Δημοσιεύτηκε στις 30 Ιουλίου 2014
Πέρα των 25 χορευτικών συγκροτημάτων από όλη την Κύπρο έχουν δηλώσει μέχρι στιγμής συμμετοχή για να ενισχύσουν την προσπάθεια του Δήμου Αγίας Νάπας να καταρρίψει τρία ξεχωριστά ρεκόρ Γκίνες στις κατηγορίες για τη μεγαλύτερη αλυσίδα στους χορούς ‘’συρτάκι’’ (Ζορμπά), στον Ελληνικό Παραδοσιακό χορό ‘’Καλαματιανό’’ και στο Ρωσικό παραδοσιακό χορό ‘’Καλίνκα’’.
Το μεγάλο αυτό χορευτικό γεγονός θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014 κατά μήκος της Λεωφόρου Μακαρίου στο κέντρο της Αγίας Νάπας στις 17.00, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 30ού Φεστιβάλ και των εορτασμών για τη συμπλήρωση 20 χρονων του Δήμου.
Με την ευκαιρία να σημειωθεί ότι στο φετινό Φεστιβάλ ξεχωρίζουν η συμμετοχή των Παγκοσμίου Φήμης Τενόρων της Μόσχας, της Ελληνίδας τραγουδίστριας Σοφίας Παπάζογλου, της Χορευτικής Ομάδας Φλαμένγκο ‘’Ηermanos’’ από Θεσσαλονίκη, της ΄Ενωσης Παραδοσιακών Μουσικοχορευτικών Συλλόγων του αδελφοποιημένου Δήμου Ρεθύμνης, το Γεωργιανό Χορευτικό Συγκρότημα "Ρωμιοσύνη’’, το οποίο έχει ως έδρα του την Κύπρο το Αρμενικό Συγκρότημα ‘’Sipan’’, το οποίο εδρεύει στην Κύπρο, το Χορευτικό Συγκρότημα ‘’Ορφέας’’ από τον αδελφοποιημένο Δήμο Μεταλλοστρόι της Αγίας Πετρούπολης, το Χορευτικό ΄Ομιλος Δήμου Αγίας Νάπας, η Χορωδία Ακρωτηρίου Λεμεσού ‘’Island Blend’’ κ.λπ.
Δήλωσε συμμετοχή τώρα!
Ο Δήμος Αγίας Νάπας απευθύνει ανοικτή πρόσκληση σε όλα τα συγκροτήματα που δεν δήλωσαν συμμετοχή μέχρι τώρα να το πράξουν γιατί μέσα από αυτό τον Παγκόσμιο θεσμό του Ρεκόρ Γκίνες γίνεται τεράστια τουριστική προβολή όχι μόνο για την Αγίας Νάπα και την Επαρχία Αμμοχώστου αλλά και για την ίδιά μας τη χώρα.
Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην Πολιτιστική Υπηρεσία του Δήμου (κ. Μαρία Τοφινή Τσαντίλα) στα τηλέφωνα 23816307, 99454677 και στο e-mail mariacultural@agianapa.org.cy ή μπορούν να προμηθευτούν το έντυπο από την ιστοσελίδα του Δήμου www.agianapa.org.cy (Νέα/Ανακοινώσεις) και να το στείλουν στο αρ. φαξ 23722607 το αργότερο μέχρι τις 20 Αυγούστου.
Σχετικά
Ο Victor Espínola ταξιδεύει την Κύπρο με τον μοναδικό ήχο της άρπας
Μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία σε AMARA, Elysium και Mediterranean
Αλλάζει o καιρός καλοκαιριάτικα, έρχονται βροχές-Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
5 οικονομικά ταξίδια για το καλοκαίρι, σε εναλλακτικούς προορισμούς
Tα πιο value for money ταξίδια σε προορισμούς που παραμένουν υπέροχοι χωρίς ορδές τουριστών
Αυτό είναι το νέο πρόγραμμα του Ανοικτού Σχολείου Δήμου Στροβόλου
Aνανεωμένο και εμπλουτισμένο πρόγραμμα δραστηριοτήτων για παιδιά, εφήβους και ενήλικες!
Καμίνι και σήμερα η Κύπρος – Πότε τίθεται σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
8+1 κρυμμένοι καταρράκτες της Κύπρου στα δάση μας για να επισκεφθείς τον Αύγουστο
Μαγευτικές εικόνες στο νησί μας σε τοποθεσίες δροσιάς και ομορφιάς
Είδαμε το «Ted Lasso», τη σειρά-φαινόμενο που συζητά όλος ο πλανήτης η οποία επέστρεψε με 4η σεζόν
Η σειρά που ξεκίνησε ως μια κωμωδία για το ποδόσφαιρο και εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο ουσιαστικά τηλεοπτικά πορτρέτα της σύγχρονης ανθρώπινης φύσης
Χτυπά «40αρι» ο υδράργυρος - Τίθεται σε ισχύ η κίτρινη προειδοποίηση
Νέα κίτρινη προειδοποίηση εξέδωσε για σήμερα το Τμήμα Μετεωρολογίας.
Ένα χωριό και τρεις πόλεις της Κύπρου στη λίστα του Forbes με τους καλύτερους προορισμούς για συνταξιοδότηση
Παρουσιάζει την Κύπρο ως ένα «ηλιόλουστο μεσογειακό νησιωτικό κράτος όπου τα αγγλικά ομιλούνται ευρέως»
10 από τα πιο πολυφωτογραφημένα σημεία στην Κύπρο
Η μαγεία της Κύπρου μέσα από βίντεο και εικόνες