Φεστιβαλ

Η αγκινάρα γίνεται σούσι, κεφτές και μακαρόνια στο 7ο Φεστιβάλ Αγκινάρας

Σούσι, κεφτέδες, κουπέπια, κούπες, ταβά, αλλά και μακαρόνια από αγκινάρα, ξαναδοκίμασες;

Δημοσιεύτηκε στις 31 Μαρτίου 2026

Μια από τις πιο ξεχωριστές γιορτές γεύσης επιστρέφει δυναμικά, βάζοντας στο επίκεντρο ένα υλικό που ξέρει να πρωταγωνιστεί: την αγκινάρα.

Την Κυριακή 26 Απριλίου, από τις 16:00, η Πλατεία Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο Κίτι γεμίζει αρώματα, δημιουργικότητα και κόσμο, στο πλαίσιο του 7ου Φεστιβάλ Αγκινάρας -μιας διοργάνωσης που κάθε χρόνο κερδίζει όλο και περισσότερους φίλους.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πρωτότυπες αλλά και παραδοσιακές συνταγές, όλες με κοινό παρονομαστή την αγκινάρα. Από πίτσα και σούσι, μέχρι κεφτέδες, κουπέπια, κούπες και ταβά, αλλά και μακαρόνια και γλυκές δημιουργίες, το φεστιβάλ υπόσχεται ένα γαστρονομικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις.

Πίσω από τη διοργάνωση βρίσκονται ο Δήμος Δρομολαξιάς – Μενεού και το Δημοτικό Διαμέρισμα Κιτίου, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Όμιλο Αρχάγγελος Κιτίου, διασφαλίζοντας μια εμπειρία που συνδυάζει παράδοση, τοπική κουλτούρα και σύγχρονες γεύσεις.

Ένα φεστιβάλ που αξίζει να βάλεις στο πρόγραμμα -ειδικά αν αγαπάς το καλό φαγητό και τις αυθεντικές εμπειρίες.

κιτι.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
March 2026
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close