Eating News , Εστιατόρια

16 ολοκαίνουργιες γεύσεις στο Akakiko Λεμεσού!

Λαχταριστές γεύσεις με θέα το απέραντο γαλάζιο

Δημοσιεύτηκε στις 28 Μαΐου 2014

Το Akakiko Λεμεσού, στο πλήρως ανακαινισμένο The Royal Apollonia εμπλούτισε το μενού του με 16 ολοκαίνουργιες και λαχταριστές προτάσεις που σίγουρα θα καταπλήξουν τους λάτρεις της Ασιατικής κουζίνας. Το ιαπωνικό εστιατόριο που καθιερώθηκε για το εξαίρετο φαγητό σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές, έβαλε τα καλοκαιρινά του και σας προσκαλεί να δοκιμάσετε τα αγαπημένα αλλά και τα καινούργια πιάτα του σε μια υπέροχη βεράντα με θέα το απέραντο γαλάζιο της Μεσογείου.

 

Νέα maki με καστανό ρύζι για τους φίλους της υγιεινής διατροφής, αχνιστά qyosa dumplings, δελεαστικό sweet chili pork αλλά και ονειρικά rib eye στέικ με mushroom teppan είναι μόνο κάποιες από τις νέες προτάσεις που θα γαργαλίσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

 

Ολόφρεσκα σούσι, λατρεμένα μάκι αλλά και μαγειρεμένα πιάτα με θεσπέσιο ασιατικό άρωμα και γεύση, αποτελούν την τέλεια λύση για κάθε γούστο. Για ρομαντικά δείπνα ή εξόδους με την παρέα κάτω απ’ τον καλοκαιρινό ουρανό και πλάι στο κύμα, αλλά και επαγγελματικά και άλλα γεύματα, το Akakiko Λεμεσού προσφέρει ένα ειδυλλιακό περιβάλλον για αξέχαστες γευστικές εμπειρίες. Και για ένα γλυκό τέλος, ολοκληρώστε το γεύμα ή το δείπνο σας μ’ ένα choco maki με πλούσια σοκολάτα φουντούκι, γλυκό ρύζι και γάλα καρύδας.

 

Το Akakiko Λεμεσού έχει μάλιστα ετοιμάσει μια μοναδική προσφορά για δείπνο τριών πιάτων στη μοναδική τιμή των €12.50 το άτομο. Η προσφορά περιλαμβάνει επιλογή από ορεκτικό, κυρίως πιάτο και επιδόρπιο και ισχύει για όλη την περίοδο του καλοκαιριού από Δευτέρα μέχρι Πέμπτη. Απολαύσετε τις μοναδικές γεύσεις του Akakiko και στο σπίτι, μ’ ένα τηλεφώνημα στην υπηρεσία delivery στο 77778022.  Η ποιοτική ασιατική κουζίνα σε προσιτές, καλοκαιρινές τιμές έχει όνομα: Akakiko!

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close