Δημοσιεύτηκε στις 07 Ιουλίου 2014
Το Τμήμα Δασκάλων του Πανεπιστημίου Frederick, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δημοτικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, οργανώνει κύκλο εργαστηριακών μαθημάτων για τη συγγραφή παιδικής και νεανικής λογοτεχνίας, που θα προσφερθούν δωρεάν σε 20 εκπαιδευτικούς (Προδημοτικής και Δημοτικής Εκπαίδευσης). Τα εργαστηριακά μαθήματα θα διεξαχθούν κατά το β΄ δεκαπενθήμερο Σεπτεμβρίου 2014 (15, 17, 19, 22, 24, 26, 29 Σεπτεμβρίου, ώρες 17.00-19.00) στο Πανεπιστήμιο Frederick (Παράρτημα Λεμεσού).
Στα εργαστήρια θα διδάξουν οι διακεκριμένοι/ες στην παιδική και νεανική λογοτεχνία συγγραφείς της Κύπρου Άντρη Αντωνίου, Άννα Κουππάνου, Μαρίνα Μιχαηλίδου-Καδή, και Φρίξος Μιχαηλίδης, καθώς και η Επίκουρη Καθηγήτρια Νεοελληνικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Frederick, Δρ Κατερίνα Καρατάσου.
Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης των εργαστηρίων, ενώ μετά την ολοκλήρωση των εργαστηρίων θα απονεμηθούν στα δύο άτομα με τα καλύτερα ντοσιέ υποτροφίες μεταπτυχιακών σπουδών στο πρόγραμμα "Δυναμικά Περιβάλλοντα Μάθησης" ή στο εξ αποστάσεως πρόγραμμα "Αναλυτικά Προγράμματα και Διδασκαλία" (http://www.frederick.ac.cy/ma-in-educational-studies-program-profile και http://dl.frederick.ac.cy.) της Σχολής Επιστημών της Αγωγής του Πανεπιστημίου Frederick, για το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015.
Οι ενδιαφερόμενοι/ες πρέπει να αποστείλουν σύντομο δείγμα γραφής (οποιουδήποτε λογοτεχνικού είδους που να είναι ολοκληρωμένο έργο ή απόσπασμα, έκτασης μέχρι πέντε σελίδων) ως τις 20 Ιουλίου 2014, ώστε να επιλεχθούν οι είκοσι καλύτερες υποψηφιότητες.
Πληροφορίες 22394394.
Σχετικά

«Στο Αυγόρου... πατατοδημιουργούμε»: H προεόρτια εκδήλωση του 11ου Παγκύπριου Φεστιβάλ Πατάτας
Μια μέρα γεμάτη δημιουργία δράση και πατάτα

Πρόγραμμα Πολιτιστικής Αποκέντρωσης 2025: Αναλυτικά το πρόγραμμα με όλες τις εκδηλώσεις
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό

Όλα όσα θα γίνουν στον Δήμο Αγίας Νάπας τον Ιούλιο
Παραστάσεις, φεστιβάλ, εργαστήρια και φιλανθρωπικές δράσεις δίνουν ζωντάνια στον μήνα μας

Βραδινή βόλτα στο κέντρο της πόλης με ανθρώπους, μνήμες, ιστορίες, μουσική και χορό
Ανοιχτό σε όλες τις ηλικίες στο πλαίσιο της δράσης "Περπατούμε Μαζί, Βολτάρουμε Παρέα"

Peter Pan on Ice: Μια μαγική περιπέτεια στον πάγο για όλη την οικογένεια!
Ένα αξέχαστο ταξίδι σε μια διαχρονική ιστορία που έχει κατακτήσει τις καρδιές όλου του κόσμου

22+1 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτή την βδομάδα στην Κύπρο
Φεστιβάλ, μουσική, θεάτρο και πολλές άλλες δραστηριότητες σε περιμένουν

Μάθαμε τι ετοιμάζουν για το καλοκαίρι στον Καλοπαναγιώτη
Το καλοκαίρι ο Καλοπαναγιώτης μάς περιμένει με ένα πολύ πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων, που τα έχει όλα!

Ο Μάρκος Ζαμπάρτας έρχεται Λευκωσία για να δοκιμάσουμε κρασιά
Οι Οινικές Τετάρτες στην παλιά πόλη, συνεχίζονται

Καλοκαίρι στην ύπαιθρο με πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων
Ένα ποιοτικό και πολυεπίπεδο πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και φέτος οι κάτοικοι της υπαίθρου.

Όλα όσα (σπουδαία) θα συμβούν αυτό το καλοκαίρι στην υπέροχη Σαλαμιού
... και δεν είναι και λίγα

27 υπέροχα πράγματα για να κάνεις το πρώτο σαββατοκύριακο του Ιούλη στην Κύπρο
Όλα όσα θα μας δροσίσουν το weekend που έρχεται

Εκδρομή και βαρκάδα σε 3 καταγάλανα σημεία της Κύπρου
Δες τις οργανωμένες διαδρομές που θα σε κάνουν τουρίστα στο νησί σου για μία ημέρα