Δημοσιεύτηκε στις 21 Σεπτεμβρίου 2025
Τη λαμπερή τελετή παρουσιάζει η Ζέτα Μακρυπούλια, η γυναίκα που πρωτοπαρουσίασε τον θεσμό το 2005 και επιστρέφει για να γιορτάσει μαζί μας 20 χρόνια δυναμικής πορείας.

Η legendary Άννα Βίσση επιστρέφει στα βραβεία Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς με μια επετειακή guest εμφάνιση γεμάτη συναίσθημα.

Επί σκηνής ο καταξιωμένος διεθνής καλλιτέχνης Γιώργος Περρής.

Συμμετέχει η Commandaria Orchestra υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Δρ. Φράνσις Γκάυ.
Στην ενότητα του θεσμού Νέο Ταλέντο, όπου στηρίζουμε τη νέα μουσική γενιά της χώρας μας, φέτος παραχωρούμε τη σκηνή σε ένα νεαρό κορίτσι που κάνει τα πρώτα της βήματα, στη ταλαντούχα 17χρονη πιανίστρια Άννα Αβραμίδου που ήδη έχει ξεχωρίσει και διακριθεί σε διεθνές επίπεδο.
Ο θεσμός αποτελεί έναν ύμνο στη δημιουργικότητα και την προσφορά αξιόλογων Κυπρίων γυναικών στην κοινωνία. Μέσα από τη δράση τους στον επιχειρηματικό κόσμο, την επιστήμη και τον πολιτισμό, οι γυναίκες αυτές αναδεικνύονται σε θετικά πρότυπα.
Τα τελευταία 20 χρόνια, ο θεσμός των βραβείων Madame Figaro τιμά, αναδεικνύει και επιβραβεύει τις γυναίκες της Κύπρου που, με την αφοσίωση, την καινοτομία, την εφευρετικότητα, το ταλέντο και την πολύπλευρη προσωπικότητά τους, έχουν αφήσει – και συνεχίζουν να αφήνουν – το δικό τους ξεχωριστό αποτύπωμα στον τομέα όπου δραστηριοποιούνται. Από το 2005 μέχρι σήμερα, περισσότερες από 924 γυναίκες υπήρξαν υποψήφιες, 182 τιμήθηκαν με βραβείο, 48 έλαβαν τιμητική διάκριση, ενώ €187.305 ευρώ διατέθηκαν για κοινωφελή σκοπούς.
Όπως κάθε χρόνο, η εκδήλωση θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων θα διατεθούν στο ίδρυμα που θα επιλέξει η κυρία η οποία θα βραβευτεί στην κατηγορία ΟΠΑΠ – Κοινωνική Προσφορά.
Για να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας για την τελετή βραβεύσεων επισκεφθείτε το www.soldouttickets.com.cy
Τιμή εισιτηρίων:
Πλατεία: €55 / Εξώστης: €35
Σχετικά
Aεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε ότι δεν θα αυξήσει τις τιμές των εισιτηρίων και θα δώσει voucher €50
Δέσμευση της, να συνεχίσει να κάνει το ταξίδι προσιτό για όλους.
Πόσο εύκολα το ChatGPT μπορεί να καταστρέψει τις διακοπές μας
Τραγικά λάθη στον ταξιδιωτικό προγραμματισμό το αποδεικνύουν.
Η Aegean αναπροσαρμόζει τις τιμές των εισιτηρίων της, λόγω κόστους καυσίμων
Η AEGEAN προχωρά σε αναπροσαρμογή των τιμών των εισιτηρίων, τα οποία θα κινηθούν σε σχετικά περιορισμένα επίπεδα, από 7 έως 8%
Το Πάσχα βρίσκει τη θέση του δίπλα στη θάλασσα
Μια πασχαλινή εμπειρία γεμάτη γεύσεις, παραδόσεις και οικογενειακές στιγμές στη Λεμεσό
Εκεί που ζεις φθηνά και δουλεύεις από παντού: Η καλύτερη πόλη της Ευρώπης για digital nomads
Η ευρωπαϊκή πόλη που κατακτά τους digital nomads και γιατί όλοι μετακομίζουν εκεί
Top ξενοδοχεία για Πάσχα σε Κύπρο και Ελλάδα, με προνομιακές τιμές
Πασχαλινές Αποδράσεις με τη Louis Hotels σε Κύπρο και Ελλάδα!
Οι πιο ευτυχισμένες χώρες στον κόσμο το 2026
Η Φινλανδία στην κορυφή για 9η χρονιά. Ποιες χώρες ξεχωρίζουν, γιατί οι Σκανδιναβοί προηγούνται και πού κατατάσσεται η Κύπρος και η Ελλάδα στη λίστα
Τίθεται σε ισχύ η Κίτρινη Προειδοποίηση-Ισχυρές καταιγίδες, άνεμοι και χαλάζι
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
«The Sun»: Ένα ελληνικό νησί «κρυμμένο μυστικό» -«Δεν θέλεις να φύγεις από αυτόν τον τόπο»
Ιδιαίτερη διεθνή προβολή απολαμβάνουν οι Λειψοί στην Ελλάδα μέσα από εκτενές ταξιδιωτικό αφιέρωμα της βρετανικής εφημερίδας «The Sun»
Βαρομετρικό χαμηλό επηρεάζει την Κύπρο – Σε ισχύ Κίτρινη προειδοποίηση για βροχές
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Εαρινή Ισημερία 2026: Πότε είναι η πρώτη ημέρα της Άνοιξης
Τι είναι η Εαρινή Ισημερία 2026 και πότε μπαίνει η Άνοιξη