Cine News , Κινηματογράφος

Ο Richard Gere κάνει το τηλεοπτικό του ντεμπούτο με το πολιτικό θρίλερ «The Agency»

Στο πλευρό του οι Michael Fassbender και Jeffrey Wright.

Δημοσιεύτηκε στις 17 Ιουλίου 2024

Ο διάσημος ηθοποιός Richard Gere κάνει το τηλεοπτικό του ντεμπούτο στην επερχόμενη σειρά πολιτικού θρίλερ «The Agency».

Μαζί με τους Michael Fassbender και Jeffrey Wright, ο Gere συμπληρώνει το εντυπωσιακό καστ της συμπαραγωγής της Paramount+ και του Showtime.

Το «The Agency» είναι ριμέικ μιας γαλλικής σειράς και ακολουθεί έναν πρώην μυστικό πράκτορα της CIA, τον Martian (Fassbender), που αναγκάζεται να επιστρέψει στον σταθμό του στο Λονδίνο, αφού εγκατέλειψε τη μυστική του ζωή. Ένας παλιός έρωτας αναζωπυρώνεται, παρασύροντας και τους δύο πίσω σε έναν κόσμο διεθνούς κατασκοπείας και κινδύνου.

Ο Gere αναλαμβάνει τον ρόλο του Bosko, του έμπειρου επικεφαλής του Σταθμού του Λονδίνου με ένα μυστηριώδες παρελθόν ως μυστικός πράκτορας ο ίδιος. Αυτό σηματοδοτεί το πρώτο πέρασμα του Gere στην τηλεόραση μετά από μια μακρά και επιτυχημένη κινηματογραφική καριέρα, συμπεριλαμβανομένου του εμβληματικού ρόλου στο «Pretty Woman».

Ο συνδιευθύνων σύμβουλος της Paramount Global, Chris McCarthy, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την ένταξη του Gere στο καστ, επαινώντας την ικανότητά του να δίνει ζωή και αυθεντικότητα στους χαρακτήρες του.

Τα γυρίσματα βρίσκονται σε εξέλιξη στο Λονδίνο, αλλά δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη η ημερομηνία πρεμιέρας του «The Agency».

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close