5-6 October 2024
Μουσική , Συναυλίες & Events

Διήμερη συναυλία για τα 10 χρόνια λειτουργίας της Μαρίνας Λεμεσού

Γιορτάζουμε τα 10 χρόνια λειτουργίας της Μαρίνας Λεμεσού με μία μοναδική διήμερη συναυλία πάνω στη θάλασσα

Δημοσιεύτηκε στις 26 Σεπτεμβρίου 2024

Με ιδιαίτερη χαρά, η Μαρίνα Λεμεσού διοργανώνει το Marina Music Weekend, στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τα δέκα χρόνια λειτουργίας της, στις 5 και 6 Οκτωβρίου 2024, από τις 17:30 έως τις 21:30, στη Μαρίνα Λεμεσού.

Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου, γιορτάζουμε με τους Χρήστο Δάντη και Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, ενώ τη Κυριακή 6 Οκτωβρίου με το συγκρότημα Minus One, με μελωδίες και ρυθμούς που υπόσχονται να χαρίσουν μοναδικές στιγμές διασκέδασης και συγκίνησης σε όλους τους παρευρισκόμενους. Τα συγκροτήματα Funky Grannies και Χριστίνα Αβερκίου Band θα μας κρατήσουν συντροφιά κατά τη διάρκεια της συναυλίας, δημιουργώντας μία εορταστική ατμόσφαιρα για τα 10 χρόνια λειτουργίας της Μαρίνας.

Το Marina Music Weekend αποτελεί τη μεγαλύτερη εκδήλωση που έχει σχεδιάσει η Μαρίνα Λεμεσού στα πλαίσια των εορτασμών της, με σκοπό να ευχαριστήσει όλους όσους υπήρξαν μέρος αυτής της συναρπαστικής δεκαετούς διαδρομής, που μετέτρεψε τη Μαρίνα Λεμεσού σε ένα από τα πιο εμβληματικά σημεία, όχι μόνο της Λεμεσού, αλλά και της Κύπρου γενικότερα. Η είσοδος στο Marina Music Weekend, είναι ανοιχτή προς το κοινό και είναι δωρεάν.

Στα πλαίσια των εορτασμών, τα εστιατόρια και καταστήματα της Μαρίνας, καθώς και το σπα και το Limassol Paradox Museum, συμμετέχουν ενεργά με το δικό τους τρόπο, προσφέροντας μοναδικές προσφορές και δραστηριότητες για όλο το μήνα Οκτώβριο.

Σας προσκαλούμε να γιορτάσετε μαζί μας τα 10 χρόνια λειτουργίας της Μαρίνας Λεμεσού και να γίνετε μέρος της επιτυχημένης πορείας του πρωτοποριακού αυτού Έργου.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Μαρίνας Λεμεσού ή τα επίσημα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της εταιρείας.

Marina Music Weekend.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close