δρούσειας με παράδοση στην παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων διοργανώνει για άλλη μία φορά το Φεστιβάλ Χαλουμιού το οποίο πέρσι δυστυχώς είχε αναβληθεί λόγω πένθους. To διάσημο τυρί της Κύπρου, το χαλλούμι τιμάται φέτος σε ένα μεγάλο φεστιβάλ που διοργανώνεται στο χωριό Δρούσεια της επαρχίας Πάφου. Το 3ο Φεστιβάλ Χαλλουμιού θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Ιουλίου, στις 19.30, στο Κοινοτικό Γήπεδο του Δημοτικού Σχολείου Δρούσειας. Ο δημοφιλής τραγουδιστής Νίκος Μακρόπουλος θα ανέβει στη σκηνή του φεστιβάλ για να μας χαρίσει μία ξεχωριστή βραδιά με τις επιτυχίες και τα τραγούδια του.

>> Παρασκευή 5 Ιουλίου, Κοινοτικό Γήπεδο Δημοτικού Σχολείου, Δρούσεια, 20:00. Πληρ. 99405691.

Το Παγκύπριου Φεστιβάλ Καρότου είναι γεγονός και ετοιμάζεται να μας υποδεχτεί με γλέντι και διασκέδαση. Το Λιοπέτρι αυτή τη φορά μας υποδέχεται παρέα με τον Νίκο Μακρόπουλο. Ο μεγάλος καλλιτέχνης έρχεται στο νησί μας στις 6 Ιουλίου στο Κοινοτικό Στάδιο "Αχυρώνα" Λιοπετρίου για μια μέρα αφιερωμένη στο καρότο και στις διάφορες μορφές του.

>> Σάββατο 6 Ιουλίου, Κοινοτικό Στάδιο "ΑΧΥΡΩΝ" Λιοπετρίου, 20:00. Είσοδος: €5

maraveya_1.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg

Κωστής Μαραβέγιας
Ο Κωστής Μαραβέγιας έρχεται και φέτος το καλοκαίρι με τα ωραιότερα party της χρονιάς και με τον τρόπο που μόνο εκείνος ξέρει τόσο καλά για να μας διασκεδάζει! Αυτή τη φορά υπόσχεται συναυλία σε ρυθμό beach party μεταμορφώνοντας με τα τραγούδια και τις μουσικές του το συναυλιακό χώρο σε αμμουδιά με αλμιρίκια φωνάζοντας συνθηματικά “καλοκαίρι για πάντα". Γεμάτος πάντα με την υπέροχα θετική του ενέργεια και το μεγάλο του χαμόγελο, μοιράζεται μαζί μας όλα τα αγαπημένα μας από τη δισκογραφία του - και όχι μόνο - και μας προσκαλεί και φέτος να χορέψουμε και να τραγουδήσουμε σε ένα καλοκαιρινό πάρτι που θα μας μείνει αξέχαστο.

>> Τρίτη 9 Ιουλίου, Δημοτικό Αμφιθέατρο Λακατάμιας, 21.00. Εισιτήρια: soldoutticketbox.com

PANOS_SSS.width-800.jpg

Πάνος Βλάχος
Οι Σκιαδαρέσες έρχονται μαζί με τον Φάνη Ζαχόπουλο και τον Χάρη Παρασκευά. Η Νίκη παίζει κιθάρα. Ο Φάνης παίζει καλύτερη κιθάρα από την Νίκη. Ελάτε να θαυμάσετε το παιδί θαύμα Χάρη Παρασκευά να παίζει μπάσο, μπότα και αναλογικό κρουστό ταυτόχρονα. Η Όλγα παίζει τσέλο, άρπα και όμποε αλλά όχι σε αυτό το σχήμα. Τραγούδι, χορός, ιδρωμένα αγόρια. Περισσότερες πληροφορίες θα σας δώσουμε την ώρα του λάιβ για να έχετε ήδη καθήσει και να είναι πια αργά. Στον ήχο ο Κώστας Χαϊκάλης. Ο άγνωστος τραγουδοποιός Πάνος Βλάχος παρουσιάζει τραγούδια του γνωστού ηθοποιού σε ένα αυτοσχέδιο light metal λαϊκοέντεχνοpop πάρτυ με underground στοιχεία ethnic απολιτίκ trip hop. Powered by: Ράδιο Πρώτο.

