Πάμε Ταξίδι , Guide

Αυτοί είναι οι 3 νέοι, πανέμορφοι προορισμοί που θα πετάμε απευθείας από την Κύπρο

Νέα δρομολόγια σε υπέροχες ευρωπαϊκές πόλεις με πτήσεις από τα κυπριακά αεροδρόμια

Δημοσιεύτηκε στις 04 Ιουλίου 2024

Το γεγονός ότι ζούμε στην Κύπρο, στο ανατολικό άκρο της Μεσογείου, απομακρυσμένοι από την Ευρώπη δεν μας επιτρέπει να μπορούμε να ταξιδεύουμε με ευκολία σε χώρες και προορισμούς με άλλα μέσα πέραν του αεροπλάνου.

Η άνοδος των τιμών των ναύλων τα τελευταία χρόνια έχει κάνει την κατάσταση πιο δύσκολη ενώ ακόμη δυσεύρετες είναι οι πτήσεις σε απευθείας προορισμούς. Κάθε φορά όμως που μία αεροπορική εταιρεία επεκτείνει τα δρομολόγιά της με αγαπημένους μας προορισμούς με πτήσεις απευθείας από την Κύπρο μας χαροποιεί ιδιαίτερα.

Πρόσφατα, τρεις αεροπορικές εταιρείας ανακοίνωσαν την έναρξη δρομολογίων από την Κύπρο με απευθείας πτήσεις σε τρεις πανέμορφες ευρωπαϊκές πόλεις.

madrid-vs-barcelona-spains-classic-rivalry-5.webp

Λάρνακα-Βαρκελώνη με Cyprus Airways
Μόλις χθες η Cyprus Airways ανακοίνωσε την έναρξη απευθείας πτήσεις Λάρνακα – Βαρκελώνη αρχής γενομένης από τις 3 Ιουλίου. H νέα διαδρομή θα λειτουργεί δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Τετάρτη και Κυριακή. Οι πτήσεις θα εκτελούνται από τις 3 Ιουλίου έως τις 18 Σεπτεμβρίου. Για να γιορτάσει την έναρξη, η Cyprus Airways προσφέρει ειδικούς προωθητικούς ναύλους για περιορισμένο χρονικό διάστημα από €170 (μονή διαδρομή).

ouael-ben-salah-0xe2FGo7Vc0-unspl.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg


Λάρνακα - Μιλάνο με WizzAir
Η Wizz Air, επίσης πρόσφατα ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει νέα διαδρομή από τη Λάρνακα προς το Μιλάνο της Ιταλίας αυτό το φθινόπωρο. Η διαδρομή θα είναι διαθέσιμη όλο τον χρόνο και θα πραγματοποιείται τρεις φορές την εβδομάδα, Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή. Τα εισιτήρια είναι ήδη διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της αερογραμμής, wizzair.com ή στην εφαρμογή κινητού της Wizz Air.

36-HOURS-AMSTERDAM-1-0-b.jpg

Λάρνακα - Άμστερνταμ με EasyJet
Ένας ακόμη νέος υπέροχος προορισμός ήρθε για να προστεθεί στο αεροδρόμιο Λάρνακας με απευθείας πτήσεις. Αυτή τη φορά η αεροπορική εταιρεία της EasyJet έρχεται να συνδέσει την πόλη της Λάρνακας με το πανέμορφο Άμστερνταμ της Ολλανδίας με απευθείας πτήσεις. Τα δρομολόγια αυτά αναμένεται να ξεκινήσουν τον ερχόμενο Οκτώβριο και αναμένεται να συμβάλουν θετικά στην περαιτέρω ανάπτυξη της συγκεκριμένης τουριστικής αγοράς.

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close