Μουσική , Τα καλύτερα της Κύπρου

30 συναυλίες που θα απολαύσουμε τις καλοκαιρινές βραδιές του Αυγούστου

Ο αγαπημένος μήνας του καλοκαιριού "κρύβει" πολλές μουσικές εκπλήξεις

Δημοσιεύτηκε στις 23 Ιουλίου 2024

Ο Αυγούστος, ο μήνας των διακοπών μας φέρνει πολλές και μεγάλες συναυλίες που θα μας βγάλουν από την ρουτίνα ή θα γεμίσουν τις διακοπές μας. Ετοιμάσου για βραδιές μουσικής και διασκέδασης με Έλληνες καλλιτέχνες που αγαπάμε. Νέα, καλοκαιρινά και μεγάλα τραγούδια θα ακούσουμε σε όλη την Κύπρο κάτω από τον έναστρο ουρανό. Πάμε να δούμε ποιοι θα επισκεφθούν το νησί μας αυτό το καλοκαίρι.

202008212029582216.jpg

Αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο - Αδώνεια 2024
Τα Αδώνεια 2024, φιλοξενούν ένα εξαιρετικό αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο με τους Δημήτρη Μπάση, Γιώτα Νέγκα και Μπάμπη Στόκα. Πάμε την Πέμπτη 1 Αυγούστου στο Γήπεδο Άδωνη Ιδαλίου για να θυμηθούμε τον μεγάλο ερμηνευτή που άφησε ιστορία. Ο Δημήτρης Μητροπάνος ήταν ένας από τους λαϊκούς ερμηνευτές που συνεργάστηκε με τον Μίκη Θεοδωράκη κτίζοντας μια μεγάλη καριέρα. "Περπάτησε" και σε έντεχνα μονοπάτια στην συνεργασία του με τον Θάνο Μικρούτσικο, σε έναν από τους δίσκους του, χωρίς να χάσει την ταυτότητά του.

>> Πέμπτη 1 Αυγούστου, Γήπεδο Άδωνη Ιδαλίου, Λευκωσία, 21:00. Πληροφορίες: 99680239. Εισιτήρια ΕΔΩ

melisses.2e16d0ba.fill-1375x729.png

ΜΕΛΙSSES
Οι ΜΕΛΙSSES, το no1 συγκρότημα της Eλλάδας, ταξιδεύουν και το φετινό καλοκαίρι ανά την Ελλάδα και την Κύπρο και μέσα από τη μουσική και τα τραγούδια γινόμαστε… «Για Όλα Ικανοί». Την Παρασκευή 2 Αυγούστου στο καλοκαιρινό μας σποτ, στο Nava Seaside, για μια ξεχωριστή βραδιά μουσικής. Κάθε συναυλία τους είναι μία συναρπαστική live εμπειρία, ένα αξέχαστο party, με τις ΜΕΛΙSSES και τον Χρήστο Μάστορα να βάζουν τη ξεχωριστή μουσική σφραγίδα τους και τη χαρακτηριστική διαδραστική επαφή τους με το κοινό.

>> Παρασκευή 2 Αυγούστου, Nava Seaside, 21:00. Τηλ. 22777744.

Χωρίς-τίτλο-6.jpg

Γιάννης Πλούταρχος & Κατερίνα
Ο Άγιος Θεόδωρος Λάρνακας διοργανώνει και φέτος το τριήμερο Φεστιβάλ Τέχνης και Πολιτισμού που θα προσφέρει πολλές και όμορφες εκδηλώσεις στους φίλους και επισκέπτες της κοινότητας. Τρεις ημέρες γεμάτες με τέχνες, μουσική, θέατρο, χορό και διάφορες μορφές του πολιτισμού και της παράδοσής μας θα μας προσφέρει για άλλη μία φορά το Φεστιβάλ Τέχνης και Πολιτισμού στον όμορφο Άγιο Θεόδωρο Λάρνακας που πραγματοποιείται για 10 χρονιά στις 2, 3, και 4 Αυγούστου.

