Nightlife & Music , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Έμαθες για το Mystery Festival;

To festival που θα διοργανωθεί φέτος για πρώτη φορά το Σεπτέμβριο στη Λευκωσία θα έχει πολιτιστικό, κοινωνικό και φιλανθρωπικό χαρακτήρα

Δημοσιεύτηκε στις 26 Ιουνίου 2014

Σκοπός του φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία από τις 11-14 Σεπτεμβρίου, είναι να φέρει κοντά σχολικά και φοιτητικά συγκροτήματα σε ένα μεγάλο διαγωνισμό. Παράλληλα να προωθήσει μικρές και/ή μεγαλύτερες εταιρείες και/ή καλλιτέχνες που ασχολούνται με χειροτεχνίες (arts and crafts) και όχι μόνο.

Εξ ου και οι διοργανωτές καλούν τους νέους από 16 μέχρι 25 ετών που τους αρέσει να ασχολούνται με τη μουσική σε ερασιτεχνικό ή και πιο επαγγελματικό επίπεδο, να δημιουργήσουν το δικό τους συγκρότημα σε όποιο είδος μουσικής θέλουν και να διαγωνιστούν στον πρώτο διαγωνισμό για σχολικές και φοιτητικές μπάντες, για να αποκτήσουν καινούργιες εμπειρίες με σκοπό να διακριθούν και να κερδίσουν  δώρα.

Επίσης καλλιτέχνες που έχουν την ικανότητα να δημιουργούν, ή και ακόμα άτομα που ασχολούνται με χειροποίητες κατασκευές και θέλουν να αναδείξουν, να προωθήσουν ή και να πωλήσουν τις κατασκευές τους, ακόμα και γενικότερα να παρουσιάσουν τη δουλειά τους, τότε και πάλι μπορούν να λάβουν μέρος στο MYSTERY FESTIVAL.

Το κοινό το οποίο θα επισκεφθεί το φεστιβάλ θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει και να γευτεί φαγητά από διαφορές κουλτούρες. Επίσης καθόλη τη διάρκεια θα μπορεί να παρακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα,  διαγωνισμούς με συγκροτήματα, καλλιτέχνες που θα παρουσιάζουν arts & crafts, να διασκεδάσουν με street artists, αλλά και συγκροτήματα και ηθοποιούς από όλη την Κύπρο.

Αν είστε ένας από αυτούς τους νέους που θέλει να λάβει μέρος στους διαγωνισμούς με την μπάντα του ή και νέος καλλιτέχνης που θέλει να αναδείξει τη δουλειά και τα προϊόντα του δεν έχετε παρά να καλέσετε στο τηλέφωνο 22315477 ή να επισκεφθείτε τη σελίδα των διοργανωτών στο Facebook.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close