>> Δευτέρα 8 Ιουλίου, Πλατεία Αμφιθέατρου Ιδαλίου, 20:30. Είσοδος €20, ticketmaster.cy

Ο μοναδικός Πάνος Βλάχος έρχεται για ένα εκρηκτικό live στο Κτήμα Δημοσθένους στην Λεμεσό την Τετάρτη 10 Ιουλίου στις 21:00. Ο άγνωστος τραγουδοποιός Πάνος Βλάχος παρουσιάζει τραγούδια του γνωστού ηθοποιού σε ένα αυτοσχέδιο light metal λαϊκοέντεχνοpop πάρτυ με underground στοιχεία ethnic απολιτίκ trip hop. Ο Πάνος Βλάχος είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες της γενιάς του, όπου συνδυάζει τις υποκριτικές του ικανότητες με τη μουσική άψογα, έχοντας καταφέρει να αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό. Συμμετείχε στις σειρές Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα (2013), Αγγελική (2020).

>> Τετάρτη 10 Ιουλίου, Κτήμα Δημοσθένους, Λεμεσός, 21:00. Εισητήρια και πληροφορίες: 77773131

vissi_w3zZQOv.width-800.jpg

Άννα Βίσση
Η Άννα Βίσση ταξιδεύει κι αυτό το καλοκαίρι σε Ελλάδα και Κύπρο, χαρίζοντας μουσικές στιγμές μέσα από μία μεγάλη περιοδεία, με τίτλο "Προτιμώ…Άννα Βίσση Tour". Μαζί με τους εξαιρετικούς μουσικούς της, με τους οποίους γράφουν ιστορία στις live εμφανίσεις τους εδώ και 8 χρόνια, η Άννα Βίσση θα συναρπάσει το κοινό με τις νέες επιτυχίες της αλλά και τα σπουδαία και διαχρονικά τραγούδια της, τις γεμάτες ψυχή ερμηνείες της και την αστείρευτη ενέργειά της.

>> Τετάρτη 10 & Πέμπτη 11 & Σάββατο 13 Ιουλίου, Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας. Eισιτήρια: Ticketmaster.cy & ACS Courier.

nikos_oikonomopoulos_ekptotos_agg.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg

Νίκος Οικονομόπουλος
Ο Νίκος Οικονομόπουλος, η απόλυτη φωνή, ετοιμάζει για εμάς ένα ακόμα εντυπωσιακό υπερθέαμα ήχου και εικόνας στην καλοκαιρινή του περιοδεία. Μετά την τεράστια επιτυχία, «Έκπτωτος Άγγελος», που γκρέμισε τη χώρα, μετά τα ασταμάτητα sold out στην περιοδεία του σε Αμερική, Ευρώπη και Αυστραλία, μετά από μια ανεπανάληπτη χειμερινή σεζόν στο χώρο που εμφανίζεται, καθώς έσπασε κάθε ρεκόρ επισκεψιμότητας, ανυπομονεί για την εκκίνηση της καλοκαιρινής του περιοδείας και σας περιμένει στους μεγαλύτερους συναυλιακούς χώρους της Ελλάδα και της Κύπρου.

>> Παρασκευή 12 Ιουλίου, Lush Βeach Bar, Λάρνακα, 21.00. Πληροφορίες και κρατήσεις στο 99 996006.

Anastasia-Siga-To-Prama.jpg

Το καλοκαιρινό ταξίδι της Αναστασίας κάνει σταθμό στην Λεμεσό την Παρασκευή 12 Ιουλίου στο Αμφιθέατρο Μουταγιάκας. Η Αναστασία βρίσκεται στην πιο παραγωγική στιγμή της καριέρας της αφού τα τραγούδια της γίνονται επιτυχία μέσα σε λίγες ώρες. Για όλες τις ηλικίες.

