Δημοσιεύτηκε στις 21 Μαΐου 2025
Οι δεινόσαυροι φαίνεται να βρίσκονται παντού στο νέο τρέιλερ της ταινίας «Jurassic World: Rebirth», με πρωταγωνιστές τους Σκάρλετ Γιόχανσον, Μαχερσάλα Άλι και Τζόναθαν Μπέιλι.
Η έβδομη ταινία του επιτυχημένου franchise, το οποίο μετράει ήδη 31 χρόνια, πιάνει το νήμα της ιστορίας πέντε χρόνια αργότερα, από εκεί που το είχε αφήσει το «Jurassic World: Dominion».
Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της ταινίας, «το περιβάλλον του πλανήτη έχει αποδειχθεί ως επί το πλείστον αφιλόξενο για τους δεινόσαυρους. Όσοι έχουν απομείνει βρίσκονται σε απομονωμένα περιβάλλοντα του ισημερινού, σε κλίμα παρόμοιο με αυτό στο οποίο κάποτε ευημερούσαν».
Η Zora Bennett, που ειδικεύεται σε μυστικές επιχειρήσεις, προσλαμβάνεται για να συνεργαστεί με τον παλαιοντολόγο Dr. Henry Loomis και τον αρχηγό της ομάδας Duncan Kincaid σε μια άκρως απόρρητη αποστολή. Στόχος είναι να εντοπίσουν τα τρία πιο γιγαντιαία πλάσματα σε αυτή την τροπική βιόσφαιρα και να εξάγουν το DNA τους, το οποίο περιέχει το κλειδί για ένα φάρμακο που θα προσφέρει θαυμαστά οφέλη για την ανθρωπότητα.
Η ομάδα διασταυρώνεται ωστόσο, με μια οικογένεια το σκάφος της οποίας ανατράπηκε από υδρόβιους δεινόσαυρους, καταλήγοντας εγκλωβισμένοι σε ένα νησί που κάποτε ήταν ο χώρος του ερευνητικού εργαστηρίου του Jurassic Park.
UnmuteRemaining Time -0:00 Fullscreen
Το σενάριο συνυπογράφει ο Ντέιβιντ Κεπ, ο οποίος έγραψε το ορίτζιναλ «Jurassic Park» που κυκλοφόρησε το 1993, ενώ τη σκηνοθεσία ο Γκάρεθ Έντουαρντς.
Σχετικά
Νέες πρεμιέρες στους κινηματογράφους: Υπερήρωες, δράση, ιστορικά δράματα και ελληνικός κινηματογράφος στη μεγάλη οθόνη
Η «Supergirl» κάνει δυναμική επανεκκίνηση στο νέο DC Universe, ενώ τα «Fuze», «Pressure» και «Η Μεγάλη Σφαγή των Β’ ΚΑΠΗ Αλίμου» συμπληρώνουν ένα κινηματογραφικό πρόγραμμα γεμάτο ένταση, συγκίνηση και ανατροπές
Ολοκληρώθηκε η Εβδομάδα Κινεζικού Κινηματογράφου στην Κύπρο
Σύμφωνα με ανακοίνωση, στην εκδήλωση παρευρέθηκαν δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα του ασιατικού σινεμά, ο Wu Jing και η Chen Lijun
Επιστροφή στην Τρίτη Γη: Έρχεται ταινία «ThunderCats»
Η Warner Bros Pictures Animation ανακοίνωσε το σχέδιο. Θα είναι άραγε αυτή η εκδοχή που ήθελε να υλοποιήσει ο Άνταμ Γουίνγκαρντ;
«Digger»: Ο Τομ Κρουζ αγνώριστος στο teaser της νέας ταινίας του Αλεχάντρο Ινιαρίτου
Το δείγμα από το «Digger» αποκαλύπτει έναν εντελώς διαφορετικό Τομ Κρουζ σε μια φιλόδοξη μαύρη κωμωδία του Αλεχάντρο Ινιαρίτου, που φιλοδοξεί να συνδυάσει πολιτική σάτιρα και μια ερμηνεία με άρωμα Oσκαρ.
Η Λεμεσός βλέπει ταινίες κάτω από τ' αστέρια, στο θεατράκι του Μόλου
«Πολιτισμός στο Κύμα» στο Θεατράκι Ηρώων Χρίστου και Μίλτου Χριστοφόρου στον Μόλο Λεμεσού.
Ο Κουέντιν Ταραντίνο επιστρέφει στην υποκριτική δίπλα στην Κάιλι Μινόγκ για το νέο φιλμ του Τζέιμι Ανταμς
Ο Ταραντίνο αφήνει προσωρινά πίσω τη σκηνοθετική καρέκλα και αναλαμβάνει ρόλο μπροστά από την κάμερα, συμμετέχοντας στο «Tangled Up in Blue», μια νέα παραγωγή του Τζέιμι Ανταμς που συγκεντρώνει ένα εντυπωσιακό διεθνές καστ.
«Τα Κάλαντα» κερδίζουν 3 Βραβεία ΙΡΙΣ 2026
Η επιτυχημένη ελληνική παραγωγή απέσπασε τρία βραβεία στα Βραβεία Ίρις της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου
Βλέπουμε και φέτος (δωρεάν) ταινίες κάτω από τ' αστέρια, σε Λατσιά και Γέρι
Και φέτος δίνουμε ραντεβού στο θερινό σινεμά του Δήμου Λατσιών-Γερίου, σε δύο μάλιστα τοποθεσίες
Δωρεάν cinema κάτω από τ' αστέρια, στη Φανερωμένη
Οι τέσσερις ταινίες που θα δούμε στην πιο γραφική αυλή της πόλης
Spider-Man: Brand New Day: Κυκλοφόρησε το νέο trailer με τον Τομ Χόλαντ
«Ο Τομ Χόλαντ στην καλύτερη ερμηνεία της καριέρας του» δήλωσε ο πρόεδρος της Sony, Τομ Ρόθμαν
Πέθανε στα 35 της η Ντέιβι Τσέις-Η πρωταγωνίστρια του «The Ring»
Θλίψη έχει προκαλέσει στον χώρο του θεάματος η είδηση του θανάτου της Ντέιβι Τσέις (Daveigh Chase) σε ηλικία 35 ετών.