Δημοσιεύτηκε στις 14 Νοεμβρίου 2024
Το τραγούδι «Bloody Mary» της Lady Gaga του 2011 κατάφερε να επανέλθει παγκοσμίως στα charts και να γίνει viral πάνω από μια δεκαετία μετά, όταν οι θαυμαστές του «Wednesday» ξεκίνησαν ένα TikTok trend, με αφορμή μια σκηνή χορού της πρωταγωνίστριας Τζένα Ορτέγκα. Τώρα, το Entertainment Weekly μεταφέρει μέσω πηγής την είδηση ότι η Gaga θα συμμετάσχει στη δεύτερη σεζόν της σειράς του Netflix.
Οι πλήρεις λεπτομέρειες του ρόλου της Gaga - και το μέγεθός του - είναι ακόμη άγνωστες, αν και η τραγουδίστρια-ηθοποιός βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα γυρίσματα της σειράς στην Ευρώπη.
Lady Gaga has joined Season 2 of #Wednesday. pic.twitter.com/zV0Vb73Qhu
— IndieWire (@IndieWire) November 13, 2024
Η σειρά, που ήταν εμπνευσμένη από την οικογένεια Άνταμς και σημείωσε τεράστια επιτυχία στη streaming υπηρεσία, αφηγείται την ιστορία του ομώνυμου χαρακτήρα, της Wednesday Addams (Ορτέγκα), κατά τη διάρκεια των χρόνων ως φοιτήτρια και ανερχόμενο μέντιουμ.
Η Γκουεντολίν Κρίστι, ο Λουίς Γκουζμάν, η Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς, και η ηθοποιός της ταινίας «Addams Family» (1991) Κριστίνα Ρίτσι πρωταγωνιστούν επίσης στη σειρά, η οποία πρόκειται να κυκλοφορήσει τη δεύτερη σεζόν στο εγγύς μέλλον.
Στις Χρυσές Σφαίρες τον Ιανουάριο του 2023, η Ορτέγκα αποκάλυψε ότι ήθελε να συμμετάσχει η Gaga στον νέο κύκλο.
«Είμαι σίγουρος ότι το Netflix θα το λάτρευε αυτό», δήλωσε τότε η Ορτέγκα στο Variety . «Νομίζω ότι η κυρία Thornhill και η Wednesday είχαν αυτή την περίεργη σχέση μέντορα ή κατά κάποιο τρόπο καταλάβαιναν ο ένας τον άλλον με έναν συγκεκριμένο τρόπο, οπότε, αν η Lady Gaga συμμετείχε σε αυτό, νομίζω ότι θα έπρεπε να είναι δύο τέρατα που καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλον».
Εκτός από κινηματογραφικούς ρόλους σε ταινίες όπως το βραβευμένο με Όσκαρ «A Star Is Born», «House of Gucci», και το φετινό «Joker: Folie à Deux», η Gaga έχει εργαστεί στο παρελθόν στην τηλεόραση σε όλη την 5η σεζόν του «American Horror Story», για την οποία κέρδισε Χρυσή Σφαίρα.
Η Gaga εργάζεται επίσης επί του παρόντος πάνω στο επερχόμενο έβδομο σόλο άλμπουμ της, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2025, ενώ είχε προηγηθεί το lead single «Disease » τον Οκτώβριο. Επίσης, κέρδισε δύο υποψηφιότητες για Grammy για τη συνεργασία της με τον Μπρούνο Μαρς Mars στο «Die With a Smile».
Σχετικά

Το «Downton Abbey» ανοίγει τις πύλες του και μάς υποδέχεται για μια τελευταία φορά
Όπως και να’χει, το «Donwton Abbey: The Grand Finale» άνευ Μάγκι Σμιθ – δύσκολο να αναπληρωθεί η απουσία της

Νέες ταινίες στη μεγάλη οθόνη: Ό,τι παίζει τώρα στα σινεμά της Κύπρου
Δράση, γέλιο, συγκίνηση και μεγάλες πρεμιέρες, όλα όσα δεν πρέπει να χάσεις αυτή την εβδομάδα

"Jaws": 50th Anniversary Screening στον κινηματογράφο Πάνθεον
Eπετειακή προβολή της θρυλικής ταινίας του Steven Spielberg, για τον εορτασμό των 50 χρόνων από την κυκλοφορία της

Οι 4 ταινίες που θα δούμε στο θερινό σινεμά της παλιάς Λευκωσίας
Η πιο όμορφη αυλή της παλιάς πόλης, ετοιμάζεται για προβολές και τον Ιούλιο

Ο Διάβολος Φοράει Prada 2: Μέριλ Στριπ, Αν Χάθαγουεϊ, Έμιλι Μπλαντ και πάλι μαζί
Επιστρέφει και ο απολαυστικός Στάνλεϊ Τούτσι. Νέα άφιξη ο Κένεθ Μπράνα. Τα γυρίσματα αρχίζουν αυτή την εβδομάδα

Οδύσσεια: «Αψήφησε τους θεούς» - Η πρώτη αφίσα της ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν
Με φόντο, στο κάτω μέρος, το κεφάλι ενός αρχαιοελληνικού αγάλματος η λιτή αφίσα συνοδεύεται από το σύνθημα «Αψήφησε τους Θεούς» τονίζοντας μαζί με τον τίτλο και το όνομα του σκηνοθέτη ότι η ταινία γυρίστηκε «εξ ολοκλήρου με κάμερες IMAX»

Το Πάνθεον προβάλει την νέα παραγωγή του καταξιωμένου Ιταλού σκηνοθέτη Nani Moreti
Η "Βιττόρια" σε 5 καλοκαιρινές προβολές στην Κύπρο

Οι καλύτερες και χειρότερες επιδόσεις στο φετινό box office
Οι πωλήσεις εισιτηρίων έχουν αυξηθεί κατά 18% από το 2024 αλλά η κινηματογραφική βιομηχανία απέχει ακόμη πολύ από τη δυναμική της προ-κορονοϊού εποχής.

Αυτές είναι οι 100 καλύτερες ταινίες του 21ου αιώνα για τους New York Times
Από το "In the Mood for Love" μέχρι το "Get Out" και το "Mad Max: Fury Road", η λίστα που παρουσίασαν οι New York Times συγκεντρώνει τις πιο επιδραστικές ταινίες των τελευταίων 24 ετών, όπως τις ψήφισαν εκατοντάδες δημιουργοί, ηθοποιοί και κριτικοί σε όλο τον κόσμο

Μετά το «Avatar» ο Τζέιμς Κάμερον κάνει ταινία για τη Χιροσίμα
«Θέλω να γυρίσω μια ταινία που θα υπενθυμίζει στους ανθρώπους τι κάνουν αυτά τα όπλα και πόσο εντελώς ανεπίτρεπτο είναι έστω και να σκεφτόμαστε τη χρήση τους». Η έντονη κριτική του για το «Οπενχάιμερ» του Νόλαν.

Ο Ματ Ριβς ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε το σενάριο της νέας ταινίας Batman
Το πολυαναμενόμενο σίκουελ του «The Batman» θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2027

50 χρόνια "Τα σαγόνια του καρχαρία" - Η επιστροφή ενός θρύλου στον κινηματογράφο
Με αφορμή τα 50 χρόνια από την πρώτη κυκλοφορία της το Πάνθεον προβάλει στις 9 Ιουλίου στις την ταινία του Steven Spielberg – ‘Jaws Τα σαγόνια του καρχαρία’