>> Παρασκευή 12 Ιουλίου, Αμφιθέατρο Μουταγιάκας, Λεμεσός, 19:30. Πληρ. 96415191.

giannis-ploutarxos-tragouda.2e16d.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg

Γιάννης Πλούταρχος
Ο Γιάννης Πλούταρχός, ετοιμάζει βαλίτσες και επιστρέφει εκ νέου στο νησί μας για μία live εμφάνιση στη Λεμεσό. Πιο συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής θα εμφανιστεί στην ΕΤΚΟ square κοντά στο νέο λιμάνι της Λεμεσού ενώ το μουσικό σχήμα θα συμπληρώσει η κόρη του, Κατερίνα Κακοσαίου, η οποία ακολουθεί καταπόδας τα βήματα του πατέρα της: πρόκειται για ένα οικογενειακό ντουέτο που το μουσικόφιλο κοινό θα έχει τη χαρά να απολαύσει ξανά! Oι δυο τους θα ανέβουν μαζί επί σκηνής, ξεσηκώνοντας τους πάντες με παλιά και νέα τραγούδια, από το λαϊκό τους ρεπερτόριο.

>> Παρασκευή 12 Ιουλίου, ΕΤΚΟ Square, Λεμεσός, 20.30. Εισιτήρια: Ticketmaster.cy

FotoJet (17).jpg

Mente Fuerte & LILA
Ο Mente Fuerte, ένας από τούς πιό δημοφιλής καλλιτέχνες της Trap σκηνής, έρχεται για να μας προσφέρει ένα μοναδικό live show. Μαζί του η LILA η νέα ποπ καλλιτέχνης που το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει viral τα τραγούδια της. Μια βραδιά μουσικής στο ETKO στην Λεμεσό που θα μείνει αξέχαστη.

>> Σάββατο 13 Ιουλίου, ETKO, Λεμεσός, 20:30. Εισιτήρια: ticketmaster.cy

pink-martini-01-640x426.width-800.jpg

Pink Martini
Ένα απολαυστικό μουσικό κοκτέιλ στην καρδιά του καλοκαιριού! Οι Pink Martini, η «μικρή αλλά συνάμα μεγάλη ορχήστρα» από το Πόρτλαντ, έρχονται στο Δημοτικό Κηποθέατρο “Μάριος Τόκας” στις 14 Ιουλίου για να μας κεράσουν το μεθυστικό κοκτέιλ τους από κλασικούς ήχους, λάτιν, παραδοσιακή ποπ και τζαζ μελωδίες σε ένα ξέφρενο καλοκαιρινό πάρτυ. Το πολυμελές σχήμα με τη σαγηνευτική China Forbes στα φωνητικά προσφέρει κάτι για όλα τα μουσικά γούστα, γι’αυτό και εξακολουθεί να είναι ένα από τα best-selling σχήματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής!

>> Kυριακή 14 Ιουλίου, Κηποθέατρο Λεμεσού, 21.00. Προπώληση: Ticketmastercy

imany-colisee-theatre-de-roubaixjpg.width-800.width-800.jpg

Imany
ΙΜΑΝΥ και Voodoo Cello, ένας συγκλονιστικός διάλογος ανάμεσα σε μία μοναδική φωνή και οκτώ τσελίστες, ένα μαγικό ταξίδι από το σκοτάδι στο φως με οδηγό την αρχέγονη θηλυκή ενέργεια. Για το Voodoo Cello, η Γαλλίδα soul ντίβα διασκευάζει ανεπανάληπτα από Madonna, Ed Sheeran και Elton John μέχρι Bonnie Tyler και Hozier. Το αποτέλεσμα είναι ένας ήχος που ακούγεται αυθόρμητος και ακατέργαστος χωρίς να είναι σκληρός, κρυστάλλινος χωρίς να είναι επιτηδευμένος. Με έναν εντελώς δικό της τρόπο, η ΙΜΑΝΥ βρίσκει τη φλέβα του ήχου που μας αγγίζει και μας εκπλήσσει, μας κάνει να αφεθούμε και να χαμογελάσουμε, να χορέψουμε ή να ονειρευτούμε.