>> Σάββατο 3 Αυγούστου, εξωραϊσμένη κοίτη ποταμού, Άγιος Θεόδωρος, Λάρνακας, 21:00.

326178159_932909328121017_1347491.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg

Γλυκερία
Η χαρισματική ερμηνεύτρια Γλυκερία, που διακρίνεται για την γνησιότητα, την ζεστασιά και την αυθεντική ψυχαγωγία που χαρίζει στο κοινό της, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα που επιμελείται ο Στέλιος Φωτιάδης, με γνωστά λαϊκά - έντεχνα - παραδοσιακά και όλες τις επιτυχίες της ("Μέχρι να βρούμε ουρανό". "Δεν έχω πολλά", "Οτι αγαπώ είναι δικό σου", "Πάρε με απόψε πάρε με", "Η νύχτα μυρίζει γιασεμί", κ.ά.)

>> Σάββατο 3 Αυγούστου, Γήπεδο Κοιλανίου, Κοιλάνι, επ. Λεμεσού, 21.00. Εισιτήρια: SoldOutTickets.

makis-dimakis.jpg

Μάκης Δημάκης
Η όμορφη Κυπερούντα μάς προσκαλεί στο 45ο της Φεστιβάλ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 3 και 4 Αυγούστου στην Πλατεία Κυπερούντας. Το φεστιβάλ διοργανώνει ο Θ.Ο.Ι. Κυπερούντας. Την πρώτη μέρα του φεστιβάλ, θα την περάσουμε παρέα με τον αγαπημένο τραγουδιστή Μάκης Δημάκης. Ο γνήσιος εκπρόσωπος του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού θα ερμηνεύσει πολλές από τις επιτυχίες του, αλλά και τραγούδια για όλα τα γούστα.

>> Σάββατο 3 Αυγούστου, Πλατεία Κυπερούντας, 20.00. Συστήνεται κράτηση στο: 99822830.

64de78ae0fc11.jpg

Κέλλυ Κελεκίδου
Το Κέντρο Νεότητας Σωτήρας Λεμεσού μας προσκαλεί για μια μουσική βραδιά με την Κέλλυ Κελεκίδου. Τα 10χρονά του γιορτάζει το Κέντρο Νεότητας παρέα με την Ελληνίδα τραγουδίστρια και τους Νικόλας Ντίμας και Μικαέλλα Χατζηεφραίμ, το Σάββατο 3 Αυγούστου στο Δημοτικό Σχολείο Σωτήρας Λεμεσού. Στον χώρο της εκδήλωσης θα πωλούνται ποτά και platters αλλαντικών και τυριών.

>> Σάββατο 3 Αυγούστου, Δημοτικό Σχολείο Σωτήρας Λεμεσού, 21:00.

christos.2e16d0ba.fill-1375x729.png

Χρήστος Μενιδιάτης
Ο Χρήστος Μενιδιάτης επισκέπτεται το νησί μας και συγκεκριμένα τα Κούκλια στην Πάφο, το Σάββατο 3 Αυγούστου για μια αξέχαστη βραδιά. Στον χώρο θα υπάρχει φαγητό και ποτό και τα εισιτήρια μπορείται να τα προμηθευτείτε από τα Κ.Σ Κουκλιών, mini market pitstop, centro kiosk και coffeebrands(paphos).

>> Σάββατο 3 Αυγούστου, Κοινοτικό Στάδιο Κουκλιών "Νίκος Νικολάου", Πάφος, 20:00.

sampanis2.2e16d0ba.fill-1375x729_.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg

Γιώργος Σαμπάνης
Ο όμιλος Breeze υποδέχεται τον πιο αγαπητό, δημοφιλή και ανατρεπτικό τραγουδιστή της νέας γενιάς, στο Theama στη Λεμεσό. Ο Γιώργος Σαμπάνης δίνει καλοκαιρινό ραντεβού με το κοινό του με συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο! Η περιοδεία έχει τίτλο “Λες και με ξέρεις” Summer Tour 2024, για την προώθηση του νέου του δίσκου. Είναι αναμφίβολα από τους πιο σημαντικούς και «επιδραστικούς» ερμηνευτές αλλά και δημιουργούς της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής. Guest στη σκηνή μαζί του η Klavdia.

