Δημοσιεύτηκε στις 29 Δεκεμβρίου 2024
Σήμερα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά αναμένεται χιονόπτωση.
Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, της ίδιας έντασης.
Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 18 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια και στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου θα επικρατεί παγετός.
Αναλυτικά η πρόγνωση:
Χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.
Σήμερα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά αναμένεται χιονόπτωση. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 18 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια και στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου θα επικρατεί παγετός.
Απόψε, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 4 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 7 στα παράλια και στους -3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και τοπικά στα ημιορεινά θα σχηματιστεί παγετός.
Τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως μετά το μεσημέρι. Στα ψηλότερα ορεινά αναμένεται χιονόπτωση. Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται κατά διαστήματα μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και μεμονωμένη καταιγίδα. Στα ψηλότερα ορεινά αναμένεται χιονόπτωση. Την Τετάρτη, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Σχετικά

Πώς θα λειτουργήσουν την Πέμπτη σχολεία, αεροδρόμια και νοσοκομεία (λόγω απεργίας)
Παναπεργία 11ης Σεπτεμβρίου: Ποιοι επηρεάζονται και πώς θα λειτουργήσει η χώρα

Οι ευρωπαϊκοί προορισμοί που συνδυάζουν πολυτέλεια και διακριτικότητα
Περιοχές που βρίσκονται «κάτω απο το ραντάρ» και (ακόμα) τις γνωρίζουν λίγοι τουρίστες

"Καλά θα πάει κι αυτό": Η νέα κωμική σειρά του Δημήτρη Αποστόλου στο Σίγμα
Πρωταγωνιστεί ένα all star cast ηθοποιών

Πραγματοποιήθηκε η 99η συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου της Κυπριακής Εταιρείας Αγροτουρισμού (ΚΕΑ)
Λόγω των πρόσφατων γεγονότων από την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την περιοχή, η συνεδρία φιλοξενήθηκε στο ξενοδοχείο ‘’Απόκρυφο’’

Αναμένονται βροχές και καταιγίδες στα ορεινά - Στους 36 βαθμούς η θερμοκρασία
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Τα 10 πιο επισκέψιμα μέρη του πλανήτη
Είτε αναζητάτε ιστορία, περιπέτεια ή πολυτέλεια, αυτές οι πόλεις τα έχουν όλα!

Η Ryanair ανακοίνωσε νέα προσφορά για ταξίδια στην Αθήνα και σε άλλους 5 προορισμούς, με €14.99
Μόο για δύο μέρες


Σήμερα η αποκάλυψη του iPhone 17: Τα μοντέλα, οι τιμές και η τεχνητή νοημοσύνη
Η παρουσίαση του iPhone 17 θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της εταιρείας, στο θέατρο Steve Jobs του Cupertino

Oktoberfest 2025: Ένας πλήρης οδηγός για όλα όσα θα γίνουν φέτος στο Μόναχο
Το μεγαλύτερο φεστιβάλ μπύρας στον κόσμο επιστρέφει


Αυτή είναι η ευρωπαϊκή πόλη που θα στολιστεί πρώτη φέτος τα Χριστούγεννα
Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει ήδη ξεκινήσει.