Δημοσιεύτηκε στις 02 Ιουνίου 2025
Ο Δήμος Παραλιμνίου – Δερύνειας υπενθυμίζει ότι όσον αφορά στο φαινόμενο όπου πολλοί λουόμενοι τοποθετούν πετσέτες ή άλλα προσωπικά αντικείμενα επάνω στις ξαπλώστρες του Δήμου κατά τις πρωινές ή ακόμη και κατά τις βραδινές ώρες της προηγούμενης ημέρας με σκοπό την κράτησή τους -σε αρκετές περιπτώσεις πριν την ενοικίασή τους- και προσέρχονται πολύ αργότερα στην παραλία, η υπηρεσία θα προβαίνει στις ανάλογες ενέργειες με δραστικά μέτρα για τερματισμό ή/και αποτροπή του.
Ως εκ τούτου καλούνται οι επισκέπτες των παραλιών, όπως κατά την άφιξή τους, προβαίνουν άμεσα σε ενοικίαση του σετ (ξαπλώστρες και ομπρέλα) λαμβάνοντας την σχετική απόδειξη, ούτως ώστε να διενεργείται και η σχετική ενοικίαση. Σε αντίθετη περίπτωση, εάν διαπιστωθεί από το προσωπικό του Δήμου, ότι πετσέτες ή άλλα προσωπικά αντικείμενα έχουν τοποθετηθεί με στόχο την κράτηση των ειδών, αυτά θα απομακρύνονται από το προσωπικό του Δήμου.
Υπενθυμίζεται, επίσης, ότι οι λουόμενοι οφείλουν να σέβονται τις παραλίες καθώς και την περιουσία του Δήμου Παραλιμνίου – Δερύνειας και να ακολουθούν τις υποδείξεις τόσο του προσωπικού όσο και τις απαγορεύσεις και υποχρεώσεις που βρίσκονται αναρτημένες στις σχετικές πινακίδες.
Επιπλέον, υπενθυμίζεται ότι η ενοικίαση κρεβατιών θαλάσσης και ομπρελών γίνεται και μέσω τραπεζικής κάρτας καθώς και μέσω ανέπαφης συναλλαγής έξυπνου κινητού τηλεφώνου και καλούνται οι επισκέπτες όπως χρησιμοποιούν τις ηλεκτρονικές συναλλαγές έναντι των συναλλαγών με μετρητά προς διευκόλυνση κοινού και δημοτικών υπαλλήλων.
*Κεντρική εικόνα: Κυριάκος Χατζηιορδάνης
Σχετικά

15% έκπτωση για ταξίδια με την Ryanair σε υπέροχους ευρωπαϊκούς προορισμούς
Κλείσε το επόμενό σου ταξίδι σήμερα, άμεσα και οικονομικά

20+1 γνωστά-άγνωστα εξωκκλήσια της Κύπρου αφιερωμένα σε αγίους με σπάνια ονόματα
Ένα ταξίδι στο νησί με στάσεις σε μικρούς ναούς αφιερωμένους σε αγίους με παράξενα ονόματα

Η «Βασίλισσα της Κεταμίνης» δηλώνει ένοχη για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι
Η Σάνγκα είναι αντιμέτωπη με βαρύτατες ποινές

Στους 36 βαθμούς σήμερα η θερμοκρασία - Πότε αναμένεται άνοδος
Αναλυτικά η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

10 από τα πιο πολυφωτογραφημένα σημεία στην Κύπρο
Η μαγεία της Κύπρου μέσα από βίντεο και εικόνες

Aύγουστος στο βουνό: Last minute διακοπές, σε 20 μοναδικά καταλύματα!
Καλοκαιρινή εξόρμηση και διαμονή στα ορεινά της Κύπρου για δροσερές διακοπές

Καιρός: Στους 36°C σήμερα η θερμοκρασία – Σταδιακή άνοδος μέχρι την Πέμπτη
Aναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Ανηφορίζει και πάλι ο υδράργυρος: Ετοιμαστείτε για 40άρια την ερχόμενη εβδομάδα
Ο καιρός μέχρι τέλος Αυγούστου

Ανηφορίζει ξανά ο υδράργυρος - Στους 37 βαθμούς σήμερα η θερμοκρασία
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Τα δικαιώματα των ταξιδιωτών σε πτήσεις, ενοικίαση αυτοκινήτου και ξενοδοχεία
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις

Η Ρώμη ανοίγει πολυτελές ξενοδοχείο για σκύλους στο αεροδρόμιο
Το νέο ξενοδοχείο για σκύλους στο αεροδρόμιο της Ρώμης προσφέρει μασάζ, ιδιωτικούς κήπους και αρωματοθεραπεία

Υποχωρεί σταδιακά ο παρατεταμένος καύσωνας – «Ανάσα» δροσιάς από σήμερα
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού