Things to Do , Εκδηλώσεις

Summertime τζαι η παττίχα παγώνει [στη σκηνή της Καλλιπόλεως]

Ο Μάριος Ιωάννου και η Δανάη Χρήστου παρουσιάζουν το comedy show "Summertime τζαι η παττίχα παγώνει" στη Μουσική Σκηνή Καλλιπόλεως 4 Live

Δημοσιεύτηκε στις 03 Οκτωβρίου 2014

Οι δύο ηθοποιοί θα παρουσιάζουν το σόου τους από αυτήν την Κυριακή 5 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή στις 20:30 για όλο τον Οκτώβριο.

 

Δυο ηθοποιοί σε μια σκηνή. Μια παράσταση που θα σε κάνει να ξεχάσεις όσα ήξερες. Τι θα περιλαμβάνει το comedy show; Οι δυο ηθοποιοί βρήκαν ένα χαρακτηριστικό τρόπο για να σκιαγραφήσουν την παράσταση τους με ένα πρωτότυπο δελτίο Tύπου το οποίο ξεκινά κάπως έτσι…

"Welcome στο  νησί που έχει summertime τον πιο πολλύν καιρόν. Την Κύπρο. Το νησίν της Αfrodaittis που έπαθεν κατάθλιψην, το νησίν της κατσέλλας, της κουέλλας, της τερατσιάς τζιαι του σκεμπετζιή πολιτικού. Welcome to the πιο ηλιοφατσιημένην παράστασην ever. Η Δανάη Χρίστου , ο Μάριος Ιωάννου και μια παττίχα σε ενα φαντασμαγορικό comedy show με Κινέζικα μπαλέτα, δεινόσαυρους πλαστικούς, βασίλισσες παναυρκών, λαϊκές τραγουδίστριες, σημαίες καλοκαιρινές και μια ξέφρενη παρέλαση από διάφορα σκέδια που ζουν και κατοικούν στον ρότσον μας πάνω.

Ένας Πάμπος με φτερά και κοιλιακούς, την Κινέζα που έγινε Ευρωπαία Κυπραία και εισηγείται χαρακίρι, μια παττίχα που σφάζεται στα έκπληκτα μάτια του κοινού, την Τζούλη που γουστάρει Πάμπον και δεκαπεντάποντο, έναν πολιτικό που λέει διάφορα κουφά, το πιο υπέροχο έμβρυο που βρίσκει τη λύση σε όλα αυτά και άλλα και άλλους που σκιαγραφούν με έναν πολύ χαχανιστικο τρόπο αυτό που ζούμε και μας περιβάλλει.

Το Summertime τζιαι η παττίχα παγώνει είναι μια παράσταση που ίσως σας κάνει να μεταναστεύσετε στη Ζουαζουλάνδη".

 

Χωρίς αμφιβολία η παράταση σε αφορά και έχει πολλά να σου πει.

Πληρ. 70000023.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close