>> Σάββατο 3 Αυγούστου, Theama Venue, Λεμεσός, 23:00. Πληροφορίες και κρατήσεις στο 7000 58 68.

natasa-thodoridou-pallas.width-800.png

Νατάσα Θεοδωρίδου
Ένα μαγικό καλοκαίρι σχεδιάζει φέτος η Νατάσα Θεοδωρίδου. Ένα καλοκαίρι γεμάτο μουσική, τραγούδια, έρωτα και συγκίνηση, όπως μόνο εκείνη ξέρει. Η κορυφαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια έχοντας στις αποσκευές της, τις αμέτρητες επιτυχίες της και νέα τραγούδια, θα ταξιδέψει στην Κύπρο για να ζήσουμε όλοι μαζί, νύχτες μαγικές. Μαζί με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, οι πολύ αγαπημένοι στο κοινό, Alcatrash, που ξεσήκωσαν μαζί της το κοινό της Αθήνας, στη sold out χειμερινή σεζόν στην Ακτή Πειραιώς. Ένα μαγικό καλοκαίρι έρχεται και, όπως λέει και η Νατάσα «Πάμε ρε παιδιά»…

>> Τρίτη 6 & Τετάρτη 7 Αυγούστου, Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας, 21:00. Εισιτήρια: ticketmaster.cy

padazis.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg

Λευτέρης Πανταζής & Κόννι Μεταξά
Ο ένας και μοναδικός Λευτέρης Πανταζής ταξιδεύει με...ΜΑΓΙΚΑ ΧΑΛΙΑ , απευθείας από τις πίστες της Αθήνας, έρχεται για να μας στείλει ΦΙΛΑΚΙΑ με μεγάλη...ΤΑΡΑΧΗ και να μας ανεβάσει ΣΤΟΝ ΕΒΔΟΜΟ ΟΥΡΑΝΟ, γιατί χρόνια τώρα ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΣΗΜΕΙΟ μας, μα δεν είναι καθόλου μείον μας, αφού το 'πε κι Ο ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ αυτό!! Μαζί του θα βρίσκεται και η Κόννι Μεταξά.

>> Παρασκευή, 9 Αυγούστου, γήπεδο Ομόδους, επ. Λεμεσού.

petros_iakwvidhs-1200x769.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg

Πέτρος Ιακωβίδης
Ο Πέτρος Ιακωβίδης έρχεται να γεμίσει με μουσική και συναισθήματα την Κύπρο, στο πλαίσιο μίας μεγάλης καλοκαιρινής περιοδείας που ήδη έχει αρχίσει. Πάμε το Σάββατο 10 Αυγούστου στην Λεμεσό, στο Theama Venue να ακούσουμε τις μεγάλες του επιτυχίες και να διασκεδάσουμε. Μετά τις πολύμηνες sold out εμφανίσεις του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ο επιτυχημένος κι επιδραστικός τραγουδιστής και δημιουργός θα ταξιδέψει για να βρεθεί κοντά στο κοινό και μαζί να ζήσουν ένα ανεπανάληπτο μουσικό ταξίδι.

>> Σάββατο 10 Αυγούστου, Theama Venue, Λεμεσός, 23:00. Εισιτήρια ΕΔΩ ή για κρατήσεις στα τηλέφωνα 99852220 & 70005868.

zafeiris-melas.jpg

Ζαφείρης Μελάς
Το 2ο ετήσιο φεστιβάλ αιγοπρόβειου γάλακτος θα διεξαχθεί το Σάββατο 10 Αυγούστου στο Δημοτικό Σχολείο Δρούσειας. Φέτος το φεστιβάλ θα φιλοξενήσει τον Ζαφείρη Μελά, για μια βραδιά με λαϊκή μουσική και χορό. Κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης καριέρας του, έχει συνεργαστεί με πολλούς άλλους διάσημους Έλληνες τραγουδιστές, συμπεριλαμβανομένων των Μανώλη Αγγελόπουλο, Βασίλη Καρρά και Γιάννη Πάριου και Πασχάλη Τερζή. Η εκδήλωση διοργανώνεται από την ομάδα ποιμνιοτρόφων της περιοχής Ακάμα Πάφου.

