Δημοσιεύτηκε στις 24 Ιουλίου 2014
Το υπαίθριο φεστιβάλ γεύσεων που πραγματοποιείται από τις 27 Ιουνίου και κάθε Παρασκευή σε διαφορετική τοποθεσία, ολοκληρώνει τον κύκλο του -τουλάχιστον για τη φετινή σεζόν-, με ένα μεγάλο φαγοπότι με χίλιες και μία... γεύσεις.
Άλλωστε οι διαφορετικές γεύσεις που προέρχονται από τόπους με διαφορετική κουλτούρα, υλικά και τεχνογνωσία... είναι εμπειρίες που πρέπει να τις ζήσεις!
Γεύσεις από κάθε άκρη της γης, παρασκευασμένες προσεκτικά, και κυρίως με αγνά και ποιοτικά υλικά! Από ισπανικά churros και κορεάτικα wings, μέχρι τρίγωνα πανοράματος Θεσσαλονίκης, κινέζικο κοτόπουλο, pulled pork sandwich, burger από παντζάρι και Gua Bao, ένα παραδοσιακό ασιατικό σάντουιτς από σολομό και χοιρινό, αλλά και ποτά καθώς και εξαιρετικά κοκτέιλ, και οι γεύσεις δεν έχουν τελειωμό!
"Γιατί", όπως σημειώνουν και οι διοργανωτές, "κακά τα ψέματα, το καλό φαγητό, θέλει και καλή παρέα". Ζήσε λοιπόν την πιο πιοτική εμπειρία υπαίθριου φαγητού στην Κύπρο, αυτήν την Παρασκεύη!
Παρασκευή 25 Ιουλίου, Σκαλί Αγλαντζιάς, Λευκωσία, 18.00-αργά. Θα μπορείτε να απολαύσετε τις γευστικές δημιουργίες ως τις 23.00, αλλά παρόλα αυτά η μουσική και το ποτό θα συνεχίσουν ως τα μεσάνυκτα.
Αν θα σας ενδιέφερε να πουλάτε κι εσείς τα προϊόντα σας στο Fork Food Market επικοινωνήστε το στο vendors@forkcy.com ή στο 96606044.
-
Πολιτιστικός χώρος Σκαλί Αγλαντζιάς
25 Ιουλίου 2014
Σχετικά
Οι εκδηλώσεις Ιανουαρίου στο πλαίσιο του προγράμματος “Face Forward …into my home” της Λευκωσία 2030
Η έκθεση φωτογραφίας παρατείνεται μέχρι Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2025
25 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Με μια αγαπημένη τραγουδίστρια και ξεχωριστές δραστηριότητες
Θέλεις να λάβεις μέρος Καρναβαλίστικη Παρέλαση της Λάρνακας;
Διάβασε πώς μπορείς να το κάνεις
Η Πάφος θα γεμίσει γιγάντια μαμούθ, τριχωτούς ρινόκερους κι άλλα προϊστορικά ζώα!
Σε μία έκθεση όπου ο επισκέπτης θα γνωρίσει τα μαμούθ, τους μαχαιρόδοντες, τους γλυπτόδοντες, τη μεγαλοπρεπή τίγρη και τον γιγάντιο κάστορα
Warszawianka: Χοροθεατρική παράσταση από την Πολωνία στο Πανεπιστήμιο Κύπρου
Το χοροθέατρο «Warszawianka» του Πανεπιστημίου της Βαρσοβίας φιλοξενουν στην Κύπρο το Πανεπιστήμιο Κύπρου και η Πρεσβεία της Πολωνίας
«Πολιτιστικός Χειμώνας 2024-2025»: Η Αγία Νάπα γεμίζει με μουσική, θέατρο, χορό και παράδοση
Δες το αναλυτικό πρόγραμμα
"Κύπρος μου, όμορφο νησί": Μια φιλανθρωπική εκδήλωση γεμάτη παράδοση
Με κυπριακή μουσική, φαγητό και ποτό
Έρχεται μια ξεχωριστή βραδιά αφιερωμένη στην τέχνη της ζωντανής αφήγησης στη Λευκωσία
Η θεματική της βραδιά είναι “Θέλω να ξεχάσω ... Θέλω να θυμάμαι”
Η Θάλασσά μου: Έκθεση έργων του Νίκου Παπαλουκά στη Λευκωσία
Κυοφορώντας ένα αίσθημα λύτρωσης