Δημοσιεύτηκε στις 22 Σεπτεμβρίου 2025
Η φετινή τηλεοπτική χρονιά στο ΣΙΓΜΑ έχει στόχο να καλύψει κάθε ανάγκη του τηλεθεατή. Με ένα πρόγραμμα που ξεκινά δυνατά από το πρωί και φτάνει μέχρι αργά το βράδυ, η οθόνη γεμίζει με σειρές γεμάτες συναίσθημα και χιούμορ, εκπομπές που φωτίζουν την κοινωνία και την καθημερινότητα, τηλεπαιχνίδια που ξεσηκώνουν, αλλά και ενημέρωση που παραμένει σημείο αναφοράς. Με νέα πρόσωπα, πολυαναμενόμενες αφίξεις και δυνατές επιστροφές, το ΣΙΓΜΑ κάνει φέτος ένα ολοκληρωμένο restart.
Σειρές που δίνουν πλοκή και συναίσθημα

Η «Μαμά στα Κρυφά», κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 18:50, αφηγείται την τρυφερή αλλά και γεμάτη ανατροπές ιστορία μιας μητέρας που μεγαλώνει μόνη τα παιδιά της, ενώ προσπαθεί να σταθεί επαγγελματικά κρύβοντας μυστικά που θα μπορούσαν να ανατρέψουν τη ζωή της.

Από Τετάρτη μέχρι Παρασκευή στις 18:50 προβάλλεται το «Σε Ξένα Χέρια», μια σειρά που συνδυάζει μυστήριο, δράση και χιούμορ. Ένα μωρό που βρίσκεται σε λάθος χέρια γίνεται η αφορμή για απρόβλεπτες εξελίξεις και μια καταιγιστική πλοκή με αγαπημένους ηθοποιούς.

Σύντομα, έρχεται και το «Καλά θα πάει κι αυτό», η νέα σειρά του Δημήτρη Αποστόλου. Μια κωμωδία που υπόσχεται γέλιο, έντονες καταστάσεις και χαρακτήρες που θα μείνουν αξέχαστοι, εμπλουτίζοντας τη μυθοπλασία του σταθμού.

Εκπομπές με υπογραφή και χαρακτήρα
Η Τατιάνα Στεφανίδου επιστρέφει με την απογευματινή της εκπομπή Power Talk, εστιάζοντας σε κοινωνικά ζητήματα, αποκαλύψεις και ανθρώπινες ιστορίες, με τη δική της ξεχωριστή ματιά καθημερινά στις 13.35.

Ο Γιώργος Τσουρός υπογράφει τη δική του εκπομπή με έντονο lifestyle αποτύπωμα, ρεπορτάζ και αποκλειστικές συνεντεύξεις καθημερινά στις 15.20. Τα Σαββατοκύριακα, το Weekend Live γεμίζει την οθόνη με καλεσμένους, μουσική και θεματολογία που ισορροπεί ανάμεσα στην ψυχαγωγία και στην επικαιρότητα.

Μια ξεχωριστή θέση στο πρόγραμμα έχει και το «Τότε vs Τώρα», που συγκρίνει με χιούμορ και νοσταλγία την παλιά με τη σημερινή εποχή, φέρνοντας στην επιφάνεια εικόνες, στιγμές και συνήθειες που όλοι θυμόμαστε και όλοι ζούμε διαφορετικά σήμερα.

Τηλεπαιχνίδια και μουσικά shows
Στη βραδινή ζώνη, το The Wall με τον Χρήστο Φερεντίνο προσφέρει ένα παιχνίδι αγωνίας και ανατροπών, όπου η στρατηγική, η γνώση αλλά και η τύχη κρίνουν την πορεία των παικτών μπροστά στον εντυπωσιακό τοίχο.

Το The Voice έρχεται για να αναδείξει νέες φωνές και ταλέντα, με τη σφραγίδα ενός από τα πιο δημοφιλή μουσικά shows παγκοσμίως. Με τις δυνατές ερμηνείες και τις συγκινήσεις που μόνο η μουσική μπορεί να προσφέρει, το πρόγραμμα φιλοδοξεί να γίνει σημείο αναφοράς της σεζόν.

Από τις γεύσεις στις ανθρώπινες ιστορίες
Η Χρύσω Λέφου επιστρέφει καθημερινά στις 17:50 με τα «Χρυσωμαγειρέματα», φέρνοντας στις οθόνες γεύσεις και αρώματα της κυπριακής παράδοσης.

Στη μεσημεριανή ζώνη, το «Ήρθε κι Έδεσε» σκορπά χιούμορ και χαλαρή διάθεση με παρέα που σχολιάζει και διασκεδάζει.

