12-18 May 2022
Κινηματογράφος , Cinema: Τα Καλύτερα

Three Wishes for Cinderella

Η ποπ σταρ Astrid S μεταμορφώνεται σε Σταχτοπούτα και πρωταγωνιστεί σε ένα συναρπαστικό ριμέικ του κλασικού παραμυθιού

Δημοσιεύτηκε στις 20 Απριλίου 2022

Μετά τον θάνατο του πατέρα της, η καλόκαρδη αλλά και θαρραλέα Σταχτοπούτα ζει με τη σκληρή θετή μητέρα της και την κακομαθημένη θετή αδερφή της Ντόρα που της φέρονται σαν υπηρέτρια στο ίδιο της το σπίτι.

Κατά τη διάρκεια μιας από τις καθημερινές της αποδράσεις στο δάσος, η Σταχτοπούτα εμποδίζει ένα ζευγάρι ανδρών να κυνηγήσουν άγρια ζώα, ανάμεσά τους και τον όμορφο πρίγκιπα του βασιλείου. Αμέσως νιώθουν έλξη ο ένας για τον άλλον, αλλά ο πρίγκιπας αναμένεται να βρει την κατάλληλη νύφη στον επόμενο βασιλικό χορό, όπου η Σταχτοπούτα δεν επιτρέπεται να παρευρεθεί.

Εφοδιασμένη με πολύ κουράγιο και δυναμωμένη από τα τρία μαγικά φουντούκια της, αποφασίζει να σταθεί για τον εαυτό της και να καθορίσει τη μοίρα της. Είναι σε θέση να απελευθερωθεί από την τυραννία της θετής της μητέρας και να βρει την αληθινή αγάπη;

Η ποπ σταρ από τη Νορβηγία Astrid S μεταμορφώνεται σε δυναμική Σταχτοπούτα και πρωταγωνιστεί σε ένα συναρπαστικό ριμέικ του πολυαγαπημένου κλασικού παραμυθιού. Η εντυπωσιακή ταινία μας ταξιδεύει σε χιονισμένα δάση και βουνά παρέα με την ηρωίδα που προσπαθεί να ξεφύγει από την κακιά μητριά της και να βρει την αγάπη. Μία γερή δόση μαγείας, ένας απίθανος χορός στο παλάτι με υπέροχα κουστούμια και πολλές βόλτες με άλογα είναι στην καρδιά αυτής της παραμυθένιας περιπέτειας από τη Νορβηγία.

 


 

 

ΣΚ 15.30

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close