>> Δευτέρα 15 Ioυλίου, Δημοτικό Κηποθέατρο «Μάριος Τόκας», Λεμεσός. Εισιτήρια: ticketmaster

karampetis_mitsias1.width-800.jpg

Μανώλης Μητσιάς & Καρυοφυλλιά Καραμπέτη
Ο μοναδικός Μανώλης Μητσιάς με την κορυφαία Ελληνίδα ηθοποιό Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, θα αποδώσουν μαζί τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε και θα αγαπάμε. Στην αυλαία αυτής της μουσικής πανδαισίας, οι νότες συναντούν την αγαλλίαση των λέξεων, δίνοντας ζωή σε έναν κόσμο όπου παντρεύονται οι στίχοι και οι μελωδίες. Ο Μανώλης Μητσιάς και η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, δύο εκπληκτικοί ερμηνευτές, ενώνουν τις φωνές τους για να αποδώσουν φόρο τιμής στην αρχόντισσα της ελληνικής μουσικής κληρονομιάς. Από τους λαμπρούς αυτούς καλλιτέχνες αναδύονται οι μελωδίες των μεγάλων συνθετών προκαλώντας πολλά συναισθήματα και εικόνες. Μέσα από τις στιγμές τους, η ποίηση περιπλέκεται με τη μουσική, δημιουργώντας έναν ασύγκριτο πολιτισμικό θησαυρό που ζεί και ανανεώνεται στις καρδιές μας.

>> Τρίτη 16 Ιουλίου, Αρχαίο Θέατρο Κουρίου, Λεμεσός, 21:00. Eισιτήρια: Ticketmaster.cy & ACS Courier.

satti_sti_lefkosia.2e16d0ba.fill-1375x729.width-800.jpg

Μαρίνα Σάττι
Η φετινή εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision, Μαρίνα Σάττι, ετοιμάζεται για ένα καλοκαίρι μοναδικό! Ένα καλοκαίρι το οποίο θα την φέρει και στο νησί μας δύο φορές. Στο Αμφιθέατρο Ιδαλίου αλλά και στην "Πλατεία", στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Αμφιθεάτρου, όπου θα πραγματοποιηθούν όλες οι φετινές συναυλίες του RED, θα λειτουργεί από νωρίς μπαρ στο οποίο θα διατίθενται προς πώληση ποτά και σνακς. Επίσης θα την απολάυσουμε στην Πλατεία Ηρώων στη Λεμεσό στο πλαίσιο του Έθνικ Φεστιβάλ Μουσικές του Κόσμου που διοργανώνει το Θέατρο ΡΙάλτο.

>> Τρίτη 16 Ιουλίου, Αμφιθέατρο Ιδαλίου, Λευκωσία, 21:00. Εισιτήρια: Εξαντλημένα
>> Τετάρτη 17 Ιουλίου, Πλατεία Ηρώων, Λεμεσός, 21:00. Εισιτήρια: ticketmaster.cy

Tom-Jones-hero.2e16d0ba.fill-1375x729.width-800 (1).png

Tom Jones
Ο καλλιτέχνης-είδωλο και ζωντανός θρύλος Tom Jones έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο, στις 18 Ιουλίου, στο πλαίσιο της περιοδείας του Ages & Stages Tour 2024. Το νησί μας θα φιλοξενήσει αυτή την εξαιρετικά σημαντική συναυλία για μία μοναδική νύχτα, στο Λιμάνι Λάρνακας – εκεί όπου ο διεθνής σταρ θα προσφέρει στο κοινό μία αξέχαστη μουσική παράσταση με τις διαχρονικές επιτυχίες του. Με το ολοκληρωμένο της πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει από θρυλικές μπαλάντες μέχρι σημαντικά διαχρονικά τραγούδια, η περιοδεία "Ages & Stages" υπόσχεται να αναδείξει το πλήρες φάσμα της κολοσσιαίας καριέρας του Tom Jones, ο οποίος αναμένεται να μαγνητίσει το κοινό με τη χαρακτηριστική του φωνή και το μοναδικό του ταλέντο.