Κάθε Κυριακή στις 18:50, το «24 Ώρες Μαζί» με τον Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου αποκαλύπτει ανθρώπινες ιστορίες γεμάτες συναίσθημα, δύναμη και αλήθεια.

Δράση και αγωνιστικό πνεύμα
Το Exathlon επιστρέφει με δυνατές αναμετρήσεις, θεαματικές πίστες και παίκτες που δοκιμάζονται στα όρια. Μια εκπομπή που φέρνει αθλητικό παλμό, πάθος και συγκίνηση στην οθόνη, με ένταση που καθηλώνει. Καθημερινά στις 21.15.
Η ενημέρωση στο επίκεντρο
Το ΣΙΓΜΑ παραμένει σταθερά στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης. Το «Πρωτοσέλιδο» στις 06:40 ανοίγει κάθε μέρα με τις ειδήσεις που χρειάζεται να γνωρίζει ο τηλεθεατής. Στη μεσημβρινή ζώνη, το «Μεσημέρι και Κάτι» δίνει κοινωνικό παλμό με πιο ανάλαφρη προσέγγιση. Το βράδυ, οι «Τομές στα Γεγονότα» στις 19:50 προσφέρουν ανάλυση και αποκαλύψεις γύρω από τα σημαντικά ζητήματα, ενώ το «Χωρίς Περιστροφές» φιλοξενεί καθαρές τοποθετήσεις και συζητήσεις γύρω από την πολιτική και την κοινωνία.
Ένα πρόγραμμα που τα έχει όλα
Με σειρές που αγγίζουν το συναίσθημα, με εκπομπές που ερευνούν και φωτίζουν, με τηλεπαιχνίδια και shows που ψυχαγωγούν και συγκινούν, αλλά και με ενημέρωση που παραμένει αξιόπιστη, το ΣΙΓΜΑ παρουσιάζει μια σεζόν ολοκληρωμένη. Πρόκειται για ένα τηλεοπτικό παζλ που απευθύνεται σε όλους, καλύπτοντας κάθε στιγμή της ημέρας με ιστορίες, δράση, γέλιο, γεύσεις και αλήθειες.
Σχετικά
Aεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε ότι δεν θα αυξήσει τις τιμές των εισιτηρίων και θα δώσει voucher €50
Δέσμευση της, να συνεχίσει να κάνει το ταξίδι προσιτό για όλους.
Πόσο εύκολα το ChatGPT μπορεί να καταστρέψει τις διακοπές μας
Τραγικά λάθη στον ταξιδιωτικό προγραμματισμό το αποδεικνύουν.
Η Aegean αναπροσαρμόζει τις τιμές των εισιτηρίων της, λόγω κόστους καυσίμων
Η AEGEAN προχωρά σε αναπροσαρμογή των τιμών των εισιτηρίων, τα οποία θα κινηθούν σε σχετικά περιορισμένα επίπεδα, από 7 έως 8%
Το Πάσχα βρίσκει τη θέση του δίπλα στη θάλασσα
Μια πασχαλινή εμπειρία γεμάτη γεύσεις, παραδόσεις και οικογενειακές στιγμές στη Λεμεσό
Εκεί που ζεις φθηνά και δουλεύεις από παντού: Η καλύτερη πόλη της Ευρώπης για digital nomads
Η ευρωπαϊκή πόλη που κατακτά τους digital nomads και γιατί όλοι μετακομίζουν εκεί
Top ξενοδοχεία για Πάσχα σε Κύπρο και Ελλάδα, με προνομιακές τιμές
Πασχαλινές Αποδράσεις με τη Louis Hotels σε Κύπρο και Ελλάδα!
Οι πιο ευτυχισμένες χώρες στον κόσμο το 2026
Η Φινλανδία στην κορυφή για 9η χρονιά. Ποιες χώρες ξεχωρίζουν, γιατί οι Σκανδιναβοί προηγούνται και πού κατατάσσεται η Κύπρος και η Ελλάδα στη λίστα
Τίθεται σε ισχύ η Κίτρινη Προειδοποίηση-Ισχυρές καταιγίδες, άνεμοι και χαλάζι
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
«The Sun»: Ένα ελληνικό νησί «κρυμμένο μυστικό» -«Δεν θέλεις να φύγεις από αυτόν τον τόπο»
Ιδιαίτερη διεθνή προβολή απολαμβάνουν οι Λειψοί στην Ελλάδα μέσα από εκτενές ταξιδιωτικό αφιέρωμα της βρετανικής εφημερίδας «The Sun»
Βαρομετρικό χαμηλό επηρεάζει την Κύπρο – Σε ισχύ Κίτρινη προειδοποίηση για βροχές
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Εαρινή Ισημερία 2026: Πότε είναι η πρώτη ημέρα της Άνοιξης
Τι είναι η Εαρινή Ισημερία 2026 και πότε μπαίνει η Άνοιξη