Δημοσιεύτηκε στις 13 Μαρτίου 2026
Η 20th Century Studios έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο τελικό τρέιλερ του «The Devil Wears Prada 2» που σηματοδοτεί την μεγάλη επιστροφή των Μέριλ Στριπ, Αν Χάθαγουεϊ, Έμιλι Μπλαντ και Στάνλεϊ Τούτσι στους ρόλους των Miranda, Andy, Emily και Nigel.
«Συνήλθε. Έχουμε δουλειά να κάνουμε και με το “εμείς”, εννοώ εσένα», λέει η θρυλική Miranda Priestly στην αρχή του τρέιλερ καθώς εισβάλλει στο σπίτι της εμβρόντητης Andrea Sachs. Σχεδόν είκοσι χρόνια μετά την ταινία-φαινόμενο του 2006 οι πρωταγωνιστές επιστρέφουν στους δρόμους της Νέας Υόρκης και στα γραφεία του περιοδικού «Runway».
Σύμφωνα με το Variety, η πλοκή εστιάζει στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η εμβληματική αρχισυντάκτρια Miranda Priestly εν μέσω της κρίσης που πλήττει τον περιοδικό Τύπο. Το επίκεντρο της σύγκρουσης μετατοπίζεται στη σχέση της με τον χαρακτήρα της Έμιλι Μπλαντ. Η άλλοτε βοηθός της επιστρέφει ως ισχυρό στέλεχος σε όμιλο ειδών πολυτελείας, έχοντας υπό τον έλεγχό της τα διαφημιστικά κονδύλια από τα οποία εξαρτάται η βιωσιμότητα του «Runway».
Το καστ εμπλουτίστηκε με λαμπερά ονόματα όπως οι Κένεθ Μπράνα, Σιμόν Άσλεϊ, Λούσι Λιου, Μπι Τζέι Νόβακ, Τζάστιν Θερού, Πάτρικ Μπράμαλ, Lady Gaga και Πολίν Σαλαμέ, σύμφωνα με το FirstShowing.
Επιπλέον, η Τρέισι Τομς και ο Τίμπορ Φέλντμαν επιστρέφουν στους ρόλους των Lily και Irv από την πρώτη ταινία, όπως και ο σκηνοθέτης Ντέιβιντ Φράνκελ μαζί με την Αλίν Μπρος Μακένα που υπογράφει ξανά το σενάριο. Το πολυαναμενόμενο «The Devil Wears Prada 2», θα κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 30 Απριλίου.
Σχετικά
Τρέιλερ: Νικόλ Κίντμαν και Σάντρα Μπούλοκ ανακατεύουν «Μαγικά Φίλτρα 2»
28 χρόνια μετά τα πρώτα... ξόρκια, Σάντρα Μπούλοκ και Νικόλ Κίντμαν επιστρέφουν με νέα «Μαγικά Φίλτρα» τον Σεπτέμβριο.
Το AFI έστεψε το «Blazing Saddles» ως την πιο αστεία ταινία όλων των εποχών προς τιμήν του Μελ Μπρουκς
Με αφορμή τα 100ά γενέθλια του Μελ Μπρουκς, το American Film Institute έδωσε συμβολικά την κορυφή της λίστας των κορυφαίων κωμωδιών στο εμβληματικό «Blazing Saddles».
Βαθιά νερά: Η Μπίλι Άιλις ξεκίνησε γυρίσματα για τον «Γυάλινο Κώδωνα» της Σίλβια Πλαθ
Το μοναδικό πεζογράφημα που εκδόθηκε στην σύντομη ζωή της σπουδαίας Αμερικανής ποιήτριας, αποτελεί πυλώνα της Λογοτεχνίας και τόσο η Άιλις στο κινηματογραφικό ντεμπούτο της, όσο και η Σάρα Πόλεϊ που το αναλαμβάνει σκηνοθετικά, έχουν βουνό μπροστά τους.
Μαραθώνιος Θερινών Προβολών 2026: Αναλυτικά οι 22 κινηματογραφικές ταινίες που θα δούμε φέτος κάτω από τ' αστέρια
Από τις 15 Ιουλίου έως τις 13 Σεπτεμβρίου ο Θερινός Κινηματογράφος Κωνστάντια φιλοξενεί ένα πλούσιο πρόγραμμα με βραβευμένες ταινίες από όλο τον κόσμο
Κυπριακή ταινία θα επιλεγεί για πρώτη φορά ως μία πιθανή υποψηφιότητα στα Όσκαρ
Αρχίζει η διαδικασία για την επιλογή της Κυπριακής Υποψηφιότητας για την κατηγορία του Βραβείου Καλύτερης Ξένης Ταινίας, στην 99η τελετή απονομής των Βραβείων Όσκαρ
Το «Michael» γίνεται η πιο εμπορική βιογραφική ταινία όλων των εποχών
Η κινηματογραφική μεταφορά της ζωής του Μάικλ Τζάκσον συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία στις αίθουσες, καταρρίπτοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και αφήνοντας πίσω ακόμη και το πολυβραβευμένο «Οπενχάιμερ» του Κρίστοφερ Νόλαν.
Έρχεται ντοκιμαντέρ για το θρυλικό παρασκήνιο του «American History X»
Μια από τις αξέχαστες ιστορίες καβγάδων και υποτίμησης της υπογραφής στο νεότερο Χόλιγουντ, ξαναζωντανεύει από το θύμα της, τον Τόνι Κέι, που πρακτικά ολοκλήρωσε την σχέση του με την βιομηχανία αμέσως μετά το ντεμπούτο του.
Μια ξεχωριστή υπαίθρια βραδιά κινηματογράφου στη Λευκωσία
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τέσσερις διεθνώς αναγνωρισμένες ταινίες μικρού μήκους που εξερευνούν θέματα νεότητας, ταυτότητας, σεξουαλικότητας, σχέσεων, οικογένειας και προσωπικής εξέλιξης
Θερινός κινηματογράφος σε έναν υπέροχο κήπο στη Λευκωσία
Οι 5 γερμανικές ταινίες που θα προβληθούν στον κήπο του Ινστιτούτου Γκαίτε
Το Θερινό Σινέ Έρμα συνεχίζει και τον (μισό) Ιούλιο
To πρόγραμμα με τις προβολές, στην πιο όμορφη αυλή της παλιάς Λευκωσίας.
Βλέπουμε σινεμά κάτω από τ' αστέρια σε ένα βοτανικό πάρκο
Οι καλοκαιρινές κινηματογραφικές βραδιές ξεκινούν στο Βοτανικό Πάρκο Φασούλας