Things to Do , Εκδηλώσεις

Τρώμε στο Fork Food Market και πάλι

Η υπαίθρια φαγητο-αγορά της Λευκωσίας, επιστρέφει την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου

Δημοσιεύτηκε στις 28 Αυγούστου 2014

Στο εξωτερικό, συχνά διοργανώνονται, σε διάφορα μέρη, φεστιβάλ γεύσεων. Μέσω αυτών οι επισκέπτες έρχονται σε επαφή με διάφορες "κουζίνες" του κόσμου, κάποιες εκ των οποίων μάλιστα έγιναν ευρέως γνωστές, ενώ μέσω αυτών αναδείχθηκαν και πολλά "μαγειρικά" ταλέντα. Μια τέτοια "αγορά" -η πρώτη- διεξήχθη και στην Κύπρο τον περασμένο Ιούνιο σημειώνοντας επιτυχία πέραν κάθε προσδοκίας. Το φεστιβάλ που τόσο αγαπήσαμε επιστρέφει και πάλι αύριο Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Κήπο του Δήμου Λευκωσίας από στις 18.00 μέχρι τα μεσάνυκτα.

Μάλιστα, σε μια προσπάθεια των διοργανωτών να συμβάλουν κι αυτοί σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, μέρος των εσόδων θα γίνει δωρεά σε φιλανθρωπικό σκοπό τον οποίο θα ανακοινώσουν στη σελίδα τους στο Facebook.

Τι είναι τελικά αυτό το Fork;
Περισσότερα από 1000 άτομα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις γαστρονομικές δημιουργίες των σεφ του. Ένας εκ των δημιουργών του, ο Τάκης Χαραλάμπους, μας εξήγησε πως: "Το Fork Food Market εισάγει επιτέλους την προσιτή ποιοτική εμπειρία του υπαίθριου φαγητού στην Κύπρο. Γιατί αν κι έχουμε μια αναμφισβήτητα υπέροχη σχέση όσον αφορά στο φαγητό, δεν έχουμε ακόμη εξοικειωθεί με τη 'food market' φιλοσοφία, που εξαπλώνεται εδώ και καιρό σ' όλη την Ευρώπη". Επιπλέον επισήμανε πως "το 'food market' είναι ένα φρέσκο concept το οποίο δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες του να απολαύσουν υπέροχο φαγητό σε ατμόσφαιρα υπαίθριου φεστιβάλ. Φιλοξενούμε δηλαδή, σεφ και μάγειρες με πάθος για τη δημιουργική μαγειρική εκφραστικότητα, που θα ετοιμάσουν εμπνευσμένα αριστουργήματα μπροστά στα μάτια σας".

Οι εξορμήσεις θα είναι εβδομαδιαίες και αν θέλεις να είσαι ενημερωμένος για το πού και πότε θα διεξαχθεί το επόμενο, τότε μπες στις σελίδες του Fork σε Facebook και Twitter (forkcy) ή Instagram (forkcyp). Θες να συμμετέχεις; Τότε επικοινώνησε στο vendors@forkcy.com ή στο τηλ. 96606044.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close