>> Σάββατο 10 Αυγούστου, Δημοτικό Σχολείο Δρούσειας, Πάφος, 20:00. Τηλ. 99341055, 99770239.

theodoridou040441.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg

Νατάσα Θεοδωρίδου & Αναστασία
Ένα μαγικό καλοκαίρι σχεδιάζει φέτος η Νατάσα Θεοδωρίδου. Ένα καλοκαίρι γεμάτο μουσική, τραγούδια, έρωτα και συγκίνηση, όπως μόνο εκείνη ξέρει. Η κορυφαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια έχοντας στις αποσκευές της, τις αμέτρητες επιτυχίες της και νέα τραγούδια, θα ταξιδέψει στην Ελλάδα για να ζήσουμε όλοι μαζί, νύχτες μαγικές. Μαζί με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, η Αναστασία μια από τις δημοφιλέστερες τραγουδίστριες της νέας γενιάς που αποτελεί το viral φαινόμενο της ελληνικής δισκογραφίας και έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του κόσμου με τις επιτυχίες της. Ένα μαγικό καλοκαίρι έρχεται και, όπως λέει και η Νατάσα «Πάμε ρε παιδιά»…

>> Τετάρτη 14 Αυγούστου, Πάφος

FotoJet_40_9d4E2yV.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg

Χρήστος Μενιδιάτης, Ειρήνη Παπαδοπούλου και KINGS
Ο Χρήστος Μενιδιάτης, η Ειρήνη Παπαδοπούλου και οι KINGS έρχονται στο νησί μας για το το πιο ξεσηκωτικό live στον Άγιο Ιωάννη Πιτσιλιάς. Τον δεκαπενταύγουστο θα απολαύσουμε αυτό το πάντρεμα καλλιτεχνών στο ορεινό χωριό της Κύπρου. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου έρχεται να συμπληρώσει μουσικά τη βραδιά και να βάλει φωτιά στη σκηνή με τις δικές της επιτυχίες ''Χαλάλι'', ''Υπερβολές'', ''Ya Habibi'', ''Της Καρδιάς μου ο Χορός'' κ.ά.Οι KINGS θα τραγουδίσουν τις επιτυχίες τους μιας εκ των οποίων είναι το τραγούδι "Σε περίμενα" με τον Χρήστο Μενιδιάτη και θα μας ξεσηκώσουν.

>> Πέμπτη 15 Αυγούστου, Γήπεδο Δημοτικού Σχολείου Αγίου Ιωάννη Πιτσιλιάς, 20:30. www.ticketmaster.cy & Καταστήματα ACS Courier

themis-adamantidis-1.jpg

Θέμη Αδαμαντίδη και Γιώργο Τσαλίκη
Το χωριό Στρουμπί, της επαρχίας Πάφου, ετοιμάζεται για διασκέδαση στο μάξιμουμ και φέτος, αφού διοργανώνει το Φεστιβάλ Διονύσια για 45η φορά. Οι διοργανωτές ετοιμάζονται πυρετωδώς για την μεγάλη καλοκαιρινή γιορτή της κοινότητας με γλέντι, φαγοπότι και αγαπημένους καλλιτέχνες. Φέτος όμως, το γλέντι θα συνοδεύσουν τρεις αγαπημένοι Έλληνες καλλιτέχνες που θα μας χαρίσουν μία αξέχαστη βραδιά γεμάτη τραγούδι και διασκέδαση. Φέτος, λοιπόν, το Φεστιβάλ Διονύσια στο Στρουμπί φιλοξενεί του Θέμη Αδαμαντίδη, Γιώργο Τσαλίκη και Κέλυ Κελεκίδου σε ένα ανεπανάληπτο μουσικό πρόγραμμα.

