Δημοσιεύτηκε στις 23 Αυγούστου 2024
Το φιλμ θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Δεκέμβριο.
Το prequel της ταινίας «Ο αρχοντας των δαχτυλιδιών»
Η ταινία κινουμένων σχεδίων σε σκηνοθεσία του Κέντζι Καμιγιάμα (Kenji Kamiyama) αποτελεί prequel των live-action ταινιών της κύριας τριλογίας, του «Αρχοντα των δαχτυλιδιών» σύμφωνα με το Deadline.
Διαδραματίζεται 261 χρόνια πριν από τα επικά γεγονότα του «The Fellowship of the Ring» και αποκαλύπτει μία ιστορία του εμβληματικού βασιλιά του Rohan, Helm Hammerhand με τον Μπράιαν Κοξ (Brian Cox) να δανείζει την φωνή του.
Το καστ περιλαμβάνει επίσης την Μιράντα Ότο (Miranda Ottο) να επαναλαμβάνει το ρόλο της ως Éowyn και τους Γκάια Γουάιζ (Gaia Wise) ως Héra και Λουκ Πασκαλίνο (Luke Pasqualino) ως Wulf.
Η ταινία είναι βασισμένη σε μία ιστορία των Jeffrey Addiss και Will Matthews, σε σενάριο που έγραψαν οι Phoebe Gittins και Arty Papageorgiou, εμπνευσμένη από τους χαρακτήρες του J.R.R. Tolkien.
Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη «μια ξαφνική επίθεση από τον Wulf, έναν έξυπνο και αδίστακτο άρχοντα του Ντάνλαντινγκ που αναζητά εκδίκηση για τον θάνατο του πατέρα του, αναγκάζει τον Helm και τους ανθρώπους του να προβούν σε μια τολμηρή τελευταία αντίσταση στο αρχαίο οχυρό του Χόρνμπουργκ το οποίο αργότερα θα γίνει γνωστό ως «Helm's Deep».
Βρισκόμενη σε μια ολοένα και πιο απελπιστική κατάσταση, η Héra, η κόρη του Helm, πρέπει να βρει το κουράγιο να ηγηθεί της αντίστασης ενάντια σε έναν θανάσιμο εχθρό που έχει σκοπό την πλήρη καταστροφή τους».
Σχετικά
Το «Michael» γίνεται η πιο εμπορική βιογραφική ταινία όλων των εποχών
Η κινηματογραφική μεταφορά της ζωής του Μάικλ Τζάκσον συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία στις αίθουσες, καταρρίπτοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και αφήνοντας πίσω ακόμη και το πολυβραβευμένο «Οπενχάιμερ» του Κρίστοφερ Νόλαν.
Έρχεται ντοκιμαντέρ για το θρυλικό παρασκήνιο του «American History X»
Μια από τις αξέχαστες ιστορίες καβγάδων και υποτίμησης της υπογραφής στο νεότερο Χόλιγουντ, ξαναζωντανεύει από το θύμα της, τον Τόνι Κέι, που πρακτικά ολοκλήρωσε την σχέση του με την βιομηχανία αμέσως μετά το ντεμπούτο του.
Μια ξεχωριστή υπαίθρια βραδιά κινηματογράφου στη Λευκωσία
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τέσσερις διεθνώς αναγνωρισμένες ταινίες μικρού μήκους που εξερευνούν θέματα νεότητας, ταυτότητας, σεξουαλικότητας, σχέσεων, οικογένειας και προσωπικής εξέλιξης
Θερινός κινηματογράφος σε έναν υπέροχο κήπο στη Λευκωσία
Οι 5 γερμανικές ταινίες που θα προβληθούν στον κήπο του Ινστιτούτου Γκαίτε
Το Θερινό Σινέ Έρμα συνεχίζει και τον (μισό) Ιούλιο
To πρόγραμμα με τις προβολές, στην πιο όμορφη αυλή της παλιάς Λευκωσίας.
Βλέπουμε σινεμά κάτω από τ' αστέρια σε ένα βοτανικό πάρκο
Οι καλοκαιρινές κινηματογραφικές βραδιές ξεκινούν στο Βοτανικό Πάρκο Φασούλας
Οι πρώτες αντιδράσεις της «Οδύσσειας» κάνουν λόγο για ένα... έπος
Οι εντυπώσεις από τις πρώτες κλειστές προβολές της «Οδύσσειας» προδίδουν μια φιλόδοξη παραγωγή με εντυπωσιακές εικόνες, δυνατές ερμηνείες και εμφανείς επιρροές από δύο σπουδαίους δημιουργούς του παγκόσμιου κινηματογράφου.
Τζέιμς Μποντ: Συνεχίζεται – Τον Αύγουστο ο επόμενος γύρος κάστιγκ για τη νέα ταινία 007
Στόχος είναι η διαδικασία της τελικής επιλογής να έχει ολοκληρωθεί έως τα τέλη του έτους, ανοίγοντας τον δρόμο για την έναρξη των γυρισμάτων μέσα στο 2027.
Τα θερινά τα σινεμά: 13+1 σημεία για να δεις ταινίες κάτω από τ' αστέρια
Είναι από τους πιο αγαπημένους «θεσμούς» της εποχής, που δίνει πάντα τη δική του, ιδιαίτερη νότα στα καλοκαίρια της πόλης.
Ο θερινός κινηματογράφος Κωνστάντια ζωντανεύει κι αυτό το καλοκαίρι με βραβευμένες ταινίες
Κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό της πρωτεύουσας και με τη νοσταλγική ατμόσφαιρα του θερινού σινεμά, ο Μαραθώνιος Θερινών Προβολών επιστρέφει για 27η χρονιά
Νέες πρεμιέρες στους κινηματογράφους: Υπερήρωες, δράση, ιστορικά δράματα και ελληνικός κινηματογράφος στη μεγάλη οθόνη
Η «Supergirl» κάνει δυναμική επανεκκίνηση στο νέο DC Universe, ενώ τα «Fuze», «Pressure» και «Η Μεγάλη Σφαγή των Β’ ΚΑΠΗ Αλίμου» συμπληρώνουν ένα κινηματογραφικό πρόγραμμα γεμάτο ένταση, συγκίνηση και ανατροπές
Ολοκληρώθηκε η Εβδομάδα Κινεζικού Κινηματογράφου στην Κύπρο
Σύμφωνα με ανακοίνωση, στην εκδήλωση παρευρέθηκαν δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα του ασιατικού σινεμά, ο Wu Jing και η Chen Lijun