Δημοσιεύτηκε στις 14 Φεβρουαρίου 2025
Ο Σύνδεσμος Καταστηματαρχών Πεζοδρόμων Λευκωσίας και ο Ιερός Ναός Παναγίας Φανερωμένης διοργανώνουν, με τη στήριξη του Δήμου Λευκωσίας, «Τσικνοπέμπτη στους Πεζόδρομους Λήδρας και Ονασαγόρου και στο προαύλιο του Ιερού Ναού Παναγίας Φανερωμένης».
Την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2025 από τις 11:45 μέχρι αργά το βράδυ το ιστορικό κέντρο της πόλης θα πλημμυρίσει με παιχνίδια, τραγούδια, μουσική, χορούς, φαγητό, ποτό, γλυκά, καρναβαλίστικη παρέλαση και διασκέδαση στους πεζόδρομους.
Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να τραγουδήσουν, να χορέψουν και να διασκεδάσουν με ξέφρενη διάθεση, αστείρευτο κέφι και τρελό ξεφάντωμα στην καρδιά της Λευκωσίας, στο προαύλιο του Ιερού Ναού Παναγίας Φανερωμένης και στους Πεζόδρομους της οδού Λήδρας και Ονασαγόρου.
Ιερός Ναός Παναγίας Φανερωμένης
11:45 - 14:30 στο προαύλιο της εκκλησίας της Παναγίας Φανερωμένης παραδοσιακά παιχνίδια και τραγούδια με τα παιδιά του Δημόσιου Νηπιαγωγείου Φανερωμένης, ψήσιμο και κέρασμα.
Σύνδεσμος Καταστηματαρχών Πεζοδρόμων Λευκωσίας
16:30 Παρέλαση με τη Βασίλισσα του Καρναβαλιού Αγλαντζιάς επάνω στο άρμα του Δήμου Λευκωσίας, με τη μουσική συνοδεία της Στρατιωτικής Μουσικής Εθνικής Φρουράς στους πεζόδρομους των οδών Λήδρας και Ονασαγόρου, με έναρξη από το άνοιγμα Λήδρας και Ονασαγόρου και θα μεταδώσουν σε όλους τον ρυθμό του καρναβαλιού με κέφι, χορό και διασκέδαση.
17:30 τη σκυτάλη της διασκέδασης παίρνει η μουσική μπάντα του «Μουσικών Καφενείο» στην Ονασαγόρου και στις 18:30 η μουσική μπάντα του «Καθ΄ οδόν» στο τέρμα Λήδρας, με πολύ κέφι και χορό από τους χορευτές του Latin and Greek School of Dance, όπου θα διασκεδάσουν μαζί με τους παρευρισκόμενους.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα προσφέρονται δωρεάν τσιμπήματα σουβλάκια, λουκάνικα, ζιβανία, κρασί και μπύρα.
Σας περιμένουμε στο ιστορικό κέντρο της πόλης!
Σχετικά
H πιο ωραία driving εξόρμηση του Ιουνίου ξεκινά από το Anemi
Μια ολοήμερη διαδρομή γεμάτη αυτοκίνητα, όμορφες εικόνες, στάσεις για καφέ και γεύσεις στη φύση μάς περιμένει το Σάββατο 6 Ιουνίου.
For the Love of Xynisteri: από το αμπέλι στην προώθηση και τον καταναλωτή
Μία βραδιά αφιερωμένη στη γηγενή ποικιλία Ξυνιστέρι
«Buy a Book – Save a Stray»: Μια ξεχωριστή εκδήλωση αγάπης για τα αδέσποτα
Βιβλία, δημιουργικότητα και κοινωνική προσφορά ενώνονται σε μια δράση στήριξης των αδέσποτων ζώων
Η Αγία Νάπα ανακοίνωσε ολόκληρο το πρόγραμμα του Κατακλυσμου
Ένα τριήμερο Γιορτής, Παράδοσης και Διασκέδασης: Ξεχωρίζουν οι συναυλίες της ΠΑΟΛΑΣ και της ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΥ.
Weekend Agenda: 20 υπέροχα πράγματα για να κάνεις στην Κύπρο το σαββατοκύριακο
Από street food festivals και live μουσικές σκηνές μέχρι θεατρικές παραστάσεις, χορό και πολιτιστικά events, το πρόγραμμα του τριημέρου γεμίζει με επιλογές σε όλη την Κύπρο
Τριήμερο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο για τον Οδυσσέα Ελύτη στην Κύπρο
Η διοργάνωση επιχειρεί μια πολυδιάστατη επαναπροσέγγιση του έργου και της σκέψης του Ελύτη
Το Οινοποιείο Τσιάκκας μάς ανεβάζει ξανά στα βουνά για δύο ξεχωριστές βραδιές
Το Οινοποιείο Τσιάκκας προσκαλεί ξανά το κοινό στα βουνά της Πιτσιλιάς για δύο από τις πιο αγαπημένες βραδιές της καλοκαιρινής του σειράς
Η πιο δυνατή έκθεση αθλητικού και κλασικού αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας έρχεται τον Ιούλιο
Με μοναδικά οχήματα, μουσική, street food και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.
Κατακλυσμός Λάρνακας 2026: Αυτοί είναι οι καλλιτέχνες που θα ανέβουν στη σκηνή
Τα πιο δυνατά live θα δοθούν δίπλα στην παραλία Φοινικούδων
Ο Stavros Flatley επιστρέφει για ακόμη μία τρελή βραδιά στην Κύπρο
Το viral δίδυμο που έγινε παγκόσμιο φαινόμενο ανεβαίνει ξανά στη σκηνή του The Meeting Bar για ένα live γεμάτο χορό, γέλιο και… χαμό.
Το Circus Atmosphere έρχεται στο Παραλίμνι
Από 22 Μαΐου ξεκινά το πιο εντυπωσιακό υπερθέαμα της χρονιάς!
«Heart’s Sacred Touch»: Περφορμανς της Αριάννας Οικονόμου για την ομορφιά και την πνευματικότητα
Στον πυρήνα του έργου βρίσκεται η ανάγκη για γαλήνη και η θεραπευτική δύναμη της δημιουργικότητας