8 October 2021
Μουσική , Συναυλίες & Events

«Τι είναι αυτό που μας ενώνει» με τους ΠΥΞ ΛΑΞ στην Κύπρο

Οι Πυξ Λαξ έρχονται Κύπρο για να μας θυμίσουν«Τι είναι αυτό που μας ενώνει»

Δημοσιεύτηκε στις 20 Σεπτεμβρίου 2021

Σε μια εποχή που ζούμε με αποστάσεις, οι Πυξ Λαξ έρχονται για να μας θυμίσουν «Τι είναι αυτό που μας ενώνει» και να μας ταξιδέψουν σε παλιά γνώριμα μονοπάτια.

Οι ιστορικοί Πυξ Λαξ με μια πορεία τριάντα χρόνων μας συντροφεύουν με μοναδικό τρόπο σε κάθε στιγμή της ζωής μας και αποτελούν ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης για τους νεότερους καλλιτέχνες.

10 χρόνια μετά την πρώτη επανένωσή τους, μετά από αμέτρητες συναυλίες σε Ελλάδα, Κύπρο, Αμερική και τη θρυλική συναυλία στο ΟΑΚΑ οι Πυξ Λαξ ετοιμάζονται να μας υπενθυμίσουν γιατί άλλαξαν για πάντα την ελληνική μουσική. Όπως άλλωστε επισημαίνει ο έγκριτος μουσικογράφος Γιώργος Χαρωνίτης σε άρθρο του στο Αθηνόραμα:

«Οι Πυξ Λαξ πέτυχαν να περάσουν φυσικά το rock feeling στα γεμάτα αλήθεια τραγούδια τους και να πιάσουν τα αισθήματα του κοινού τους σε πλατιά γκάμα: από τον ανήσυχο πιτσιρικά των '90s έως τον καφετζή της γειτονιάς.»

Με αφορμή τα τριάντα χρόνια πορείας του συγκροτήματος, κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα εξαιρετικό άλμπουμ «αφιέρωμα» που περιλαμβάνει είκοσι τραγούδια συνολικά. Ένα άλμπουμ αναδρομή στα γνώριμα μουσικά μονοπάτια που μας έχουν οδηγήσει και που όσοι ακολουθούν και αγαπούν τους Πυξ Λαξ τόσα χρόνια, σίγουρα θα το εκτιμήσουν και θα το αγαπήσουν από την αρχή.

Οι Πυξ Λαξ...με γροθιές και με κλωτσιές μας προσκαλούν για ακόμη μια φορά στη γιορτή τους για να τραγουδήσουμε, να γελάσουμε και να ονειροπολήσουμε παρέα, όπως παλιά.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close