7 December 2024
Μουσική , Συναυλίες & Events

Disney in Concert - Believe in Magic: Συναυλία με μελωδίες από μερικές από τις πιο αγαπημένες ταινίες της Disney

Τα πιο λαμπερά αστέρια του West End του Λονδίνου ανεβαίνουν στη σκηνή

Δημοσιεύτηκε στις 14 Οκτωβρίου 2024

Ετοιμαστείτε να μαγευτείτε! Ένα χρόνο μετά την 100η επετειακή περιοδεία της, η Disney είναι έτοιμη να εντυπωσιάσει ξανά. Ετοιμαστείτε για μια μαγική βραδιά που δεν μοιάζει με καμία άλλη - όπου η διαχρονική μαγεία της Disney ζωντανεύει μέσα από τη μουσική, την αφήγηση και το καθαρό θαύμα.

Τα πιο λαμπερά αστέρια του West End του Λονδίνου ανεβαίνουν στη σκηνή μαζί με μια παγκόσμιας κλάσης συμφωνική ορχήστρα 56 κομματιών για μια ζωντανή παράσταση που θα σας μεταφέρει κατευθείαν στον μαγικό κόσμο της Disney. Το "Believe in Magic" είναι κάτι περισσότερο από μια απλή συναυλία. είναι ένα συγκινητικό ταξίδι μέσα από μερικές από τις πιο εμβληματικές μελωδίες από μερικές από τις πιο αγαπημένες ταινίες της Disney.

Βυθιστείτε στη μαγεία των τραγουδιών που έχουν διαμορφώσει πολλές γενιές. Θα δούμε και θα ακούσουμε αγαπημένους ήρωες όλων των ηλικιών όπως ο Βασιλιάς των Λιονταριών, η Έλσα, ο Ηρακλής, η Μικρή Γοργόνα, η Ραπουνζέλ, η Μουλάν, η Βαϊάνα, ο Αλαντίν, αλλά και οι Μιραμπέλ από το «Encanto», οι Πειρατές της Καραϊβικής και η Μαίρη Πόπινς.

Ταυτόχρονα, μια γιγαντιαία οθόνη θα προβάλλει εκθαμβωτικές σκηνές από τα αγαπημένα της Disney, μετατρέποντας τη σημερινή βραδιά σε μια πλήρως καθηλωτική εμπειρία πολυμέσων για όλη την οικογένεια. Αυτή είναι μια συναρπαστική περιπέτεια που θα εξάψει τη φαντασία και θα αγγίξει τις καρδιές όλων.

Ετοιμαστείτε για μια μαγική βραδιά όπου τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα!

Δικαιούνται μειωμένα εισιτήρια: Παιδιά, μαθητές, στρατιώτες, φοιτητές, συνταξιούχοι, πολύτεκνοι, ηθοποιοί. Πρέπει να προσκομιστεί το σχετικό έγγραφο.

Εισιτήρια ΑΜΕΑ: Δωρεάν για το άτομο με σχετική κάρτα αναπηρίας και μειωμένο εισιτήριο για τον συνοδό του.

>> Σάββατο 07 Δεκεμβρίου, Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, 20:00.

vivakipros1220x370.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
October 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close