>> Πέμπτη 18 Ioυλίου, Land of Tomorrow, Λάρνακα, 21.00. Eισιτήρια: Ticketmastercy & ACS Courier.

bonnie.width-800.jpg

Bonnie Tyler
Η καλλιτέχνιδα Bonnie Tyler που έχει αναγνωριστεί από κριτικούς και ήταν υποψήφια για πολλά βραβεία πρόκειται να εμφανιστεί στην Κύπρο. Η παράσταση είναι προγραμματισμένη για ένα βράδυ μόνο στις 20 Ιουλίου στο Land of Tomorrow στον κόλπο της Λάρνακας. Ανέβηκε στη φήμη με τη σύγχρονη προσέγγισή της στους ήχους και τα στυλ της ποπ ροκ μουσικής της δεκαετίας του '80 και με μια μακρά λίστα επιτυχιών όπως τα "It's A Heartache", "Holding Out For A Hero" και το σινγκλ επιτυχίας πολλών εκατομμυρίων "Total Eclipse Of The Heart», που ήταν στην κορυφή των charts σε 6 χώρες, η Bonnie Tyler έγινε διεθνής αίσθηση. Κατακτώντας ξανά τα charts τον Απρίλιο του 2024 στο iTunes και το Spotify, παραμένει έτσι και σήμερα. Κατά τη διάρκεια μιας καριέρας πέντε δεκαετιών, η Bonnie έχει πουλήσει πάνω από 20 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως. Με την υποστήριξη της Elrose Κύπρου, υπόσχεται να μας χαρίσει μια αξέχαστη βραδιά.

>> Παρασκευή 19 Ιουλίου, Land of Tomorrow, Λάρνακα, 19:30. Eισιτήρια: Ticketmastercy

wang_3.webp

Wang
Ο Wang παρουσιάζει τον νέο του δίσκο με τίτλο «Homesick» την Παρασκευή 19 Ιουλίου στο Κοινοτικό Πάρκο Λυμπιών. Ο δίσκος αποτελείται από 9 κομμάτια και έχει συμμετοχές από Dani Gambino, Bloody Hawk & 12ο Πίθηκο. Τη μουσική παραγωγή υπογράφουν οι Black Eagle Beats, Rigas Beats, Dj Mode, Tybeats & Anton F.

>> Παρασκευή 19 Ιουλίου, Θεατράκι Κοινοτικού Πάρκου Λυμπιών, 20:30. Εισιτήρια: ticketmaster.cy

FotoJet_Fy0YOof.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg

Κοινοί Θνητοί και Δημήτρης Μυστακίδης
Στα Λύμπια για ακόμη μια καλοκαιρινή βραδιά, οι Κοινοί Θνητοί θα μας ξεσηκώσουν με την εμφάνισή τους. Έρχονται στην Κύπρο έχοντας αυτή τη φορά ως μοναδικό τους όπλο την αλήθεια τους και την πένα τους. Μαζί τους ο Δημήτρης Μυστακίδης, ένας από τους πιο έμπειρους, πολυοργανίστες μουσικούς της ελληνικής σκηνής με σχεδόν τριάντα χρόνια εμπειρίας. Κρατώντας την κιθάρα του θα παίξει με τον δικό του μοναδικό τρόπο αγαπημένα τραγούδια, θυμίζοντάς μας ότι στη μουσική -όπως και στη ζωή- δεν υπάρχουν σύνορα, ταμπέλες ή αποκλεισμοί.

