Eating News , Εστιατόρια

To Pergola Grill & Bar επιστρέφει ανανεωμένο

To εστιατόριο του ξενοδοχείου Hilton Cyprus, είναι έτοιμο να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές γευσιγνωσίας

Δημοσιεύτηκε στις 27 Μαΐου 2014

O ερχομός του καλοκαιριού σηματοδοτεί και το άνοιγμα του θερινού εστιατορίου του ξενοδοχείου Hilton Cyprus, Pergola Grill & Bar!

 

Το αγαπημένο μας εστιατόριο το οποίο μας χάρισε μοναδικές στιγμές γευσιγνωσίας τα προηγούμενα 2 χρόνια, επιστρέφει δυναμικά με πλήρως ανανεωμένο μενού για να ομορφύνει τις μέρες μας αλλά και τα βράδια μας.

 

Κατά τη διάρκεια της μέρας μπορείτε να απολαύστε δροσερά κοκτέιλ και δελεαστικά σνακ δίπλα στη μαγευτική πισίνα. Το νέο καλοκαιρινό μενού σίγουρα θα καταπλήξει και θα ενθουσιάσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς, αφού προσφέρει μία πλούσια επιλογή από γευστικά πιάτα σε προσιτές τιμές. Δοκιμάστε δροσερές σαλάτες με κατσικίσιο τυρί, παρμεζάνα ή γαρίδες, κυρίως πιάτα όπως το πασίγνωστο Hilton burger, χοιρινό κοντοσούβλι και θεσπέσιες μακαρονάδες καθώς και ποικιλία κρεατικών για δύο άτομα.

 

Το απόγευμα συνοδέψτε τον καφέ σας με ένα "γλυκό πειρασμό" όπως παρφέ άσπρης σοκολάτας, πανακότα με ινδοκάρυδο ή και λαχταριστά παγωτά.

 

Τα βράδια το Pergola μεταμορφώνεται σε ένα υπέροχο και ρομαντικό εστιατόριο προσφέροντας διάφορες επιλογές με ιδιαίτερη έμφαση στα είδη σχάρας. Μεταξύ άλλων, μην παραλείψετε να δοκιμάσετε κρύα σούπα Gazpacho, φρέσκο φιλέτο λαβράκι, τρυφερά αρνίσια παϊδάκια, και γευστικότατα και ζουμερά steaks. Επίσης, το Pergola προσφέρει μια μεγάλη και περιεκτική λίστα κρασιών και ποτών για να εντυπωσιάσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς.

 

Pergola Grill & Bar, μιά όαση στην καρδιά της Λευκωσίας!

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close