Δημοσιεύτηκε στις 26 Νοεμβρίου 2024
Μια καθηλωτική εμπειρία που συνδυάζει τέχνη, μουσική και υψηλή γαστρονομία, κάνει πρεμιέρα στις 29 Νοεμβρίου 2024, στις NOTES LIVE, σε συνεργασία με την UV Entertainment.

Σε σκηνοθεσία του καταξιωμένου Έλληνα δημιουργού Γιώργου Βάλαρη, το “Noir” αποτελεί ένα ταξίδι μέσα από εμβληματικές μουσικές και μαγευτικές παραστάσεις. Το πρόγραμμα θα παρουσιάζεται κάθε Παρασκευή, φέρνοντας μια νέα πνοή στη νυχτερινή ζωή της Κύπρου.

Με περισσότερους από 20 καλλιτέχνες από την Ελλάδα, την Κύπρο και άλλες χώρες, το “Noir” μεταφέρει το κοινό στους ήχους και τις αισθήσεις των δεκαετιών 1950 έως σημερα. Περιλαμβάνει πάνω από 30 εντυπωσιακά acts, με τραγουδιστές, χορευτές, εναέριους καλλιτέχνες και shows απο ακροβατες, προσφέροντας έναν ανεπανάληπτο συνδυασμό λάμψης και ενθουσιασμού.

“Το Noir είναι κάτι περισσότερο από μια παράσταση – είναι μια εμπειρία που συνδέεται βαθιά με το κοινό της, ” δηλώνει ο σκηνοθέτης Γιώργος Βάλαρης. Γνωστός για τη δουλειά του στο μουσικό θέατρο της Αθήνας, ο Βάλαρης φέρνει τώρα το όραμά του στην Κύπρο. Το “Noir” υπόσχεται μια διαδραστική βραδιά, όπου το κοινό γίνεται μέρος της μαγείας.

Σχετικά με την εμπειρία Noir
Το “Notes x Noir” είναι το αποτέλεσμα συνεργασίας ανάμεσα στο NOTES LIVE, τον κορυφαίο χώρο νυχτερινής διασκέδασης της Κύπρου με πάνω από 30 χρόνια ιστορίας, και την UV Entertainment, ηγέτη στον τομέα παραγωγής εκδηλώσεων. Μαζί, δημιουργούν μια εμπειρία υψηλού επιπέδου, με κορυφαίους καλλιτέχνες και εξαιρετική εξυπηρέτηση, προσφέροντας στο κοινό μια αξέχαστη βραδιά.

Παρουσιαστές: Μάριος Δημητρίου-Μέμος Μπεγνής. Μαζί τους ο Νίκος Γκανος, η Δένια, η Ναυσικά και η σοπράνο/πιανίστρια Γιάννα Όστας. Χορογραφίες: Χάρης Σάββα.
>> Πρεμιέρα Παρασκευή 29 Νοεμβρίου, Notes Live, Λεμεσός. Κάθε Παρασκευή στις Notes Live. Κρατήσεις και πληροφορίες: 97709709 (telegram, whatsapp). Email: noirshowcy@gmail.com
Σχετικά
«Μια ζωή τραγούδι» με τον Μανώλη Μητσιά στη Σωτήρα
ένα αφιέρωμα στο ελληνικό τραγούδι και στην πλούσια μουσική διαδρομή ενός από τους σημαντικότερους και πλέον αγαπητούς ερμηνευτές του ελληνικού πενταγράμμου
Στέλιος Διονυσίου, Κωνσταντίνα και ο Δημήτρης Σουρουλλάς σε μια δωρεάν συναυλία στην πλατεία
Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά με τίτλο «Κύπρος – Μια Πατρίδα – Ένας Λαός»
Η Ρία Ελληνίδου έρχεται Κύπρο, για μία από τις πιο δυνατές βραδιές της σεζόν
Γίνε μέρος του πιο πολυσυζητημενου και πολυαναμενόμενου live του φετινού φθινοπώρου.
O Γρηγόρης Σαμόλης έρχεται για ένα γνήσιο κρητικό γλέντι στο Μαρώνι
Η Κύπρος ετοιμάζεται για μια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη κρητική μουσική, χορό, πάθος και αυθεντικό γλέντι!
Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες για το 39ο Φεστιβάλ της ΕΔΟΝ
Θα επιστρέψει και πάλι το καλοκαίρι.
Ανακοινώθηκαν οι καλλιτέχνες που θα μας διασκεδάσουν στον Χορό του Καϊσιού
Έρχονται με ένα πρόγραμμα γεμάτο ενέργεια και αγαπημένες επιτυχίες!
Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Μαζωνάκη: Βίντεο από την αγρυπνία στη Νίκαια
Πλήθος θαυμαστών και καλλιτέχνες συγκεντρώθηκαν στην αγρυπνία, το βράδυ της Κυριακής
Μετά τη συναυλία-υπερθέαμα στη Θεσσαλονίκη, ο Αντώνης Ρέμος έρχεται στην Κύπρο
Μετά από μια ιστορική βραδιά στη Θεσσαλονίκη με περισσότερους από 200.000 θεατές, ο Αντώνης Ρέμος ετοιμάζεται να ανέβει στη σκηνή της Κύπρου.
Η Σελίν Ντιόν επέστρεψε στη σκηνή έπειτα από έξι χρόνια απουσίας
Η συγκίνηση της τραγουδίστριας ήταν εμφανής από τα πρώτα λεπτά της εμφάνισής της επάνω στη σκηνή - «Είμαι όλα όσα είμαι επειδή με αγαπήσατε»
Ο APON ακύρωσε συναυλία του λόγω του θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη: Σε τέτοιες στιγμές η μουσική μπαίνει σε δεύτερη μοίρα
Ο τραγουδιστής θα εμφανιζόταν στην Πάτρα, τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, τη μέρα που θα γίνει η κηδεία του Γιώργου Μαζωνάκη
Η Ρίτα Αντωνοπούλου στη Λευκωσία για διήμερο Masterclass Τραγουδιού & Ερμηνείας
«Άκου τη φωνή σου... όπως δεν την έχεις ξανακούσει!»