>> Σάββατο 20 Ιουλίου, Θεατράκι Κοινοτικού Πάρκου Λυμπιών, Λευκωσία, 21:00. Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00. Προπώληση εισιτηρίων: www.more.com

glykiabanner.png

Μια φιλανθρωπική συναυλία για καλό σκοπό πρόκειται να πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή 21 Ιουλίου, στο Θέατρο Επισκοπής "Χριστοφής Αντωνίου". Η «Γλυκιά Ζωή», όπως ονομάζεται η συναυλία, θα συγκεντρώσει γνωστούς καλλιτέχνες με σκοπό να δώθουν παιδικά χαμόγελα , νερό και χρώμα. Κύπριοι καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια συναυλία που θα φέρει χαμόγελα. Παρουσιάστρια της συναυλίας η Αφροδίτη Γεωργίου και τα καθαρά έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν στο "Μοναδικά Χαμόγελα".

>> Κυριακή 21 Ιουλίου, Θέατρο Επισκοπής "Χριστοφής Αντωνίου", 20:30. Εισιτήρια: soldoutticketbox.com

vitali-eleni.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg

Ελένη Βιτάλη
Η ορχήστρα Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας και η φωνή της σπουδαίας Ελένης Βιτάλη, μας ταξιδεύουν στα ωραιότερα τραγούδια του Έλληνα συνθέτη και μοναδικού δεξιοτέχνη στο μπουζούκι Βασίλη Τσιτσάνη και της κορυφαίας στιχουργού του λαϊκού τραγουδιού, Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου. Ένα πάντρεμα που θα μας μείνει αξέχαστο, με μουσικές συνθέσεις που άφησαν εποχή.

>> Παρασκευή 26 Ιουλίου, Θεατράκι Κοινοτικού Πάρκου Λυμπιών, Λευκωσία, 21:00. Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00. Εισιτήρια: soldoutticketbox.com Πληρ. 99810011.

41742-sitesdefaultfilesmarinella_2.width-800.jpg

Μαρινέλλα
Μετά τις εξαιρετικά επιτυχημένες παραστάσεις της στο NOX τον χειμώνα που μας πέρασε, η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, η Μαρινέλλα, έρχεται στην Κύπρο, για δύο μεγαλειώδεις συναυλίες. Η αγαπημένη όλων, Μαρινέλλα, θα μας ταξιδέψει μέσα από μια λαμπρή πορεία, με τραγούδια που μας σημάδεψαν, μας συντρόφευσαν, μας έκαναν να ερωτευτούμε, να συγκινηθούμε και να ονειρευτούμε με την αξεπέραστη φωνή της. Μαζί της θα είναι και ένας σπουδαίος καλλιτέχνης, ο Στέλιος Διονυσίου, που συνεργάστηκαν και φέτος στην σκηνή του NOX, με τεράστια επιτυχία.

>> Δευτέρα 29 & Τρίτη 30 Ιουλίου, Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας, 21:00. Eισιτήρια: Ticketmaster.cy & ACS Courier.

portokalogloy_lnhTr2f.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg

Νίκος Πορτοκάλογλου
Στα πλαίσια του Φεστιβάλ Λάρνακας 2024, υποδεχόμαστε το Νίκο Πορτοκάλογλου σε μια συναυλία κάτω από τα αστέρια του καλοκαιριού. Μαζί του θα είναι η Βίκυ Καρατζόγλου, ο Βύρων Τσουράπης και οι Ευγενείς Αλήτες, στο Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας. Πρόκειται για μια μουσική παράσταση στηριγμένη στα πιο αγαπημένα τραγούδια του Νίκου Πορτοκάλογλου, αλλά και σε τολμηρούς συνδυασμούς ελληνικών και ξένων εμβληματικών τραγουδιών. Ο ιδιαίτερος τρόπος ερμηνείας του θα μαγέψει, παρουσιάζοντας τραγούδια από το νέο του δίσκο.

>> Τετάρτη 31 Ιουλίου, Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο, Λάρνακα, 21:00. Προπώληση www.ticketmaster.cy & ACS Courier.

Σχετικά

Ατζέντα
June 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close