Δημοσιεύτηκε στις 31 Μαρτίου 2026
Πριν λίγους μήνες γράφτηκε για το μεγάλο σχέδιο του Netflix με τον Δανό σκηνοθέτη στο πηδάλιο, τώρα έρχεται η πρώτη μείζων εξέλιξη της ιστορίας καθώς η σειρά έχει την πρώτη εικόνα της.
Ο 48χρονος Φασμπέντερ καλείται στο καθήκον, ως Τζόζεφ Κένεντι Sr., πατριάρχης της οικογένειας, επιχειρηματίας, πλούσιος, πρέσβης επί Ρούζβελτ στην Μεγάλη Βετανία, ιδρυτής ενός «τζακιού» πραγματικού από το οποίο θα ξεπηδούσαν θερμοί και έτοιμοι από καιρό οι δύο γιοι (Τζον και Μπόμπι) κουβαλώντας αυτό που η Ιστορία θα αποκαλούσε βολικά «κατάρα» στην πλάτη. Δεν ήταν κατάρα ήταν πρόθεση μετασχηματισμού των ΗΠΑ και ένα σύμπλεγμα ανίκητων μηχανισμών δεν θα μπορούσε να τον επιτρέψει.
Ο Τζόζεφ Κένεντι νυμφέυθηκε την Ρόουζ και έκαναν εννέα (9) παιδιά, με την επίσημη μικροσύνοψη της σειράς να μιλά για «τις ζωές, τους έρωτες, τις αντιπαλότητες και τις τραγωδίες που διαμόρφωσαν την πιο εμβληματική δυναστεία των ΗΠΑ στην σύγχρονη Ιστορία». Καμπανάκι σαπουνόπερας ακούγεται;
Ο Φασμπέντερ είναι βέβαια ο γνωστός, στέρεος ηθοποιός να στηριχθείς πάνω του. Δεν είναι στην παλίρροιά του καθώς δεν βοήθησε κι ένα τετραετές διάλειμμα στην καριέρα του (2019-2023). Στο ενδιάμεσο έκανε Φίντσερ, Γουαΐτίτι και «X-Men: Dark Phoenix» (X-Men που έτσι κι αλλιώς δεν πιάνονται για ταινίες από τον καιρο που ο Σίνγκερ έκανε κάτι ωραίο με δαύτες και ειδικά αυτό ήταν εξαιρετικά ασήμαντο). Ωστόσο με την επάνοδό του και το «Black Bag» του Σόντερμπεργκ υπενθύμισε ότι είναι ηθοποιός με πλάτες αν και περισσότερο παίρνεις αίγλη παρά μαγνητισμό μεγάλου κοινού με την παρουσία του.
Όπως έχουμε γράψει ο Έρικ Ροθ γράφει την οκτάτομη σειρά, με την παρουσία του Βίντερμπεργκ να δίνει πρόσθετο χρώμα.
Μαζί με τον Φασμπέντερ θα συμπρωταγωνιστούν οι Γουάιατ Ράσελ (Τσαρλς Λίντμπεργκ), Έντι Μάρσαν (Τζ. Έντγκαρ Χούβερ), Ντένις Ο' Χερ (Ρέιμοντ Φέρνες), Άλμπερτ Γουέλινγκ (Ουίνστον Τσώρτσιλ) και Τόμπι Χας (Φράνκλιν Ρούζβελτ).
Σχετικά
A Beautiful Day in Hollywood: Τομ Χανκς και Μάριελ Χέλερ ξανά μαζί για αθλητική ταινία
Ο πρωταγωνιστής και η σκηνοθέτρια του γλυκύτατου «A Beautiful Day in the Neighborhood» (2019) επανενώνονται για μια ταινία με θέμα το μπέιζμπολ, στην οποία ενδέχεται να συμπρωταγωνιστούν οι Bad Bunny και Κόλμαν Ντομίνγκο.
Τα Όσκαρ φεύγουν από το Hollywood το 2029
Τα Οσκαρ εγκαταλείπουν το Dolby Theatre και μετακομίζουν από το 2029 στο Peacock Theater του downtown Los Angeles, σε μια αλλαγή που συνδέεται με τη νέα ψηφιακή και οργανωτική εποχή της τελετής.
Επιστροφή Ανγκ Λι με το «Gold Mountain»
Επτά χρόνια μετά το υπολειπόμενο «Gemini Man» με τον Γουίλ Σμιθ, την λιγότερο καλή στιγμή μιας έξοχης καριέρας, ελπίζουμε ξανά σε μια επιστροφή στη φόρμα
Ο Αιμίλιος Αβραάμ ετοιμάζεται να "βγει" στις αίθουσες με τη «Σμαράγδα» του
Η δραματική κομεντί ταινία μεγάλου μήκους του Αιμίλιου Αβραάμ έρχεται στους κυπριακούς κινηματογράφους από τις 2 Απριλίου
Στα σκαριά νέα ταινία απο το σύμπαν του «Αρχοντα των Δαχτυλιδιών» από τον Στίβεν Κόλμπερτ
Η Γουόρνερ Μπρος ανακοίνωσε ότι ο Στίβεν Κόλμπερτ και ο γιος του εργάζονται πάνω σε μια ολοκαίνουργια ταινία του σύμπαντος του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών»
Νέες ταινίες στις αίθουσες: Τι βλέπουμε αυτή την εβδομάδα
Από πολυβραβευμένα δράματα μέχρι σκοτεινό τρόμο και δυνατά sequels, οι πρεμιέρες που αξίζουν την προσοχή σου
Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της live-action «Βαϊάνα» – Με Ντουέιν Τζόνσον στον ρόλο του Μάουι
Το τρέιλερ βρίσκει τη νεαρή ηρωίδα να ονειρεύεται έναν κόσμο πέρα από τον ύφαλο του νησιού της, Μοτούνουι, πριν ξεκινήσει το ταξίδι της για να εντοπίσει τον Μάουι
Masterclasses φέρνουν διεθνή τεχνογνωσία στο Cyprus Film Days 2026
Mια σειρά από εξειδικευμένα εργαστήρια και masterclasses με τη συμμετοχή διεθνώς αναγνωρισμένων δημιουργών και επαγγελματιών του χώρου.
Η «Στέλλα» του Μιχάλη Κακογιάννη σε 4 ταυτόχρονες προβολές
Η εκδήλωση «ΣΤΕΛΛΑ - Τέσσερις Πόλεις, Μία Οθόνη» πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Προγράμματος της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης 2026.
Ο Σιλβέστερ Σταλόνε σε ρόλο σκηνοθέτη στη νέα μίνι σειρά του Κουέντιν Ταραντίνο
Πρόκειται για ένα σίριαλ που θα αποτίει φόρο τιμής στη «χρυσή εποχή» του κινηματογράφου και θα γυριστεί εξ' ολοκλήρου σε ασπρόμαυρο φιλμ
Πέθανε σε ηλικία 86 ετών ο Τσακ Νόρις
Η ανακοίνωση της οικογένειας του διάσημου ηθοποιού
Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο αρνήθηκε ρόλο στο «The Batman Part II»
Καθώς η αναμονή για το σίκουελ της ταινίας του Ματ Ριβς μεγαλώνει, ένα από τα πιο κομβικά κομμάτια της ταινίας παραμένει ανοιχτό και προκαλεί έντονο ενδιαφέρον.