Μουσική , Τα καλύτερα της Κύπρου , Συναυλίες & Events

Γεμίζει τα ξενοδοχεία της Λάρνακας ο Ed Sheeran - Ελάχιστα τα εισιτήρια για τη δεύτερη συναυλία

Μεγάλη ζήτηση στις τουριστικές μονάδες της πόλης του Ζήνωνα έχει προκαλέσει η άφιξη στην Κύπρο του Βρετανού τραγουδιστή

Δημοσιεύτηκε στις 23 Ιουλίου 2024

Ο Βρετανός, διεθνούς φήμης τραγουδιστής και τραγουδοποιός Ed Sheeran θα πραγματοποιήσει για πρώτη φορά στην Κύπρο δύο μεγάλες συναυλίες, στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου στην Κύπρο και συγκεκριμένα στον χώρο του έργου Land of Tomorrow στο δρόμο Λάρνακας-Δεκέλειας.

Τις δύο συναυλίες, που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του Ed Sheeran MATHEMATICS TOUR “+ – ÷ x”, αναμένεται να παρακολουθήσουν στην Κύπρο περίπου 40.000 άτομα.

Με την ανακοίνωση των συναυλιών στην Κύπρο ο ενθουσιασμός ήταν τεράστιος και η ζήτηση εισιτηρίων μεγάλη αφού ήδη η πρώτη συναυλία του Σαββάτου 7 Σεπτεμβρίου είναι ήδη sold out ενώ μένουν ελάχιστα μόνο εισιτήρια για τη δεύτερη συναυλία της Κυριακής 8 Σεπτεμβρίου.

Εντυπωσιακό είναι το γεγονός πως η άφιξη του Ed Sheeran στην Κύπρο και η πραγματοποίηση των συναυλιών του έχει προσελκύσει χιλιάδες επισκέπτες στη χώρα μας οι οποίοι θα φτάσουν εδώ αποκλειστικά για να δουν και να ακούσουν από κοντά τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη.

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με πληροφορίες από τους διοργανωτές, εξασφάλισαν εισιτήρια χιλιάδες κόσμου από 42 χώρες, ανάμεσά τους το Μεξικό και η Ιαπωνία. Το μεγάλο κέρδος για την πόλη της Λάρνακας είναι πως κάποιοι από τους χιλιάδες επισκέπτες θα συνδυάσουν τη συναυλία με ολιγοήμερες διακοπές, γεγονός που θα δώσει σημαντική ανάσα στην τοπική οικονομία, σε μια περίοδο που αρχίζουν να μειώνονται οι ροές τουριστών.

Η προοπτική τέτοιων εκδηλώσεων φάνηκε ήδη από τη μεγάλη συναυλία του θρυλικού τραγουδιστή Tom Jones στον ίδιο χώρο, ο οποίος διαμορφώθηκε για τη συναυλία στα ακίνητα όπου βρίσκονταν τα τερματικά της Πετρολίνα στα οποία σχεδιάζεται η μεγάλη μεικτή ανάπτυξη με την ονομασία Land of Tomorrow. Στους χώρους εκείνους έχει στηθεί εξέδρα και απέναντι κερκίδες όπου ήδη στις 18 Ιουλίου ανέβηκε στη σκηνή ο διάσημος Tom Jones, ο οποίος έδωσε παράσταση μπροστά σε έξι χιλιάδες θεατές. Περίπου οι μισοί έσπευσαν από 34 χώρες και διαμένουν σε ξενοδοχεία της Λάρνακας, η οποία επιλέχθηκε για τις συναυλίες έπειτα από κίνητρα που έδωσε στους διοργανωτές ο Δήμος Λάρνακας σε συντονισμό με την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης.

Ο Ed Sheeran στρέφει το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών στο νησί μας οι οποία αναζητούν για κρατήσεις στα ξενοδοχεία της Λάρνακας όπου αναμένεται τις ημέρες των συναυλιών να γίνει το αδιαχώρητο από ξένουν επισκέπτες οι οποίοι θα γνωρίσουν από κοντά τον τόπο μας.

Η πρώτη συναυλία είναι ήδη sold out. Για εισιτήρια για τη δεύτερη ημέρα που έχουν μείνει ελάχιστα μπορείτε να προμηθευτείτε από ΕΔΩ

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close