Arts & Culture , Τα Καλύτερα της Κύπρου

7η ετήσια Έκθεση για νέους Κύπριους δημιουργούς

Κάλεσμα νέων καλλιτεχνών

Δημοσιεύτηκε στις 16 Μαΐου 2014

Ο πολιτιστικός φορές ΑΚΑΜΑΝΤΙΣ σε συνεργασία με την εικαστικό Ελένη Νικοδήμου και την ευγενή βοήθεια και στήριξη του Επιμελητηρίου Καλών Τεχνών (E.KA.TE.) και του Συλλόγου Εικαστικών Καλλιτεχνών Κύπρου (ΕΙ.ΚΑ), διοργανώνουν την Έβδομη Ετήσια Έκθεση για νέους Κύπριους δημιουργούς. Αυτή τη χρονιά καλεί τους καλλιτέχνες να επιλέξουν και να εμπνευστούν από τα πιο κάτω θέματα τα οποία είναι:

 

1)      Ο από μηχανής Θεός

2)      Η Κοκκινοσκουφίτσα παλεύει με τον ίσκιο

 

Όροι:

  1. Ο κάθε καλλιτέχνης μπορεί να επιλέξει είτε ένα από τα θέματα είτε και τα δυο.
  2. Τιμές: Ο κάθε δημιουργός καθορίζει το ποσό που ζητά για το έργο του. Επιπρόσθετα θα υπάρχει ένα ποσό ισάξιο του 20% επιπλέον της τιμής του δημιουργού.
  3. Μέσα και υλικά: Τα έργα μπορούν να είναι ζωγραφικά, γλυπτικά, φωτογραφικά, ψηφιακά, μπορούν να είναι σχέδια, υφαντά, κολλάζ, μεικτή τεχνική, εγκατάσταση στο χώρο και βίντεο.
  4. Επιλεξιμότητα: Στην έκθεση μπορούν να λάβουν μέρος νέοι ή πρωτοεμφανιζόμενοι καλλιτέχνες, Κύπριοι ή και μόνιμοι κάτοικοι Κύπρου.
  5. Κριτήρια επιλογής:  ποιότητα, σχετικότητα με το θέμα, δημιουργικότητα και πρωτοτυπία.  
  6. Προθεσμίες: Οι καλλιτέχνες που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος,   παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 15 Ιουνίου. Οι ενδιαφερόμενοι καλλιτέχνες θα κληθούν να υποβάλουν φωτογραφίες μέχρι και 5 έργων σε jpg μορφή ανάλυσης 300 DPI αποστέλλοντάς τις στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Ακαμαντίς, akamantis@akamantis.com.

 

Φιλανθρωπικός σκοπός έκθεσης

Ο σκοπός της έκθεσης  όπως και τις προηγούμενες χρονιές έχει αποκλειστικά φιλανθρωπικό χαρακτήρα και ο πολιτιστικός φορές ΑΚΑΜΑΝΤΙΣ θα δωρίσει όλα τα καθαρά έσοδα από τις πωλήσεις των έργων και τις χορηγίες που τυχόν λάβει για φιλανθρωπικό σκοπό.

Το ίδρυμα που επιλέχθηκε για την φετινή χρονιά προς το οποίο θα γίνει η δωρεά είναι το  Ίδρυμα Αρχιεπίσκοπος Λουκάς-Κοινότητα ΠΑΝ ΣΟΦ -Πολυδύναμος χώρος αγάπης για άτομα με ειδικές ανάγκες,  http://www.pansof.org/ .

 

Πληροφορίες:

Akamantis Conference & Exhibition Center

Αιγύπτου 10, 1097 - Λευκωσία

Φ/δι Έλενα - Αθηνά Καραολή

Τηλ. 22676797

φαξ: 22676747

E-mail: akamantis@akamantis.com,

Website: http://www.akamantis.com

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close