17 June 2014
Things to Do , Top Stories

Βραδιά μόδας στην Gallery K

Η Ελένη Κυριάκου παρουσιάζει για πρώτη φορά τις δημιουργίες της στην Κύπρο, σε έναν ιδιαίτερο χώρο, όπου θα λειτουργήσει επίσης και Pop Up Boutique

Δημοσιεύτηκε στις 10 Ιουνίου 2014

Η Κύπρια σχεδιάστρια μόδας Ελένη Κυριάκου παρουσιάζει για πρώτη φορά της δημιουργίες της στην Κύπρο, επιλέγοντας ένα χώρο υψηλής αισθητικής, τέχνης και πολιτισμού για το fashion event που θα σηματοδοτήσει τη γνωριμία της με το κυπριακό κοινό.


Εκτός από την καλοκαιρινή της κολεξιόν The Northern Lights Siren, η Ελένη Κυριάκου θα παρουσιάσει στην Gallery K και μία exclusive σειρά από limited edition fashion accessories, όπως αέρινα παρεό και εντυπωσιακά κοσμήματα για τις εμφανίσεις σας στην παραλία! Η βραδιά των εγκαινίων θα ολοκληρωθεί με κοκτέιλ πάρτι, ενώ η Pop Up Boutique θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και την 1η Ιουλίου, Δευτέρα με Παρασκευή 09.30-13.00 και 15.30-19.00, Σάββατο 09.30-13.00.

 


Η συλλογή "The Northern Lights Siren"
Αυτό το καλοκαίρι, η Ελένη Κυριάκου αντλεί έμπνευση από το Βόρειο Σέλας και την εκπληκτική παλέτα χρωμάτων που χαρίζει στον ουρανό το φυσικό φαινόμενο. H κολεξιόν The Northern Lights Siren περιλαμβάνει κομψά και άνετα φορέματα tops και φούστες σε ροζ, lime, magenta, βαθύ μπλε, γαλάζιο, aqua και κρεμ. Κάθε κομμάτι της κολεξιόν είναι κατασκευασμένο με απόλυτη σημασία στη λεπτομέρεια, από πολυτελή και αέρινα υφάσματα διαφορετικών βαθμών διαφάνειας, που ενισχύουν την κίνηση κάνοντας τα ρούχα τόσο ανάλαφρα, ώστε σχεδόν μοιάζουν να επιπλέουν.


Πολύχρωμες λεπτομέρειες και αναπάντεχοι συνδυασμοί χρωμάτων επιτυγχάνονται με την τεχνική του layering σε ένα περίτεχνο κολάζ υφασμάτων, καθώς το ένα χρώμα μοιάζει να φτερουγίζει πάνω από το επόμενο, δημιουργώντας μια αίσθηση ρευστότητας.

 

Η Ελένη Κυριάκου

Η Ελένη Κυριάκου γεννήθηκε στο Λονδίνο από Κύπριους γονείς και μεγάλωσε σε ένα καθαρά καλλιτεχνικό περιβάλλον, το οποίο καλλιέργησε την αγάπη της για τη δημιουργία. Σπούδασε Αρχιτεκτονική στο Bartlett στο Λονδίνο, σύντομα όμως η αγάπη της για τη μόδα την οδήγησε στο Central St Martins, όπου ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της στο Σχέδιο Υφασμάτων λαμβάνοντας το βραβείο Best Design in Sustainability. Μαθήτευσε κοντά στον Alexander McQueen και τον Emilio de la Morena, στα τμήματα ανδρικής και γυναικείας ένδυσης και γυναικείων αξεσουάρ, προτού ιδρύσει το δικό της label, Eleni Kyriacou, το 2011. Έκτοτε, οι συλλογές της έχουν παρουσιαστεί στις Εβδομάδες Μόδας στο Παρίσι και στην Αθήνα, λαμβάνοντας ενθουσιώδεις κριτικές από μεγάλα περιοδικά μόδας και κερδίζοντας την αγάπη του κοινού. Οι δημιουργίες Eleni Kyriacou χαρακτηρίζονται από δυνατά concepts και μία αυστηρά δομημένη σχεδιαστική διαδικασία. Η κεντρική ιδέα της κάθε συλλογής αναπτύσσεται μέσα από πρωτοποριακές χρήσεις των υφασμάτων, πάντα υπηρετώντας την κλασική θηλυκότητα. Στόχος της Ελένης Κυριάκου είναι να δημιουργεί ευρηματικά ρούχα, που είναι εύκολο να φορεθούν από τη σύγχρονη γυναίκα.

Ώρα: 18.00-20.30. Για περισσότερες πληροφορίες, τηλέφωνο 22341122.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close