Δημοσιεύτηκε στις 31 Ιανουαρίου 2025
Οι Nama Dama και Freedom Candlemaker ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια μοναδική μουσική βραδιά στη Λευκωσία, παρουσιάζοντας τα καινούρια τους άλμπουμ σε μια παράσταση με τίτλο "Pagan Ageless Soul". Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 27 Φεβρουαρίου 2025 στο Θέατρο Δέντρο και υπόσχεται να προσφέρει στο κοινό μια αξέχαστη μουσική εμπειρία.
Η Nama Dama, με την ικανότητά της να συνδυάζει την αιθέρια ομορφιά της ηλεκτρονικής folk με την εκρηκτική ενέργεια της pop, θα παρουσιάσει το άλμπουμ της Pagan Soul. Στη σκηνή θα εμφανιστεί σόλο χρησιμοποιώντας την τέχνη του live looping για να δημιουργήσει μια μοναδική τελετουργική ατμόσφαιρα, που θα ταξιδέψει το κοινό.
Ο Freedom Candlemaker θα παρουσιάσει το άλμπουμ Ageless, το οποίο εξερευνά την πνευματική απελευθέρωση και την αναγνώριση της εσωτερικής μας δύναμης, αποδομώντας τις παραδοσιακές αντιλήψεις για τον χρόνο και τη φθορά. Η μουσική του συνδυάζει ψυχεδελικά και ατμοσφαιρικά στοιχεία με υφές από το nu-folk και την ηλεκτρονική μουσική, δημιουργώντας ένα ηχητικό τοπίο που συνδυάζει την εσωτερική αναζήτηση με τις σύγχρονες μουσικές τάσεις. Η ενέργεια των τραγουδιών αγγίζει βαθιές πνευματικές χορδές προσφέροντας ένα ταξίδι στον προσωπικό και συλλογικό εαυτό.

Στη σκηνή με τον Freedom Candlemaker θα εμφανιστούν οι μουσικοί Nama Dama και Cemre Arca στα φωνητικά, η Αλεξάνδρα Αστραίου-Καρύδη στην ηλεκτρική κιθάρα, καθώς και οι Ορέστης Μπενέκας στα πλήκτρα, Δημήτρης Χατζηζήσης στην ηλεκτρική κιθάρα και το μπάσο, και Δημήτρης Οικονόμου στα τύμπανα. Σε ορισμένα κομμάτια θα εμφανιστούν επίσης οι χορεύτριες Σοφία Ηρακλέους και Ιόλη Κασκάνη, προσθέτοντας μια ακόμα διάσταση στην παράσταση.
Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 20:30, ενώ τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα μέσω της πλατφόρμας more.com. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στο Θέατρο Δέντρο, θα διατίθενται προς πώληση τα δύο άλμπουμ σε φυσική μορφή (vinyl), καθώς και άλλο σχετικό merchandise των δύο καλλιτεχνών.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Θέατρο Δέντρο
Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2025
Πόρτες: 20:30
Εισιτήρια: www.more.com προς €15
-
Θέατρο Δέντρο
27 Φεβρουαρίου 2025
Σχετικά

Minthis Music Festival 2025: 5 αξέχαστες νύχτες μουσικής, σε ένα ατμοσφαιρικό σκηνικό
Μια Συμφωνία Κομψότητας και Πολιτισμού

Οι Μέλιsses έρχονται Κύπρο, για το πιο hot πάρτι!
Το κορυφαίο beach bar της Λάρνακας γιορτάζει με το κορυφαίο ελληνικό συγκρότημα

Αντώνης Ρέμος και Δέσποινα Βανδή ετοιμάζουν το απόλυτο πάρτι στην Κύπρο
Θα είναι αυτή η συναυλία της χρονιάς;

Οι Πυξ Λαξ σε καλοκαιρινή περιοδεία: Δύο στάσεις στην Κύπρο
Δύο αξέχαστες συναυλίες και να εκφράζουν όλα όσα θέλουμε να πούμε για παλιές και νέες αγάπες.

Ο Γιάννης Παπαγεωργίου ταξιδεύει στη Λευκωσία και συγκεκριμένα στην Μικρή Άρκτο
Αυτή τη φορά με το solo project το οποίο κατά καιρούς παρουσιάζεΙ
Άλλη μια μεγάλη επιτυχία της Ακαδημίας της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Κύπρου
Φτάνοντας κοντά στο τέλος του ακαδημαϊκού έτους, η Ακαδημία της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Κύπρου, μαζεύει τις επιτυχίες της χρονιάς

Eurovision 2025: Το The Model ένα προηγμένο σύστημα προβλέψεων προβλέπει τον φετινό νικητή
Οριακά στον τελικό η Ελλάδα, λίγο καλύτερα η Κύπρος

Μάθαμε ποιος καλλιτέχνης θα τραγουδήσει στο Φεστιβάλ Γάλακτος
Ένα μεγάλο όνομα θα ανέβει και φέτος στη σκηνή


Συναυλία με τον Κώστα Μακεδόνα και το Μουσικό Σχολείο Λάρνακας
Με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Μίκη Θεοδωράκη και του Μάνου Χατζιδάκι

PSY: Η ζωή του μετά το παγκόσμιο φαινόμενο Gangnam Style
Ήταν 2012 όταν ο άγνωστος στον περισσότερο κόσμο PSY έκανε όλο τον πλανήτη να χορεύει Gangnam Style. Πού είναι και τι κάνει σήμερα;

Στον Μόλο Λεμεσού στήνεται το πιο καυτό πάρτι με Afro και Latin ρυθμούς
Ένα sunset session γεμάτο καλοκαιρινή διάθεση και ατέλειωτη διασκέδαση