Δημοσιεύτηκε στις 23 Μαΐου 2014
Στο “X-Men: Days of Future Past”, οι μεταλλαγμένοι σούπερ-ήρωες ενώνουν τις δυνάμεις τους με τους νεότερους εαυτούς τους, σε μια επική μάχη, όπου η αποστολή τους είναι να αλλάξουν το παρελθόν και να αποτρέψουν ένα γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα το χαμό τόσο των ανθρώπων όσο και των μεταλλαγμένων. Ουσιαστικά πρόκειται για sequel των ταινιών “X-Men: The Last Stand” (2006) και “X-Men: First Class” (2011) που χρονικά διαδραματίζεται μετά τα γεγονότα του περσινού “The Wolverine”, ενώ αποτελεί την έβδομη προσθήκη στη σειρά ταινιών του επιτυχημένου franchise της Marvel. Την ταινία σκηνοθετεί για τρίτη φορά ο Bryan Singer (η πρώτη φορά ήταν το 2000 με το “X-Men” και στη συνέχεια το 2003 με το “Χ-Men 2”) και το στόρι της είναι βασισμένο στο “Days of the Future Past” που κυκλοφόρησε το 1981 στη σειρά κόμικ “Uncanny X-Men”. Οι “X-Men” του Singer πυροδότησαν το 2000 την αναζωπύρωση των κινηματογραφικών μεταφορών κόμικ, όντας ορόσημα για την νέα εποχή ταινιών με σουπερ-ήρωες. Hugh Jackman, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence και Halle Berry είναι μόνο μερικά από τα διάσημα ονόματα που θα δεις στο εντυπωσιακό cast της πολυαναμενόμενης blockbuster ταινίας, η οποία γυρίστηκε σε μορφή 3D.
-
Ρίο 1-6 Λεμεσός
25 Ιουλίου - 31 Ιουλίου 2014
Σχετικά
Ο Τζέρεμι Στρονγκ γίνεται Μαρκ Ζάκερμπεργκ στο πρώτο τρέιλερ του νέου φιλμ του Άαρον Σόρκιν
Ο Άαρον Σόρκιν παρουσίασε στο CinemaCon τα πρώτα πλάνα από το The Social Reckoning, τη νέα ταινία που επιστρέφει στον κόσμο του The Social Network.
Το «Hunger Games: Sunrise on the Reaping» φέρνει την ανατολή των φονικών αγώνων
Τρέιλερ για το νέο κεφάλαιο του σύμπαντος των «Αγώνων Πείνας», που λειτουργεί ταυτόχρονα ως πρίκουελ αλλά και συνέχεια του «The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes»
Πλούσιο και φέτος το πρόγραμμα του 79ου Φεστιβάλ των Καννών
Γνωστοί, καθιερωμένοι auteur δημιουργοί, αλλά και νέοι και ανεξάρτητοι σκηνοθέτες, περιλαμβάνονται στο φετινό, πλούσιο και συναρπαστικό πρόγραμμα
Between Worlds: Προβολή ταινιών στη Λεβέντειο Πινακοθήκη
Το κοινό προσκαλείται σε μια ξεχωριστή εμπειρία, καθώς οι προβολές πραγματοποιούνται σε δύο χώρους της Πινακοθήκης
Η Ύβρις της Ανθρωπότητας: Το ανατριχιαστικό ντοκιμαντέρ του Γιώργου Αυγερόπουλου προβάλλεται στην Κύπρο
Η ταινία (83’) ακολουθεί δύο ανθρώπους στα άκρα του πλανήτη -στη Σιβηρία και την Αλάσκα- οι οποίοι βλέπουν το περιβάλλον τους να καταρρέει
Όσκαρ: Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες των τελετών βράβευσης για 2027 και 2028
Θα είναι οι δύο τελευταίες χρονιές που η διοργάνωση θα μεταδοθεί από το κανάλι ABC, πριν μεταφερθεί στο YouTube
Η ταινία «Κράτα Με» κάνει πρεμιέρα στο Cyprus Film Days
Η βραβευμένη ταινία «Κράτα Με» (Hold Onto Me) της Μυρσίνης Αριστείδου κάνει πρεμιέρα στην Κύπρο στο Cyprus Film Days αυτό τον Απρίλιο
Η Lady Gaga και η Doechii ενώνουν δυνάμεις στο νέο τρέιλερ του «Ο Διάβολος Φοράει Prada 2»
Η νεά συνεργασία των βραβευμένων με γράμμι καλλιτεχνών, ακούγεται για πρώτη φορά στο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης συνέχειας της εμβληματικής ταινίας μόδας.
Οι δημιουργοί δύο από τις πιο επιτυχημένες σειρές της τηλεόρασης αναλαμβάνουν το νέο ξεκίνημα των X-Men
Με φόντο την επόμενη μεγάλη φάση του MCU, δύο από τα πιο δυνατά σεναριακά μυαλά της τηλεόρασης επιστρατεύονται για να δώσουν νέα πνοή στους θρυλικούς μεταλλαγμένους
Οι κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας
Ρομαντισμός, περιπέτεια και συγκίνηση στη μεγάλη οθόνη
7ο Dot.on.the.Map: Το πρόγραμμα της μεγάλης συνάντησης των επαγγελματιών του κινηματογράφου
Πρόκειται για μια θεσμική δράση του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογραφικές Μέρες – Κύπρος
Το prequel του «Weapons» παίρνει σάρκα και οστά
Ο Ζακ Σιλντς και ο Ζακ Κρέγκερ ενώνουν τις δυνάμεις του για να φερουν στην μεγαλη οθονη την σκοτεινή ιστορία της θείας Γκλάντις, μετά τη θριαμβευτική πορεία του «Weapons» στα ταμεία και τα Όσκαρ.