Μουσική , Music News

Eurovision 2025: Οι πρώτες δηλώσεις του Theo Evan, φετινού εκπροσώπου της Κύπρου

Όλα όσα ανέφερε για το τραγούδι

Δημοσιεύτηκε στις 02 Σεπτεμβρίου 2024

Πριν από λίγη ώρα το ΡΙΚ ανακοίνωσε τον εκπρόσωπο της Κύπρου στην Eurovision 2025, ο οποίος θα γίνει στην Βασιλεία της Ελβετίας στις 13, 15 και 17 Μαϊου. Ο Theo Evan θα είναι εκείνος που θα διαγωνισθεί με τα Κυπριακά χρώματα και αποτελεί τον πρώτο καλλιτέχνη ο οποίος ανακοινώνεται για τον προσεχή διαγωνισμό!

Σε αφιέρωμα του ΡΙΚ για την επιλογή του Theo Evan στην εκπομπή “Από Μέρα Σε Μέρα”, ο Κύπριος εκπρόσωπος μίλησε για το γεγονός αυτό και τις προσδοκίες του για πρώτη φορά στη δημοσιογράφο και σχολιάστρια του ΡΙΚ για τον διαγωνισμό Μελίνα Καραγεωργίου.

Ο Theo Evan δήλωσε στην κάμερα του ΡΙΚ:

Είμαι παρά πολύ ενθουσιασμένος που θα έχω την τιμή να εκπροσωπήσω την Κύπρο στο διαγωνισμό της Eurovision του 2025. Ανυπομονώ να μοιραστώ αυτό το ταξίδι μαζί με τον κόσμο, μαζί με εσάς!

Σε όλες μου τις χορογραφίες και σε όλα μου τα music video πάντα είχα μέσα στο νου μου, στο πίσω μέρος του μυαλού μου τουλάχιστον, αυτό που παρουσιάζω τώρα πως θα ήταν αν το παρουσίαζα σε μια μεγάλη σκηνή, όπως αυτή της Eurovision.

Σε ερώτηση της Μελίνας Καραγεωργίου τι περιμένουμε να δούμε μέχρι τον Μάϊο και για το τραγούδι που θα ερμηνεύσει, ο Theo απάντησε:

Σκληρή δουλειά, ανυπομονώ πάρα πολύ να ξεκινήσουμε την διαδικασία. Δυστυχώς δεν μπορούμε να ξέρουμε τίποτα για το τραγούδι. Θα περιμένουμε από το ΡΙΚ να φέρει το τραγούδι σε εσάς, όταν θα είναι έτοιμο κι όταν θα έχουμε ολοκληρώσει όλα τα κομμάτια του project, γιατί δεν είναι μόνο το τραγούδι, είναι ολόκληρο το project, ολόκληρο το act… οπότε τώρα πρέπει να ξεκινήσουμε να δουλεύουμε πάνω σε κάθε κομμάτι.

Δείτε τις δηλώσεις του Theo Evan:

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close