Δημοσιεύτηκε στις 21 Νοεμβρίου 2024
Μία επιτυχία απρόσμενη και άνευ προηγουμένου βιώνει η Μαρία Πισσαρίδη και το Crystal Waters, το τραγούδι με το οποίο εκπροσώπησε την Κύπρο στην Junior Eurovision 2024. Στο ανανεωμένο top50 Viral του Spotify για την Ελλάδα, το Crystal Waters ανέβηκε στην κορυφή προσπερνώντας καλλιτέχνες όπως ο Sicario και ο The Weeknd!
Μπορεί το Crystal Waters να μην κατάφερε να πλασαριστεί όσο ψηλά ανέμενα οι περισσότεροι, τις τελευταίες ημέρες όμως έχει γίνει viral, αφού εκατοντάδες χρήστες των social media τραγουδούν: Τι να σου πρωτοπώ;
Το τραγούδι ήταν στην δεύτερη θέση στην λίστα αυτή στις 19 Νοεμβρίου και σήμερα 20/11 φιγουράρει πλέον στην κορυφή. Μπορούμε να πούμε χωρίς καμία αμφιβολία πως είναι η μεγαλύτερη επιτυχία τραγουδιού από την Junior Eurovision στην Ελλάδα. Το κατόρθωμα της Μαρίας Πισσαρίδη είναι ακόμη μεγαλύτερο, αν σκεφθεί κανείς πως η Ελλάδα δεν συμμετέχει και δεν μεταδίδει το διαγωνισμό.
Ο catchy ήχος και στίχος του, έχει κάνει τους Έλληνες να το σιγοτραγουδούν παντού, άσχετα αν οι περισσότεροι εξ αυτών δεν γνωρίζουν πως είναι η συμμετοχή της Κύπρου στον παιδικό διαγωνισμό της Eurovision!
Θυμίζουμε πως η 11χρονη Μαρία Πισσαρίδη και το Crystal Waters κατέλαβαν την 13η θέση, μεταξύ 17 συμμετοχών στην Junior Eurovision 2024, που διεξήχθη στην Μαδρίτη, το Σάββατο 16 Νοεμβρίου.
Θα είναι η μεγάλη επιτυχία του τραγουδιού έναυσμα για το ΡΙΚ να παραμείνει στο διαγωνισμό, αλλά και για την ΕΡΤ να αναθεωρήσει την θέση της και να επιστρέψει; Το μέλλον θα δείξει. Μέχρι τότε όμως συνεχίζετε να τραγουδάτε για τα κρυστάλλινα νερά της Κύπρου μας.
Σχετικά
«Music Unites»: Μια συναυλία αφιερωμένη στην μουσική ως χαρακτηριστικό της πολιτισμική μας ταυτότητας
Στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Λευκωσίας
Eurovision 2025: Aκούστε τα υποψήφια τραγούδια της Ελλάδας
Αυτοί είναι οι 12 καλλιτέχνες και τα τραγούδια για τον ελληνικό τελικό της Eurovision
Eurovision 2025: Γιατί αποκλείστηκε το τραγούδι του Μπάμπη Στόκα - Η ανακοίνωση της ΕΡΤ
H ανακοίνωση της ΕΡΤ για το τραγούδι του Μπάμπη Στόκα που αποκλείστηκε από τον ελληνικό εθνικό τελικό της Eurovision 2025. Από ποιο τραγούδι αντικαταστάθηκε.
Αυτοί είναι οι 12 καλλιτέχνες για τον ελληνικό τελικό της Eurovision
Οι 12 καλλιτέχνες και οι τίτλοι των τραγουδιών τους που θα διεκδικήσουν το χρυσό εισιτήριο της ελληνικής εκπροσώπησης
Η Χαρούλα Αλεξίου και τα τραγούδια της σε μία σειρά μουσικών παραστάσεων-αφιέρωμα στην Κύπρο
Το Μουσικό Σύνολο «ἐς ἀεί» τιμά την σπουδαία ερμηνεύτρια
Η Ιουλία Καραπατάκη έρχεται Κύπρο για ένα μοναδικό live
H έντεχνη καλλιτέχνις επιστρέφει στο νησί
Αλίκη Χρυσοχού και Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου παρουσιάζουν τη "Μελωδία της Ευτυχίας"
Για δύο παραστάσεις σε Ριάλτο Λεμεσού και Παλλάς Λευκωσίας
Eurovision 2025: Ρουβάς, Παπαρίζου και Ευαγγελινός στον ελληνικό εθνικό τελικό
Ο τελικός θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου
H μουσική παράσταση «Ηχοτοπία της Λευκωσίας» στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας
Η Λευκωσία 2030 και το ΔΦΛ 2024 παρουσιάζουν τη νεοσύστατη ομάδα Nābu Pēra
Μία ακόμα συναυλία για την μοναδική Τάνια Τσανακλίδου στην Κύπρο
Η εξαιρετική ερμηνεύτρια θα βρεθεί τον Ιανουάριο στο νησί μας για δύο συναυλίες
Οι 9 συναυλίες που θα απολαύσουμε τον Ιανουάριο του 2025 στην Κύπρο
Η χρονιά ξεκινά με αγαπημένους καλλιτέχνες και μουσικές επιτυχίες