>> Παρασκευή 16 Αυγούστου, Στρουμπί, Πάφος, 20:00. Τηλ. 99949694.

nikos-apergis-170696.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg

Νίκος Απέργης
Το Κέντρο Νεότητας Ευρύχου υποδέχεται τον Νίκο Απέργη στο Δημοτικό Σχολείο του χωριού. Όλα αυτά τα χρόνια πορείας του τραγουδιστή έχει ερμηνεύσει τραγούδια που φέρουν την υπογραφή του, τα οποία έχουν γίνει μεγάλες επιτυχίες όπως το “Μη με παιδεύεις”. Ο τραγουδιστής του σύγχρονου τραγουδιού έρχεται για μια βραδιά στην Ευρύχου, την Παρασκευή 16 Αυγούστου στις 20:30. Μαζί του ο Dj Panayiotis Gee.

>> Παρασκευή 16 Αυγούστου, Δημοτικό Σχολείο Ευρύχου, 20:30. Τηλ. 97748890, 96207847.

liolioy.2e16d0ba.fill-1375x729.png

Κατερίνα Λιόλιου
Η Κατερίνα Λιόλιου, η επιτυχημένη και πιο ολοκληρωμένη ερμηνεύτρια της γενιάς της, αφού σφράγισε με τις εμφανίσεις της Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ετοιμάζεται για μία μοναδική καλοκαιρινή περιοδεία σε Ελλάδα και εξωτερικό. Εμείς θα την απολαύσουμε στο Nava Seaside την Παρασκευή 16 Αυγούστου και στο Lush Beach Bar την Παρασκευή 30 Αυγούστου. Η ξεχωριστή ερμηνεύτρια θα συναντήσει το πιστό κοινό της σε διάφορους σταθμούς της Ελλάδας και του εξωτερικού με πολλές από τις συναυλίες της να έχουν γίνει ήδη sold out! Η Κατερίνα Λιόλιου, «η γυναίκα της ζωής σου», ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό και «χρωματίζει» το καλοκαίρι μας μέσα από ένα συναρπαστικό μουσικό ταξίδι! Μαζί της ο Γιάννης Αρβανιτίδης.

>> Παρασκευή 16 Αυγούστου, Nava Seaside, Πρωταράς.

>> Παρασκευή 30 Αυγούστου, Lush Beach Bar, Λάρνακα.

nikos-makropoulos-1024x526.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg

Νίκος Μακρόπουλος
Η Πάχνα ανακοίνωσε το καλοκαιρινό της πρόγραμμα με μοναδικές εκδηλώσεις τον Ιούλιο και Αύγουστου. Πάμε στο χωριό για καλοκαιρινές εκδηλώσεις με γεύσεις και μουσική. Ο μεγάλος 'Ελληνας τραγουδιστής, Νίκος Μακρόπουλος θα εμφανιστεί για μια μοναδική συναυλία με το 17μελές σχήμα του από την Ελλάδα την Παρασκευή 16 Αυγούστου. Έλα να απολαύσεις ελληνικές επιτυχίες στον κοινοτικό χώρο στάθμευσης της Πάχνας στις 21:00.

>> Παρασκευή 16 Αυγούστου, Κοινοτικός Χώρος Στάθμευσης Πάχνας, 21:00. Εισιτήρια ΕΔΩ

christoforoy-one.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg

ONE
Ένα σούπερ καλοκαιρινό πάρτι έρχεται μέσα στον Αύγουστο για να μας ξεσηκώσει. Πρόκειται για ένα ξεσηκωτικό event από τους KASETA Retro Event με guest τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου & τους ONE. Ένα μεγάλο, φατνασμαγορικό πάρτι στην καρδιά των όμορφων Λευκάρων που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Αυγούστου με αγαπημένες μας μουσικές αλλά και τις μεγάλες επιτυχίες των ΟΝΕ.

