Δημοσιεύτηκε στις 27 Νοεμβρίου 2024
Η Lidl Κύπρου, συνεχίζοντας με συνέπεια και επιμονή να στηρίζει θεσμούς που προάγουν τον πολιτισμό και την κοινωνία, δηλώνει δυναμικά «παρούσα» για 3η συνεχόμενη χρονιά στην 3η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Λεμεσού, ως Αργυρός Χορηγός. Η έκθεση, που έχει καθιερωθεί ως κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός στη Λεμεσό και αποτελεί, ίσως, τη μεγαλύτερη «γιορτή» εξύμνησης της κοινονικοπολιτιστικής σημαντικότητας του βιβλίου, φιλοξενήθηκε από τις 22-24 Νοεμβρίου 2024, στον λειτουργικό χώρο των Χαρουπόμιλων Λανίτη (Carob Mills), προσελκύοντας εκατοντάδες λάτρεις του βιβλίου και επιφανείς εκδότες από όλο τον κόσμο.
Η Έκθεση ξεκίνησε με ένα ολοήμερο συνέδριο που περιλάμβανε διαλέξεις από διακεκριμένους εκδότες, συγγραφείς και προσωπικότητες από τον εγχώριο και διεθνή χώρο των γραμμάτων, ενώ η πασίγνωστη πια κινητή καντίνα της Lidl Κύπρου, Lidl Vantastic, προσέφερε υγιεινά σνακ καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου. Οι επόμενες ημέρες περιελάμβαναν τη Γενική Έκθεση, που ήταν ανοικτή στο κοινό, με περισσότερους από 120 συμμετέχοντες, από Κύπρο και εξωτερικό, να παρουσιάζουν τα έργα τους σε περισσότερες από 100 πολυσυλλεκτικές εκδηλώσεις.
Η Lidl Κύπρου επενδύει συνεχώς σε δραστηριότητες που ενισχύουν τον πολιτιστικό ιστό και προάγουν την κοινωνική ενσωμάτωση. Η δέσμευση της εταιρείας για διαχρονική στήριξη της Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου Λεμεσού, υπογραμμίζει τη σταθερή στόχευσή της για προώθηση της αγάπης για το διάβασμα και τη μάθηση, ενώ ταυτόχρονα αναγνωρίζει τη σημαντικότητα της ανάπτυξης στενότερων δεσμών μεταξύ των Κυπρίων και της διεθνούς κοινότητας μέσω του βιβλίου και του γραπτού λόγου.
Επισκεφθείτε τη Lidl Κύπρου και στα:
team.lidl.com.cy
youtube.com/lidlcyprus
Σχετικά
Η Θεσσαλονίκη κορυφαίος ευρωπαϊκός προορισμός για babymoon
-Τι είναι αυτό το νέο είδος ταξιδιού που κάνει θραύση
Αλλάζουν οι τιμές στις παραλίες της Αγίας Νάπας - Πόσο κοστίζουν κρεβατάκι και ομπρέλα
Νέος τιμοκατάλογος στις παραλίες
Τα τρία έργα που θα αλλάξουν το Παραλίμνι
Εκδόθηκε η άδεια για το έργο της δημιουργίας της Πλατείας Παραλιμνίου
12 πολυτελή ξενοδοχεία και ισάριθμες εμπειρίες για τον Άγιο Βαλεντίνο
Κλείστε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, περιποιηθείτε τους εαυτούς σας, πιείτε κοκτέιλ δίπλα στη θάλασσα και γιορτάστε τον έρωτα
H Ryanair ανακοίνωσε πτήσεις από €14.99 σε 12 προορισμούς
Ετοιμάσου να οργανώσεις ένα city break της τελευταίας στιγμής ή ένα χαλαρό χειμωνιάτικο ταξίδι,
Αυτό είναι το νέο ξενοδοχείο της Sunrise που ανοίγει τον Μάιο στον Πρωταρά (εικόνες)
Μια νέα ξενοδοχειακή μονάδα κοντά σε γνωστή χρυσή αμμώδη παραλία του Παραλιμνιού
4 κυπριακά ξενοδοχεία ανάμεσα στα Top 100 Hotels Worldwide
Διεθνής Διάκριση για την Louis Hotels
Οι ευρωπαϊκές πόλεις που εξερευνώνται πιο εύκολα με τα πόδια -Μια ελληνική πόλη στη λίστα
Όταν επιλέγουν έναν προορισμό για διακοπές, οι ταξιδιώτες λαμβάνουν υπόψη το πόσο εύκολο είναι να τον εξερευνήσουν, με το πόσο περπατήσιμη είναι μια πόλη να αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για πολλούς.
Η Αγλαντζιά συστήνει τον φετινό της Βασιλιά Καρνάβαλο με ένα χιουμοριστικό βίντεο
Πρωταγωνιστές οι Δήμαρχος Λευκωσίας, Αντιδήμαρχος Αγλαντζιάς και ο νέος Βασιλιάς Καρνάβαλος