11 July 2014
Things to Do , Top Stories

Η Λευκωσία τρώει απόψε στην υπαίθρια φαγητο-αγορά στην Αγλαντζιά

Κάθε Παρασκευή μέχρι τις 25 Ιουλίου η "φαγητο-αγορά" μας καλεί να ζήσουμε την πιο προσιτή και ποιοτική εμπειρία του υπαίθριου φαγητού στην Κύπρο

Δημοσιεύτηκε στις 11 Ιουλίου 2014

Παρόλο που εδώ στην Κύπρο έχουμε μια αναμφισβήτητα υπέροχη σχέση με το φαγητό, δεν έχουμε ακόμη εξοικειωθεί με τη "food market" φιλοσοφία, που εξαπλώνεται εδώ και καιρό σ’ όλη την Ευρώπη.

 

Καιρός ήταν όμως να το ζήσουμε κι εμείς! Το 1ο Fork Food Market άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό για πρώτη φορά την Παρασκευή 27 Ιουνίου. Πρόκειται για ένα φρέσκο κόνσεπτ το οποίο μας δίνει την ευκαιρία να απολαύσουμε υπέροχο φαγητό σε ατμόσφαιρα "υπαίθριου φεστιβάλ". Στο πλαίσιο εν λόγω φεστιβάλ φιλοξενούνται σεφ και μάγειρες με πάθος για τη δημιουργική μαγειρική εκφραστικότητα, που ετοιμάζουν εμπνευσμένα αριστουργήματα μπροστά στα μάτια μας, σε μια τη διαδικασία που συνδυάζει φαγητό και ποτό με μουσική και μπόλικο μεράκι. Γιατί, κακά τα ψέματα, το καλό φαγητό, θέλει και καλή παρέα!

 

Η τοποθεσία που θα γίνεται το Fork Food Market θα ανακοινώνεται κάθε φορά μέσω των καναλιών κοινωνικής δικτύωσης.

 

Ζήσε την εμπειρία σήμερα Παρασκευή 11 Ιουλίου, στο Σκαλί Αγλαντζιάς, όπου από τις 6 το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ στο μοναδικό FORK FOOD MARKET θα προσφέρονται λαχταριστά Burgers με beef, ή με beetroot και abocado, αυθεντικά Burritos με beef, chicken, or veggie, ταϊβανέζικα Gua Bao με σολομό, ή χοιρινό, ιταλικά Αrancini με μοτσαρέλα, ή προσούτο, Jamaican Jerk Clicken, yummy pulled pork sandwich, απίθανα γλυκά Churros.

 

"Ψηθείτε" λοιπόν, για κάτι πολύ διαφορετικό και ακολουθήστε την κινητή "φαγητο-αγορά" όπου κι αν βρίσκεται! Ενημερωθείτε για τις εβδομαδιαίες εξορμήσεις από τις σελίδες του FORK FOOD MARKET στο facebook (facebook.com/forkcy), twitter (twitter.com/forkcy) και instagram (instagram.com/forkcyp) και... καλή σας όρεξη!

Ώρα: 18.00. Είσοδος ελεύθερη.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close