Δημοσιεύτηκε στις 15 Απριλίου 2025
Η τριλογία του Πίτερ Τζάκσον «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών» έχει αποδειχθεί μια από τις σπουδαιότερες τριλογίες ταινιών που έχουν γυριστεί ποτέ, ενώ την ακολούθησαν και άλλες εκδοχές της Μέσης Γης, με πιο πρόσφατες την ταινία κινουμένων σχεδίων The War of the Rohirrim και την επιτυχημένη σειρά του Prime Video, Rings of Power, η οποία ανανεώθηκε για τρίτη σεζόν.
Όπως έχει γίνει γνωστό, στα σκαριά υπάρχει ακόμη ένα πρότζεκτ που θα μας ταξιδέψει πίσω στη Μέση Γη, και επικεντρώνεται σε έναν από τους πιο σημαντικούς χαρακτήρες της Τρίτης Εποχής. Ο Άντι Σέρκις, ο οποίος υποδύθηκε το Gollum στις αρχικές ταινίες του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, θα επαναλάβει το ρόλο του στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών: The Hunt for Gollum, την οποία θα σκηνοθετήσει ο ίδιος.
Σύμφωνα με τη Warner Bros. η παραγωγή του πρότζεκτ είναι έτοιμη να ξεκινήσει καθώς το σενάριο της ταινίας αναμένεται να παραδοθεί τον Μάιο.
Η ταινία αρχικά επρόκειτο να κάνει πρεμιέρα το 2026, αλλά τον περασμένο Φεβρουάριο, ο Σέρκις ανέφερε ότι η παραγωγή θα έχει μια μικρή καθυστέρηση: «Ναι, δεν είναι το 2026. Αρχικά επρόκειτο να γίνει τον Δεκέμβριο του 2026. Θα είναι ο Δεκέμβριος του 2027. Βρισκόμαστε ακριβώς στην αρχή της διαδικασίας συγγραφής. Θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία αργότερα φέτος. Η προετοιμασία παίρνει αρκετό χρόνο, έξι ή επτά μήνες, και θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα του χρόνου. Οπότε, αυτό θα καθυστερήσει την ημερομηνία κυκλοφορίας [για] τον Δεκέμβριο του 2027».
Μαζί με τον αρχικό σεναριογράφο του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών Boyens, που επιστρέφει ως μέρος της δημιουργικής διαδικασίας, ο Πίτερ Τζάκσον επιστρέφει ως παραγωγός της ταινίας. Ο Σέρκις είναι το μόνο αρχικό μέλος του καστ που έχει ανακοινωθεί μέχρι στιγμής. Ωστόσο, οι δημιουργοί θα ήθελαν πολύ να επιστρέψει και ο Βίγκο Μόρτενσεν που έπαιξε τον Αragorn.
Σχετικά

Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ του «Jurassic World:Rebirth»
Το έβδομο μέρος του επιτυχημένου franchise, πιάνει το νήμα της ιστορίας πέντε χρόνια αργότερα, από εκεί που το είχε αφήσει το «Jurassic World:Dominion».

Ετοιμάσου για μαγικές κινηματογραφικές βραδιές κάτω από τα αστέρια
Το Θερινό Σινεμά του Μουσείου Πιερίδη σε περιμένει και φέτος στον καταπράσινο κήπο του μουσείου, στην καρδιά της Λάρνακας.

Το Θερινό σινεμά στο Nicosia Mall, ανοίγει
Το Nicosia Mall ανοίγει για 5η χρονιά το Open air Cinema των Premier Cinemas

Το συγκινητικό αντίο της Φίνος Φιλμ στον Νίκο Γαλανό: «Σε ευχαριστούμε για όλα»
«Κράμα ταλέντου, γοητείας και έντονης εκφραστικότητας, έχτισε ένα διαχρονικό προφίλ, χαρίζοντας μας ερμηνείες γεμάτες ένταση και ευαισθησία».

Αυτό είναι το πρώτο θερινό σινεμά που ανοίγει φέτος
Μάθαμε πότε κάνει πρεμιέρα το θερινό σινεμά στο Nicosia Mall

Πέθανε ο Ρόμπερτ Μπέντον, σκηνοθέτης της ταινίας «Κράμερ εναντίον Κράμερ»
Ο βραβευμένος με τρία Όσκαρ δημιουργός, που εκτός των άλλων, συνεργάστηκε και στο σενάριο της ταινίας «Μπόνι και Κλάιντ» απεβίωσε σε ηλικία 92 ετών.

Netflix: Οι 8 σειρές που ανανέωσαν επίσημα για την επόμενη σεζόν
Ανάμεσά τους το ρομαντικό δράμα εποχής, Bridgerton


Το νέο τρέιλερ της ταινίας F1 με τον Μπραντ Πιτ
Η ημερομηνία που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα.

Βραβεία Ιρις 2025 της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου: Οι Υποψηφιότητες
Η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου, που κλείνει φέτος τα 16 της χρόνια, ετοιμάζεται για το κοντινό της

Νέα κατηγορία - έκπληξη στις Χρυσές Σφαίρες του 2026
Το βραβείο που δεν περιμέναμε στην μεγάλη διοργάνωση
