Δημοσιεύτηκε στις 18 Ιουλίου 2024
Η Πρεσβεία της Γαλλίας και το Γαλλικό Ινστιτούτο Κύπρου, μαζί με την Alliance Française Λεμεσού, με χαρά ανακοινώνουν τη ζωντανή μετάδοση της Τελετής Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού στο Μόλο Λεμεσού στις 26 Ιουλίου στις 9:15μ.μ. Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 8.30μ.μ. με σύντομο μουσικό πρόγραμμα και χαιρετισμούς.
Η εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία με το Δήμο Λεμεσού, παρουσία της κυρίας Λίνας Κασσιανίδου, Υφυπουργού Πολιτισμού, της κυρίας Salina Grenet-Catalano, Πρέσβειρας της Γαλλίας στην Κύπρο και του κ. Γιάννη Αρμεύτη, Δημάρχου Λεμεσού.
Η TotalEnergies είναι ο αποκλειστικός χορηγός της εκδήλωσης, φέρνοντας τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Γαλλίας του 2024 πιο κοντά στο κυπριακό κοινό.
Η μετάδοση θα επιτρέψει στους παρευρισκόμενους να απολαύσουν σε πραγματικό χρόνο τις φαντασμαγορικές εκδηλώσεις της Τελετής Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, που θα πραγματοποιηθεί στις όχθες του Σικουάνα. Η εκδήλωση είναι μια γιορτή για όλους, ανοιχτή στο κοινό και δωρεάν.
Προσκαλούμε τις οικογένειες, τους λάτρεις του αθλητισμού και την ευρύτερη κοινότητα να μοιραστούν μαζί μας αυτή τη σημαντική στιγμή.
Η μετάδοση θα γίνει στα ελληνικά(ευγενική προσφορά του ΡΙΚ), με αγγλικούς υπότιτλους, διασφαλίζοντας ότι όλοι θα μπορούν να απολαύσουν πλήρως την εμπειρία αυτή.
Σχετικά
Φέτος θα κάνουμε Χριστούγεννα στην όμορφη Βάβλα
Μία όμορφη μέρα, γεμάτη γιορτινή διάθεση και παράδοση!
Όλγα Μάρκαρη και Χλόη Μπέλλου με δύο μοναδικές παραστάσεις σύγχρονου χορού
Οι παραστάσεις θα παρουσιαστούν στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας
Στη Λευκωσία, θα στηθεί ένα μεγάλο Antiques & Vintage Market
Είτε είστε συλλέκτης είτε απλώς αγαπάτε τη μαγεία του παρελθόντος, αυτή είναι μια μέρα που δεν πρέπει να χάσετε
H Πλατεία Φανερωμένης θα γεμίσει κάκτους και παχύφυτα
Μια έκθεση αφιερωμένη στη φύση, τη δημιουργικότητα και την οικολογική συνείδηση
Νοέμβριος στην Κύπρο: 10 εμπειρίες που δεν πρέπει να χάσεις
Από την πρεμιέρα του “Bugonia” μέχρι τα μανιτάρια στα Σπήλια και τις πρώτες χριστουγεννιάτικες λάμψεις — ο μήνας γεμίζει σινεμά, θέατρο, γεύσεις και βουνίσιες αποδράσεις.
Αγία Νάπα, Άχνα, Αυγόρου, Σωτήρα και Λιοπέτρι ανάβουν τα φώτα των γιορτών
Aνακοίνωσε ημερομηνίες για τις Χριστουγεννιάτικες Φωταγωγήσεις 2025 σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματά του ο Δήμος Αγίας Νάπας.
Ευρωπαϊκός Πολιτιστικός Χειμώνας Λάρνακας 2025-2026: Μια σεζόν γεμάτη τέχνη, μουσική και συγκίνηση
Από τον Νοέμβριο έως τον Μάρτιο, το Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας “Γ. Λυκούργος” μεταμορφώνεται σε σκηνή πολιτισμού και έμπνευσης, φιλοξενώντας διακεκριμένους καλλιτέχνες από την Κύπρο και το εξωτερικό
Η μέρα του Beaujolais Nouveau έφτασε
Την τρίτη Πέμπτη του Νοεμβρίου γιορτάζεται παραδοσιακά στη Γαλλία η άφιξη του Beaujolais Nouveau, ενός παιχνιδιάρικου κρασιού που είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο
Το (λευκωσιάτικο) Τοπούι παρουσιάζει το πρώτο του Χριστουγεννιάτικο Χωριό!
Μια ξεχωριστή εμπειρία για μικρούς και μεγάλους — και μια μοναδική ευκαιρία για δημιουργούς, καλλιτέχνες και επαγγελματίες να συμμετάσχουν!
Φιλανθρωπικό FASHION SHOW Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού Λεμεσού
Μια λαμπερή βραδιά μόδας και προσφοράς
Το Καϋμάκκιν γιορτάζει τα 10χρονά του με ένα 10ήμερο εκδηλώσεων
Σημείωσε τις ημερομηνίες και περίμενε τις λεπτομέρειες!
14 όμορφες ιδέες για μια αξέχαστη εβδομάδα στην Κύπρο
Από συναυλίες και γευστικές εμπειρίες μέχρι φεστιβάλ και περιπάτους στη φύση ό,τι κι αν αγαπάς, η Κύπρος έχει κάτι ξεχωριστό για σένα αυτή την εβδομάδα