Δημοσιεύτηκε στις 27 Μαΐου 2014
Όλοι γνωρίζουμε ότι το πολύτιμο αυτό αγαθό που λέγεται αίμα από πουθενά δεν εξασφαλίζεται παρά μόνο αν το προσφέρει ο άνθρωπος. Είναι γι’ αυτό που η προσφορά αίματος θεωρείται η πιο ευγενική πράξη αλληλεγγύης και έμπρακτης αγάπης προς τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας. Και είναι γι' αυτό που η Τοπική Επιτροπή Αιμοδοσίας ενορίας Απ. Βαρνάβα & Αγ. Μακαρίου (Δασούπολη) σε συνεργασία με τη Συντονιστική Επιτροπή Αιμοδοσίας - Διαφώτισης και την Κοινοτική Αστυνόμευση Στροβόλου διοργανώνει συγκέντρωση εθελοντικής αιμοδοσίας την Τετάρτη 28 Μαΐου στις 19.00-21.00 στην αίθουσα της εκκλησίας του Απ. Βαρνάβα & Αγ. Μακαρίου.
Για την ενορία, από αρκετά χρόνια, διατηρείται ξεχωριστή τράπεζα αίματος με στόχο να καλύπτει τις ανάγκες όλων των κατοίκων της περιοχής μας. Έτσι οποιοσδήποτε χρειαστεί αίμα μπορεί να απευθύνεται στο Συντονιστή της Τοπικής Επιτροπής Αιμοδοσίας της ενορίας μας κ. Ευάγγελο Σοφοκλέους, τηλ. 22442262 ή 99495100, για την έκδοση του αναγκαίου διατακτικού παροχής αίματος.
Σε όλους τους αιμοδότες αφού αιμοδοτήσουν θα προσφέρονται εδέσματα και ποτά προσφορά των υποστηρικτών του κοινωνικού έργου της επιτροπής, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά. Καλούμε συνάμα όσοι από εσάς επιθυμείτε να συνδράμετε με οποιονδήποτε τρόπο στο έργο αυτό να επικοινωνήσετε με το συντονιστή.
Σε προσκαλούμε λοιπόν, αγαπητέ αιμοδότη, να δώσεις και πάλι λίγο από το δικό σου αίμα για να σώσεις μια ζωή. Μην αμελήσεις, σε περιμένουμε.
Σχετικά

Καλοκαίρι στον Δήμο Ακάμα: Μουσική, θέατρο και πολιτισμός κάτω από τ’ αστέρια
Τα δημοτικά διαμερίσματα ζωντανεύουν με φεστιβάλ, συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους

Δωρεάν θερινό σινεμά στην πλατεία του χωριού
Κινηματογράφος σε ανοικτό χώρο για όλη την οικογένεια

Τις Παρασκευές του καλοκαιριού πάμε για σουβλάκια και τόμπολα στην Κακοπετριά
Το καλοκαίρι θέλει χωριό και καλοπέραση

Το καλοκαίρι στα Λιβάδια θα είναι γεμάτο μουσική, χορό, παραδοσιακές τέχνες
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα με τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις


Έρχεται το 6ο Energy Run στην Λακατάμεια για μικρούς και μεγάλους
Οι έγγραφες έχουν ήδη ξεκινήσει

Δωρεάν εργαστήρια χειροτεχνίας και οινογαστρονομίας σε όλη την Κύπρο
«Μάθε τέχνην τζαι άφησ’ την, τζ’ αμαν πεινάσεις πιάννεις την»

Έρχεται ο Μαραθώνιος Αμμοχώστου για παιδιά, αρχάριους αλλά και έμπειρους δρομείς
Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν σύντομα

Αστροπαρατήρηση και φωτογράφηση των Περσείδων με καλή παρέα
Απολαμβάνουμε και φέτος την βροχή των αστεριών


16 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτή τη βδομάδα στην Κύπρο
Με θερινό σινεμά, παράδοση, μουσική και χορό

«Emerald Isle»: Μια εντυπωσιακή παράσταση ιρλανδικής μουσικής και χορού έρχεται στην Κύπρο
Μια συναρπαστική ζωντανή παράσταση που μεταφέρει το κοινό σε ένα μαγικό ταξίδι μέσα στην καρδιά και την ψυχή της Ιρλανδίας