>> Παρασκευή 16 Αυγούστου, Λεύκαρα, επ. Λάρνακας. Εισιτήρια ΕΔΩ

apergisss.2e16d0ba.fill-1375x729.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg

Νίκος Απέργης
Το Theama Venue υποδέχεται τον Νίκο Απέργη το Σάββατο 17 Αυγούστου. Όλα αυτά τα χρόνια πορείας του τραγουδιστή έχει ερμηνεύσει τραγούδια που φέρουν την υπογραφή του, τα οποία έχουν γίνει μεγάλες επιτυχίες όπως το “Μη με παιδεύεις”.

>> Σάββατο 17 Αυγούστου, Theama Venue, Λεμεσός, 23:00. Εισιτήρια ΕΔΩ ή για κρατήσεις στα τηλέφωνα 99852220 & 70005868.

lefteris-pantazis-20141.jpg

Λευτέρης Πανταζής & Κόνι Μεταξά
Το χωριό Στρουμπί, της επαρχίας Πάφου, ετοιμάζεται για διασκέδαση στο μάξιμουμ και φέτος, αφού διοργανώνει το Φεστιβάλ Διονύσια για 45η φορά. Οι διοργανωτές ετοιμάζονται πυρετωδώς για την μεγάλη καλοκαιρινή γιορτή της κοινότητας με γλέντι, φαγοπότι και αγαπημένους καλλιτέχνες. Την επόμενη ημέρα, στις 17 Αυγούστου στη σκηνή του φεστιβάλ θα ανέβει ο μοναδικός Λευτέρης Πανταζής μαζί με την Κόνι Μεταξά. Το Φεστιβάλ Διονύσια στο Στρουμπι θα πραγματοποιηθεί φέτος την Παρασκευή 16 και Σάββατο 17 Αυγούστου και αναμένονται σύντομα περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση.

>> Σάββατο 17 Αυγούστου, Στρουμπί, Πάφος, 20:00. Τηλ. 99949694.

Nikos-Oikonomopoulos-156316524121.2e16d0ba.fill-1375x729.png

Νίκος Οικονομόπουλος
Ο Νίκος Οικονομόπουλος, η απόλυτη φωνή, ετοιμάζει για εμάς δύο ακόμα εντυπωσιαεκές βραδιές με υπερθέαμα ήχου και εικόνας στην καλοκαιρινή του περιοδεία. Μετά την τεράστια επιτυχία, «Έκπτωτος Άγγελος», που γκρέμισε τη χώρα, μετά τα ασταμάτητα sold out στην περιοδεία του σε Αμερική, Ευρώπη και Αυστραλία, μετά από μια ανεπανάληπτη χειμερινή σεζόν στο χώρο που εμφανίζεται, καθώς έσπασε κάθε ρεκόρ επισκεψιμότητας, ανυπομονεί για την εκκίνηση της καλοκαιρινής του περιοδείας και σας περιμένει στους μεγαλύτερους συναυλιακούς χώρους της Ελλάδα και της Κύπρου.

>> Παρασκευή 23 & Σάββατο 24 Αυγούστου, Theama Venue, Λεμεσός, 23:00. Εισιτήρια ΕΔΩ ή για κρατήσεις στα τηλέφωνα 99852220 & 70005868.

FotoJet_5_LN7Efmp.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg

Λόγος Τιμής
Κάθε συναυλία και μία εμπειρία. Οι Λόγος Τιμής μας συστήθηκαν πριν 11 χρόνια και από τότε η φήμη τους αυξάνεται εκθετικά. Παθιασμένα sing alongs, χέρια υψωμένα στον αέρα, στιγμές συγκίνησης και υπέρμετρου λυρισμού είναι τα συστατικά της ύπαρξης τους, που δεν σταματούν να εκπλήσσουν με κάθε βήμα τους. Με το νέο album «Ψυχή» στις αποσκευές τους, και έχοντας πλέον καταγράψει πολυάριθμα sold out shows σε θέατρα και γήπεδα ανά την Ελλάδα, επιστρέφουν το 2024, με μία σειρά ζωντανών εμφανίσεων που θα θυμόμαστε για χρόνια. Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00.

