Δημοσιεύτηκε στις 23 Ιουλίου 2024
Ο Βρετανός, διεθνούς φήμης τραγουδιστής και τραγουδοποιός Ed Sheeran θα πραγματοποιήσει για πρώτη φορά στην Κύπρο δύο μεγάλες συναυλίες, στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου στην Κύπρο και συγκεκριμένα στον χώρο του έργου Land of Tomorrow στο δρόμο Λάρνακας-Δεκέλειας.
Τις δύο συναυλίες, που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του Ed Sheeran MATHEMATICS TOUR “+ – ÷ x”, αναμένεται να παρακολουθήσουν στην Κύπρο περίπου 40.000 άτομα.
Με την ανακοίνωση των συναυλιών στην Κύπρο ο ενθουσιασμός ήταν τεράστιος και η ζήτηση εισιτηρίων μεγάλη αφού ήδη η πρώτη συναυλία του Σαββάτου 7 Σεπτεμβρίου είναι ήδη sold out ενώ μένουν ελάχιστα μόνο εισιτήρια για τη δεύτερη συναυλία της Κυριακής 8 Σεπτεμβρίου.
Εντυπωσιακό είναι το γεγονός πως η άφιξη του Ed Sheeran στην Κύπρο και η πραγματοποίηση των συναυλιών του έχει προσελκύσει χιλιάδες επισκέπτες στη χώρα μας οι οποίοι θα φτάσουν εδώ αποκλειστικά για να δουν και να ακούσουν από κοντά τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη.
Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με πληροφορίες από τους διοργανωτές, εξασφάλισαν εισιτήρια χιλιάδες κόσμου από 42 χώρες, ανάμεσά τους το Μεξικό και η Ιαπωνία. Το μεγάλο κέρδος για την πόλη της Λάρνακας είναι πως κάποιοι από τους χιλιάδες επισκέπτες θα συνδυάσουν τη συναυλία με ολιγοήμερες διακοπές, γεγονός που θα δώσει σημαντική ανάσα στην τοπική οικονομία, σε μια περίοδο που αρχίζουν να μειώνονται οι ροές τουριστών.
Η προοπτική τέτοιων εκδηλώσεων φάνηκε ήδη από τη μεγάλη συναυλία του θρυλικού τραγουδιστή Tom Jones στον ίδιο χώρο, ο οποίος διαμορφώθηκε για τη συναυλία στα ακίνητα όπου βρίσκονταν τα τερματικά της Πετρολίνα στα οποία σχεδιάζεται η μεγάλη μεικτή ανάπτυξη με την ονομασία Land of Tomorrow. Στους χώρους εκείνους έχει στηθεί εξέδρα και απέναντι κερκίδες όπου ήδη στις 18 Ιουλίου ανέβηκε στη σκηνή ο διάσημος Tom Jones, ο οποίος έδωσε παράσταση μπροστά σε έξι χιλιάδες θεατές. Περίπου οι μισοί έσπευσαν από 34 χώρες και διαμένουν σε ξενοδοχεία της Λάρνακας, η οποία επιλέχθηκε για τις συναυλίες έπειτα από κίνητρα που έδωσε στους διοργανωτές ο Δήμος Λάρνακας σε συντονισμό με την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης.
Ο Ed Sheeran στρέφει το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών στο νησί μας οι οποία αναζητούν για κρατήσεις στα ξενοδοχεία της Λάρνακας όπου αναμένεται τις ημέρες των συναυλιών να γίνει το αδιαχώρητο από ξένουν επισκέπτες οι οποίοι θα γνωρίσουν από κοντά τον τόπο μας.
Η πρώτη συναυλία είναι ήδη sold out. Για εισιτήρια για τη δεύτερη ημέρα που έχουν μείνει ελάχιστα μπορείτε να προμηθευτείτε από ΕΔΩ
Σχετικά
Original Night: Η εναλλακτική σκηνή της Κύπρου σε μία βραδιά στο Downtown Live
Τρία διαφορετικά σχήματα, οι Solonos, Leave the Wave και Mannu, συναντιούνται επί σκηνής
Eurovision: Ο διαγωνισμός λανσάρει για πρώτη φορά την ασιατική έκδοσή του
Ήδη δέκα χώρες, ανάμεσά τους η Νότια Κορέα, η Ταϊλάνδη και οι Φιλιππίνες έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους, ενώ αναμένονται και άλλες
Η Σελίν Ντιόν ανακοίνωσε την επιστροφή της στη μουσική σκηνή
Η Καναδή καλλιτέχνις, ανήμερα των γενεθλίων της, επιβεβαίωσε την επιστροφή της μέσω ενός βίντεο στο Instagram
Φεστιβάλ Make Music Cyprus 2026: Η μουσική θα πλημμυρίσει και φέτος τους δρόμους
Ανοιχτή Πρόσκληση Μουσικών & Καλλιτεχνών στη μεγαλύτερη γιορτή μουσικής του νησιού
Έρχεται ένα μεγάλο live στο χωριό, με τον Γιώργο Τσαλίκη
Ένα εκρηκτικό live που υπόσχεται ασταμάτητη διασκέδαση
Η Γωγώ Τσαμπά φέρνει μία νέα πρόταση διασκέδασης στην Κύπρο με ένα μοντέρνο πανηγύρι
Τα «ΠΑΝΗΓΥΡΙσματα» φέρνουν μουσική, φαγητό και αυθεντική διασκέδαση με τη Γωγώ Τσαμπά σε μια γιορτή που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός.
Από γκάφες μέχρι εισβολές: 5 απρόβλεπτες στιγμές της Eurovision που είχαν πλάκα
Ανάμεσα σε εντυπωσιακές νίκες και αξέχαστα τραγούδια, η Eurovision έχει χαρίσει και στιγμές που έμειναν στην ιστορία για τα απρόβλεπτα που τις συνόδευσαν
Πέθανε η εμβληματική τραγουδίστρια Μαρινέλα
Η κορυφαία τραγουδίστρια άφησε την τελευταία της πνοή στο σπίτι της, ολοκληρώνοντας μια πορεία δεκαετιών στο ελληνικό τραγούδι.
ZAZZA Music Theater: Η εκρηκτική Ελληνίδα τραγουδίστρια που θα μας διασκεδάσει το Πάσχα
Ένα δυναμικό live πρόγραμμα με αγαπημένες επιτυχίες, έντονο ρυθμό και αληθινή διασκέδαση κάνει πρεμιέρα το Πάσχα και υπόσχεται αξέχαστες βραδιές
Άννα Βίσση: Μεγάλο φινάλε για μια δεκαετία στο Hotel Ερμού
Στις 4 Απριλίου η απόλυτη Ελληνίδα σταρ ρίχνει αυλαία σε δέκα χρόνια ανεπανάληπτων εμφανίσεων, σε μια βραδιά που αναμένεται γεμάτη ένταση, συγκίνηση και τις μεγαλύτερες επιτυχίες της.
Η Άννα Βίσση εγκαινιάζει ένα νέο κεφάλαιο στην πορεία της, παρουσιάζοντας τη Vission Music
Όλα όσα γνωρίζουμε για το νέο της label σε συνεργασία με τη Δήμητρα Κούστα
Μια βραδιά γεμάτη retro, disco, funk και rock επιτυχίες στη Λάρνακα
Oι Time Surfers Party Band επιστρέφουν για μια βραδιά γεμάτη non-stop επιτυχίες από τις δεκαετίες του ’70, ’80, ’90 και ’00