Things to Do , Top Stories

Πανηγύρι Χαράς & Προσφοράς

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος "Ένα Όνειρο Μια Ευχή" διοργανώνει το 15ο Πανηγύρι Χαράς και Προσφοράς, το Σάββατο 24 Μαΐου

Δημοσιεύτηκε στις 21 Μαΐου 2014

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις "Ένα Όνειρο Μια Ευχή" διοργανώνει το 15ο Πανηγύρι Χαράς και Προσφοράς, το Σάββατο, 24 Μαϊου, στο Πάρκο Αγίου Δημητρίου στην Ακρόπολη, δίπλα στο Μακάρειο Νοσοκομείο.   

 

Κατά τη διάρκεια του Πανηγυριού τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν βόλτα με μοτοσικλέτα, να παίξουν διάφορα παιχνίδια, να ζωγραφίσουν και να κάνουν face painting. Στο χώρο θα πωλούνται διάφορα προϊόντα που έχει εξασφαλίσει ο Σύνδεσμος δωρεάν. Ανάμεσα σε άλλα θα πωλούνται κέικ και γλυκά που θα φτιάξουν κυρίες στο σπίτι τους, είδη του Συνδέσμου, βιβλία, ψαράκια, λουλούδια και διάφορες κατασκευές. Οι επισκέπτες του Πανηγυριού θα μπορούν να απολαύσουν διάφορα φαγητά και εδέσματα, όπως σουβλάκια, σεφταλιές, πίτσα, χαλούμι στην πίτα, πίτα της σάτζιης, αναψυκτικά, μπίρες, χυμούς, νερό, παγωτό και άλλα.

Ανακοίνωση του Συνδέσμου αναφέρει ότι τη φιλανθρωπική αυτή εκδήλωση υποστηρίζει το Πρόγραμμα Αθλητισμός Για Όλους (ΑΓΟ) του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, με χορούς, επιδείξεις ρυθμικής γυμναστικής , τάε-κβο-ντο και τζούντο, καθώς και παιδική χορωδία και φωνητικό σύνολο “Happy Day” του Ελληνικού Ωδείο Αρχαγγέλου. Το Πανηγύρι πραγματοποιείται με τη συνεργασία του Δημαρχείου Στροβόλου.

 

Όλες οι εισπράξεις από την εκδήλωση θα διατεθούν για τους σκοπούς του Συνδέσμου "Ένα Όνειρο Μια Ευχή", για πραγματοποίηση ευχών των παιδιών που υποφέρουν από διάφορες μορφές καρκίνου και για οικονομική ενίσχυση των οικογενειών τους.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close