Δημοσιεύτηκε στις 24 Σεπτεμβρίου 2025
Η αγωνιώδης συνέχεια της επιτυχημένης σειράς τρόμου, υπόσχεται να καθηλώσει το κοινό με την ένταση και τη σκοτεινή της ατμόσφαιρα.
Σκηνοθετημένη από τον Renny Harlin, η ταινία ακολουθεί την Maya Lucas, την μοναδική επιζήσασα από την προηγούμενη επίθεση των μυστηριωδών μασκοφόρων εισβολέων, η οποία ξυπνά σε ένα νοσοκομείο και συνειδητοποιεί ότι οι τρεις δραστές την ακολουθούν και πάλι.
Με τη βοήθεια του Gregory και της νοσοκόμας Danica, η Maya καλείται να επιβιώσει και να αποκαλύψει τα κίνητρα πίσω από τις απειλές, ενώ η ταινία εμβαθύνει τόσο στην ψυχολογία των εισβολέων όσο και στην ψυχολογική φόρτιση των θυμάτων τους.
Στον ρόλο της Maya βρίσκεται η Madelaine Petsch, ενώ δίπλα της πρωταγωνιστούν οι Gabriel Basso, Ema Horvath, Froy Gutierrez και Rachel Shenton. Η σκηνοθεσία του Harlin, σε συνδυασμό με πρακτικά εφέ και έντονη κινηματογραφική γλώσσα, δημιουργεί μια συνεχή αίσθηση απειλής και αγωνίας, κρατώντας τους θεατές σε εγρήγορση καθ’ όλη τη διάρκεια της ταινίας.
Με “The Strangers: Chapter 2”, η κλασική ιστορία τρόμου αποκτά μια πιο προσωπική διάσταση, εξερευνώντας όχι μόνο την επιβίωση αλλά και την ψυχολογική ένταση που προκύπτει όταν η φρίκη χτυπά ξανά την πόρτα σου, αυτή τη φορά πιο κοντά από ποτέ.
Πρεμιέρα: 25 Σεπτεμβρίου μόνο στους κινηματογράφους Ρίο σε Λευκωσία και Λεμεσό. Διάρκεια: 96’.
Σχετικά
The Wizard of the Kremlin
Ο Jude Law ενσαρκώνει τον Vladimir Putin στο πολιτικό θρίλερ του Olivier Assayas
The Tasters
Η συγκλονιστική αληθινή ιστορία των γυναικών που δοκίμαζαν το φαγητό του Χίτλερ για να αποτρέψουν πιθανή δηλητηρίαση
The Secret Agent
Η πολυβραβευμένη – υποψήφια για 4 Όσκαρ – ταινία του Βραζιλιάνου σκηνοθέτη Kleber Mendonça Filho
Scarlet
Η ταινία anime εξερευνά καθολικά θέματα όπως το πένθος, η εκδίκηση, η λύτρωση και η δύναμη της συγχώρεσης
Is This Thing On?
Η νέα ταινία του Bradley Cooper μιλά για τη ζωή, τον γάμο και τις δεύτερες ευκαιρίες
Πολύ Κοριτσίστικο Όνομα το Πάττυ
Μια ιστορία ενηλικίωσης με φόντο το άθλημα του Τζούντο
"Hamnet": Νέες προβολές στον κινηματογράφο Πάνθεον Λευκωσίας
Μια συγκλονιστική ιστορία αγάπης που ενέπνευσε τη δημιουργία του διαχρονικού αριστουργήματος του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, “Άμλετ”
La grazia
Paolo Sorrentino και Toni Servillo επιστρέφουν με ένα πολιτικό και υπαρξιακό δράμα
Whistle
Μια καταραμένη σφυρίχτρα και μια ομάδα μαθητών που μπλέκονται σε έναν φρικιαστικό κύκλο τρόμου