>> Σάββατο 24 Αυγούστου, Θεατράκι Κοινοτικού Πάρκου Λυμπιών, Λευκωσία, 21:00. Εισητήρια: ΕΔΩ

Wang_1.jpg

WANG
Ο Wang παρουσιάζει τον νέο του δίσκο με τίτλο «Homesick το ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ στο Αμφιθέατρο Μουτταγιάκας. Ο δίσκος αποτελείται από 9 κομμάτια και έχει συμμετοχές από Dani Gambino, Bloody Hawk & 12ο Πίθηκο. Τη μουσική παραγωγή υπογράφουν οι Black Eagle Beats, Rigas Beats, Dj Mode, Tybeats & Anton F.

>> Σάββατο 24 Αυγούστου, Αμφιθέατρο Μουτταγιάκας, Λεμεσός, 19:30. Εισιτήρια ΕΔΩ

vanditourbanner-1024x467.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg

Δέσποινα Βανδή
Η superstar Δέσποινα Βανδή συμπληρώνει 30 χρόνια δισκογραφικής παρουσίας και τα γιορτάζει μαζί με το κοινό, μέσα από τη φετινή καλοκαιρινή περιοδεία της σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, που ξεκινά στις 10 Ιουνίου από τα Ιωάννινα. «Φέτος κλείνω τα 30… χρόνια στο τραγούδι! Σας καλώ όλους να γιορτάσουμε μαζί αυτά τα ξεχωριστά γενέθλια. Με μια εντυπωσιακή πορεία και αμέτρητες επιτυχίες, η Δέσποινα έχει καταφέρει να κατακτήσει τις καρδιές του κοινού με την μοναδική της φωνή και την αστείρευτη ενέργεια της. Για να γιορτάσει τα 30 χρόνια της καριέρας της, διοργανώνει μία σειρά από συναυλίες σε όλη την Ελλάδα.

>> Παρασκευή 30 Αυγούστου, Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας, 21.00. Εισιτήρια ΕΔΩ

rokkos.jpg

Στέλιος Ρόκκος
Το SeptemberFest Nicosia Beer Fun Festival, ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ μπίρας της Κύπρου που συγκεντρώνει χιλιάδες φαν και επισκέπτες κάθε χρόνο, επιστρέφει και το 2024. Το SeptemberFest Nicosia Beer Fun Festival που φέτος θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου - 5 Σεπτεμβρίου 2024 θα φιλοξενήσει για ακόμη μια φορά τον αγαπημένο Έλληνα καλλιτέχνη, Στέλιο Ρόκκο. Την Παρασκευή 30 Αυγούστου και πρώτη μέρα του φεστιβάλ θα απολαύσουμε τραγούδια με μεγάλες επιτυχίες.

>> Παρασκευή 30 Αυγούστου, Πάρκο Ακαδημίας, Αγλατζιά, Λευκωσία.

FotoJet (45).jpg

Παντελής Θαλασσινός & Δέσποινα Ολυμπίου
Η Δόξα Δευτέρας διοργανώνει και φέτος τον ετήσιο Χορό του Καϊσιού με ένα πλούσιο πρόγραμμα και αγαπημένους καλλιτέχνες. Η φετινή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Αυγούστου στο Κοινοτικό Γήπεδο Δευτέρας στις 20.00. Το κοινό θα απολαύσει από κοντά τον Παντελή Θαλασσινό και την Δέσποινα Ολυμπίου σε μια μοναδική συναυλία στα πλαίσια του 62ου Χορού του Καϊσιού. Θα μας ταξιδέψουν με δικά τους τραγούδια που άφησαν εποχή, με τη συνοδεία της επταμελούς ορχήστρας του Άδμητου Πιτσιλλίδη. Την συναυλία θα ανοίξει ο ανερχόμενος μουσικός Παναγιώτης Λοΐζου.

>> Παρασκευή 30 Αυγούστου, Κοινοτικό Γήπεδο Δευτεράς, 20.00. Εισιτήρια: SoldOutTickets & σε όλες τις Υπεραγορές Αλφαμέγα στη Λευκωσία.

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close