Κινηματογράφος , Cinema: Τα Καλύτερα

TOP 5: X-Men

Με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας "X-Men: Days of Future Past" θυμόμαστε τους πέντε αγαπημένους μας μεταλλαγμένους ήρωες!

Δημοσιεύτηκε στις 23 Μαΐου 2014

1. WOLVERINE
Γνωστός με το όνομα Logan, έχει ως σήμα κατατεθέν τα μακριά κοφτερά ατσάλινα νύχια. Είναι σωματώδης, κατέχει έντονες ζωτικές αισθήσεις και διαθέτει έναν παράγοντα αυτοθεραπείας που του επιτρέπει να αναρρώσει σχεδόν από κάθε τραύμα, ασθένεια ή τοξίνη. Το χαρακτήρα υποδύεται ο Hugh Jackman.

 

2. PROFESSOR X: CHARLES XAVIER
Είναι ο ιδρυτής και αρχηγός της ομάδας των μεταλλαγμένων υπερηρώων. Είναι παραπληγικός και τηλεπαθητικός υψηλού επιπέδου, αφού μπορεί να διαβάσει, να ελέγξει και να επηρεάσει την ανθρώπινη σκέψη. Το χαρακτήρα υποδύεται ο Patrick Stewart και ο James McAvoy στη νεότερη του εκδοχή.

 

3. MAGNETO
Είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της ομάδας των X-Men. Εβραϊκής καταγωγής, τρέφει μίσος και περιφρόνηση για τους κοινούς ανθρώπους. Θεωρείται ένας από τους ισχυρότερους μεταλλαγμένους καθώς διαθέτει τη δύναμη να ελέγχει το μαγνητισμό. Το χαρακτήρα υποδύεται ο Ian McKellen και ο Michael Fassbender στη νεότερη του εκδοχή.

 

4. STORM
Πρώην βασίλισσα του φανταστικού έθνους της Wakanda, τίτλο που απέκτησε από τον γάμο της με τον Black Panther, είναι μια από τις πιο δημοφιλής έγχρωμες ηρωίδες κόμικ. Κατέχει τη δύναμη να ελέγχει όλα τα στοιχεία του καιρού και να πετά με μεγάλη ταχύτητα. Το χαρακτήρα υποδύεται η Halle Berry.

 

5. MYSTIQUE
Δεξί χέρι του Magneto και μητέρα του Nightcrawler, είναι υπεύθυνη για τις δολοφονίες πολλών ανθρώπων που τάχθηκαν ενάντια στους μεταλλαγμένους. Μπορεί να παίρνει τη μορφή όποιου επιθυμεί, αλλά όχι και τις δυνάμεις του! Το χαρακτήρα υποδύθηκε αρχικά η Rebecca Romijn και η Jennifer Lawrence στη νεότερη της εκδοχή.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close